Az elit nőknél Bokros Csenge Anna, a férfiaknál pedig a címvédő Palumby Zsombor diadalmaskodott a 12. Csömöri Bringafesztivál MTB XCO C2 Magyar Kupa-futamán, de a Cube-Csömör kerékpárosai is szépen termeltek.

 

A pénteki, esővel tarkított Diákolimpia-nap után szombaton ragyogó idő köszöntött a versenyzőkre. A 12. Csömöri Bringafesztiválon a jól megszokott programkavalkád várta a kicsiket és nagyokat: szakági bemutató, bringás forgatag, kreatív játékdömping, közkedvelt pumpaverseny és a nemzetközi MTB XCO C2 Magyar Kupa-futam színesítette a hétvégét. A Kálvárián az U9-esek kezdtek délelőtt, majd szépen következett a többi korosztály egészen U17-ig. A látványos triál show alatt csak úgy kapkodtuk az állunkat, a kisebb szünetre pedig a fiatalok eredményhirdetése tette fel a pontot.

 

KÉPGALÉRIA ITT!

 

A délutáni programot az U19-esek kezdték, a nemzetközi mezőnyben a fiúknál a csömöri Vas Barnabás címvédőként ezúttal is nyerte a futamát, a lányoknál pedig két ukrán versenyzőt megelőzve Bruchner Regina hasított az első helyre. A felnőttek viadala nagy csatákat hozott: a hölgyeknél Bokros Csenge Anna győzött a csömöri Greman Szonja előtt, míg a férfiaknál pedig csak "célfotó" döntött a címvédő Palumby Zsombor javára az ukrán Oleksandr Hudyma ellenében.

 

12. Csömöri Bringafesztivál 2024
MTB XCO C2 Magyar Kupa-futam
az eredmények IDE KATTINTVA olvashatóak!