A csömöri Sportnap idén is bővelkedik remek programokban, amelyek egész napos kikapcsolódást nyújtanak a család minden tagjának. Érdemes bevésni a naptárakba, szeptember 23-án szeretettel várunk mindenkit a Szabadtéri Sportközpontban és a Sportcsarnokban!

 

A Sportnap a mindig népes és népszerű FutaCsömör atlétikaversennyel veszi kezdetét, majd a nap folyamán egy egészen kiemelkedő programot is magában foglal: csömöri asztalitenisz-legendák játsszanak bemutatómeccset a sportcsarnokban: örökös magyar bajnokunk, Németh Károly a négyszeres világbajnok Jónyer István ellen áll asztalhoz! Természetesen nem maradhat ki a programból a családi páros teniszverseny, az amatőr kispályás foci házibajnokság, ritmikus gimnasztikázóink bemutatója, a ReCreo Stúdió közreműködésével közös edzés kül- és beltéren egyaránt, drogprevenciós előadás, arcfestés, nagypályás labdarúgóink hazai meccse, férfi kézilabdázóink első hazai bajnokija és közösségi pikniksorozatunk újabb felvonása sem, hogy az egész család ott lehessen! Műsorvezető: Horti Gábor. A teljes program hamarosan megtalálható a honlapunkon!

 

A sportnapra, a sportnap keretében zajló bajnoki mérkőzésekre a belépés ingyenes, de egyes versenyeken (atlétika, tenisz) csak nevezési díj megfizetése, vagy regisztráció mellett lehet indulni.
 

A versenyekre a regisztráció elkezdődött!

 

Versenyek

FutaCsömör atlétikai verseny 
Versenyszámok minden korosztálynak: súlylökés, távolugrás, síkfutás, terepfutás. Nevezési díj előnevezés esetén: versenyszámonként 600 forint. Nevezési díj helyszíni nevezéssel: versenyszámonként 1200 forint. Kedvezmények (csak előnevezés esetén): csömöri diákoknak ingyenes, iskolai csoportoknak 300 Ft/fő/versenyszám. Részletek: http://futapest.hu/kiiras/csomor_palya_2018.htm

 

Amatőr kispályás focibajnokság 
A szabadtéri kispályán megrendezésre kerülő amatőr kispályás focibajnokságra 5+1 fős focicsapatok jelentkezését várjuk. A játékosokat kérjük, hogy a pályát csak teremcipőben használják, illetve egységes pólóra, vagy mezre is szükség van a csapatok megkülönböztetése végett! A nevezés ingyenes, előzetes regisztráció szükséges. Díjazás: serleg, emléklap, és a győztes csapat számára 3x1 óra pályabérlet, illetve egy tálca sör a Felvári Büfé felajánlásában! 
Jelentkezés: gazdvez@csomorsport.hu. A verseny részleteivel kapcsolatban Tihanyi Ferenc ad felvilágosítást a +36-20/910-7068 telefonszámon. Pályabérlés: +36/30 922 1422.
 

Családi teniszverseny 

Nevezési díj párosonként: 2000 Ft. Előnevezés szükséges, szeptember 20-ig, a nevezési díjak befizetése a verseny napján legkésőbb 9.30-ig esedékes! A verseny minimum 5 páros előregisztrációja esetén indul el. Jelentkezés: gubalu33@gmail.com vagy 06-70/281-64-43.

 

Szeptember 23-án tehát az Európai Sporthét részeként: csömöri Sportnap!