Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt a június CsömörSport szemmel. Újra megnyílt a szabadtéri sportközpont, beindultak a sporttáborok, új alapokon a csömöri foci.

 

Ragyogóan kezdődött a nyár: újra megtelt élettel a Csömöri Szabadtéri Sportközpont! Ugyan fokozott óvintézkedések mellett, de ismét fogadhatja a sportolókat a komplexum, így a szakosztályok júniustól szabadtéren már edzésbe állhattak. BŐVEBBEN ITT!

 

Ismét hajóba szállt a csömöri világbajnok kajakos Balaska Márk, ezúttal ráadásul három társával együtt - a Hüttner Csaba szövetségi kapitány ötlete nyomán megrendezett szolnoki edzésversenyen, K-4 500 méteren sprinteltek a srácok. BŐVEBBEN ITT!

 

A felnőtt együttes mellett a csömöri foci utánpótlása sem tündökölhetett az idei szezonban: ősszel a hivatalos bajnoki mérkőzésekre heteken át tartó ki nem állás, tavasszal pedig a világjárvány tartotta távol a srácokat a pályától. Szezonértékelő, V. rész. BŐVEBBEN ITT!

 

Népes csömöri küldöttség kelt útra a hónapban, hogy részt vegyen a FutaPest vácrátóti, majd a bokodi futamán. Eredményes versenyek voltak, hiszen atlétáink közül többen is dobogóra állhattak! BŐVEBBEN ITT ÉS ITT!

 

Szülői fórumot tartott a Csömöri Sport és Szabadidő-szervező Nonprofit Kft. vezetése a Szabadtéri Sportközpontban, ahol a labdarúgás és a futsal csömöri jövője és a sportágak további, helyi sportolási lehetőségei kerültek fókuszba. BŐVEBBEN ITT!

 

A veszélyhelyzetet követően június közepén a felnőtt országúti kerékpáros válogatott közös edzésen vett részt Dér Zsolt szövetségi kapitány koordinálásával. A csömöriek közül Lovassy Krisztián, Szatmáry András és Valter Attila is kiérdemelte a meghívót. BŐVEBBEN ITT!

 

Szezonbúcsúztatóval zárta le a csonka bajnoki évadot az NB II-es listavezető, veretlen férfi kézilabdacsapatunk és a Pest megyei bajnokságban szereplő női kézilabdás együttesünk a Csömöri Sportcsarnok és Szabadtéri Sportközpontban. BŐVEBBEN ITT ÉS ITT!

 

Válé Flórián, a Csömöri Sport Kft. ügyvezető igazgatója és Sági Ferenc, a REAC Sportiskola SE elnöke sikeres tárgyalásokat zárt le a napokban: hosszútávú együttműködési megállapodást kötöttek a helyi labdarúgó-szakosztály működtetésével kapcsolatban. BŐVEBBEN ITT!

 

Remekül hangoltak, hiszen hét dobogós helyet szereztek Komlóstetőn, a szezon első hegyibringás versenyén a Cube-Csömör kerékpárosai - egy héttel a Bulgárkertben rendezendő MTB XCO Csömör Nagydíj Magyar Kupa-futam előtt. BŐVEBBEN ITT!

 

Idén közel 30 gyerek részvételével zajlott az atlétikai tábor a Csömöri Szabadtéri Sportközpontban, ezzel vette kezdetét az egészen július végéig tartó csömöri táboridőszak. A lurkók programja a napi két edzés mellett sok játékból és kirándulásból állt. BŐVEBBEN ITT!