Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt az április CsömörSport szemmel. Törölték a kézilabdások idényét, fejlesztések az atlétáknál, Valter világsztárokat előzött.

 

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége a koronavírus-járvány miatt döntött a 2019/2020-as idény valamennyi, az MKSZ és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat sorsáról és befejezettnek nyilvánította azokat. BŐVEBBEN ITT!

 

Szeptemberre halasztotta az eredetileg júliusra kiírt szegedi gyorsasági kajak-kenu világbajnokságot a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség (ICF), így a bronzéremmel zárt tavalyi verseny után Balaska Márkék idén benevezhetnek egy újabb dobogós sikerre. BŐVEBBEN ITT!

 

Az élet a világjárvány alatt sem áll meg: a CCC Team országúti kerékpárcsapatának csömöri versenyzője, Valter Attila rengeteget edz, készül az idény folytatására és egy új családtag első lépéseit is figyelemmel követheti. Karanténnapló az ES Bringán Attilával. BŐVEBBEN ITT!

 

A költészet napja alkalmából tíz kvízkérdéssel készültünk olvasóinknak az évről évre egyre sikeresebb csömöri sport témakörében. Most mindenki tesztelheti, mennyire ismeri a település sportéletét és annak szereplőit! Játékra fel! BŐVEBBEN ITT!

 

A hetek óta tartó otthonlét a sportolókra is - személyiségtől függően - változó hatással van. A CsömörSport Szigeti Kata sport szakpszichológust kérte a speciális helyzet elemzésére és a mentális frissességmegtartás módszerének ismertetésére. BŐVEBBEN ITT!

 

A csömöri atléták a világjárvány alatt sem pihennek, folyamatosan edzésben vannak, igaz, nem a megszokott körülmények között. Berendi Antal vezetőedző eljuttatta a szükséges sportszereket a tanítványaihoz, akik így otthon is zavartalanul tréningezhetnek. BŐVEBBEN ITT!

 

Bő egy éve veretlen férfi kézilabdacsapatunk NB II-es éllovasként kapta a letaglózó hírt, hogy a szövetség törölte az idei év eredményeit. A hőn áhított bajnoki címért ugyan tavasszal nem küzdhettünk, de az elvégzett munka és a számos bravúr nem vész el. Szezonértékelő, I. rész. BŐVEBBEN ITT!

 

Nagyszerű szezont zárt a német jégkorong juniorligában a csömöri Péter Donát, aki a DNL kanadai táblázatának második helyén végzett és a folytatásban is szeretne Németországban maradni. Válogathat a remek ajánlatok közül. BŐVEBBEN ITT!

 

A csömöri atlétika-szakosztály a világjárvány miatt lelassult időszakban is fejlődik: a szabadtéri sportközpont mögött, a termelőszövetkezet területén egy kombinált diszkosz-kalapács kör épült a dobó szakág egyre népesebb sportolói közössége számára. BŐVEBBEN ITT!

 

A tizenegy World Tour-csapatot tömörítő Velon-csoport a Rouvy digitális platform segítségével rendezte meg a Digital Swiss 5 elnevezésű virtuális országúti kerékpárversenyét a Svájci kör útvonalán. Valter Attila két szakaszon is rajthoz állt. BŐVEBBEN ITT!

 

Folytatjuk hagyományteremtő rovatunkat: csömöri edzőinket portrésorozat keretében mutatjuk be, minden hónapban más és más kerül rivaldafénybe. Áprilisban a serdülő fiú kézilabdacsapatunkkal dolgozó edzőt, Rohodi Pétert ismerhetjük meg. BŐVEBBEN ITT!

 

Maradj otthon és sportolj otthon, hogy minél hamarabb megfékezzük a világjárványt - ezt üzenik kiváló csömöri sportolóink: Bakos, Balaska, Bosznay, Jánosi, Nehéz, Péter, Tihanyi, Valter és Varsányi! Csömörön otthon lenni jó!