Asztalitenisz

Alulmaradtunk az újhartyániakkal szemben

Két vereséggel fejezte be a szezont a Pest megyei bajnokság I/C rájátszásában a Csömöri Pingpong SE csapata. A gárda nagyot harcolt, de nem tudta megnehezíteni az Újhartyán VSE dolgát a playoffban.

Három győzelemmel fejezte be a Pest megyei bajnokságot az I/C Észak-csoportban a Csömöri Pingpong SE csapata. A gárda az egész szezonban nagyot harcolt, a második helyen zárt a tabellán!

Idegenbeli győzelmekkel folytatta a Pest megyei bajnokságot az I/C Észak-csoportban a Csömöri Pingpong SE csapata: a majosháziak és a vámosmikolaiak legyőzése után fordulhatunk rá a májusi záró fordulókra. A gárda jelenleg a második helyen a tabellán!

Tanulságos mérkőzésekkel kezdte az évet a Pest megyei bajnokság I/C Észak-csoportjában a Csömöri Pingpong SE csapata: a váci és a hazai vereséget követően ismét az őszihez hasonló, sikeres folytatásban bízunk.

Két kiütéses sikerrel zárta a Pest megyei bajnokságot az I/C Észak-csoportban a Csömöri Pingpong SE csapata: a vámosmikolaiak és a hévízgyörkiek legyőzése után jöhet is a jól megérdemelt pihenő. A gárda a második helyen telelhet!

Három győztes meccsel folytatta a Pest megyei bajnokságot az I/C Észak-csoportban a Csömöri Pingpong SE csapata: a majosháziak és a vámosmikolaiak után a dunaharaszti ellenfelüket intézték el a mieink. A gárda továbbra is második a pontvadászatban.

Két győzelemmel folytatta a Pest megyei bajnokságot az I/C Észak-csoportban a Csömöri Pingpong SE csapata. Előbb az őrbottyáni, majd a gödöllői ellenfelüket intézték el a mieink, akik jelenleg a második helyen állnak a pontvadászatban.

Hazai győzelemmel kezdett a Pest megyei bajnokság I/C Észak-csoportjában a Csömöri Pingpong SE csapata. A nyitófordulóban váci ellenfelüket intézték el a mieink, akik szentendrei vereséggel folytatták a pontvadászatot.

A Pest megyei bajnokság I/C Észak-csoportjában a Csömöri Pingpong SE éremre hajtó I. és II. csapatának is meggyűlt a baja a bajnoki aranyérmes hévízgyörkiekkel, de végül mindkét együttesünk felállhatott a dobogóra!

A Pest megyei bajnokság I/C Észak-csoportjában a hajrához közeledve is tart a remek forma: a Csömöri Pingpong SE dobogóra hajtó I. és II. csapata is hasonló forgatókönyv szerint nyerte meg aktuális mérkőzését a mögöttünk hagyott hetek során.

Március hónap során két idegenbeli sikerre lehetnek büszkék a csömöri asztaliteniszezők. A Pest megyei bajnokság I/C Észak-csoportjában a Csömöri Pingpong SE I. és II. csapata egyaránt fölényesen győzött a tavaszi menetelés során.
Veretlen hónapot zárt a Pest megyei bajnokság I/C Észak-csoportjában a Csömöri Pingpong SE I. és II. csapata. Mindkét gárda összemérte tudását a váciakkal, és kis híján mind a kettő le is győzte riválisát.

Oldalak