A csömöri asztalitenisz-csapat olimpikon vezetőedzője, Németh Károly játékosként az idei szezonban debreceni színekben harcol az NB I-es bajnokságban. A veterán Európa-bajnokságon megszerzett bronzérem után kapós lett a klubok körében...

 

Az NB I Keleti-csoportjában szereplő Debreceni AK-DEAC I. asztalitenisz-csapatának vezetése mindent megtesz annak érdekében, hogy minél jobb feltételeket teremtsen versenyzőinek, ezáltal még sikeresebb szezont fusson a bajnokságban. A projekthez megnyerték a csömöri olimpikont, magyar bajnokot, Németh Károlyt, akiért sorban álltak az élcsapatok a nyári veterán Eb-n történt menetelése után. Csömör büszkesége játékosként idén a debreceni színekért harcol, vezetőedzőként azonban természetesen továbbra is klubunkat segíti.

 

- A nyári veterán Európa-bajnokságon szerzett bronzérmem után számos ajánlatot kaptam magasabb osztályból, végül rábólintottam az NB I-ben szereplő debreceniek által kínált lehetőségre - kezdte olimpikonunk. - Ugyan egy döntetlennel kezdtük a bajnokságot, remélem sikeres szezont futunk majd a csapattal!

 

NB I Keleti-csoport
Debreceni AK-DEAC I. - BS Plastic Soltvadkerti TE 7:7
KSI SE I. - Debreceni AK-DEAC I. 11:3

 

Hajrá, Károly!