Atlétika

Csúcsra értek

Hazánk legmagasabb pontján került sor az idei nyílt hegyifutó országos bajnokságra, ahol a Csömör KSK atlétái is rajthoz álltak. A nők mezőnyében minden indulónk dobogóra állhatott a korosztályában, a férficsapat a 6., a női a 4. helyen végzett.

Tovább bővült a Csömör KSK egyre népszerűbb és sikeresebb atlétika-szakosztályának eszközparkja: megérkezett az akadály, így Berendi Antal tanítványai előtt nem lehet akadály, az edzéseken is versenykörülmények között készülhetnek az akadályfutók.

Miskolcon rendezték meg a felnőtt atlétikai csapatbajnokság Keleti-csoportjának elődöntőjét, ahol a Csömör KSK a Postás SE együttesével közösen indult. Berendi Antal és Csiszár Gábor edzők együtt irányították a csapatot, amely a 11. helyen zárt.

Mindenki a dobogón

A szigetmonostori FutaPest terepfutóversenyen a Csömör KSK színeiben három igazolt futó indult és mindannyian felállhattak a korosztályos dobogóra. Sőt, ketten, az abszolút második, Szoboszlay Tamás és Zólyomi Kinga aranyéremmel gazdagodott.

Bronzérem Pasarétről

Hűvös, esős időben rendezték meg a 10 000 méteres országos bajnokságot Budapesten, a Vasas Pasaréti úti atlétikapályáján, ahol a fiatal csömöri középtávfutók is érdekeltek voltak a korosztályos Liga-futamok rajtjánál. Csák Tamás bronzérmet szerzett.

A nyári szezonra készülve az ország legjobb utánpótlásfutóival vonult edzőtáborba a csömöri atlétika-szakosztály lelkes különítménye. A festői környéken fekvő Szálkán Berendi Antal tanítványai napi két tréninggel hangoltak az előttük álló versenyekre.

A Csömör KSK egyre népszerűbb és sikeresebb atlétika-szakosztályánál nem vetnek gátat a fejlődésnek: megérkeztek a szertárba a vadonatúj gátak, hogy továbbra is a legjobb körülmények között készülhessenek az edzéseken Berendi Antal tanítványai.

A kicsik és a nagyok is remek jelmezeket öltöttek a hétvégi csömöri bolondfutás alkalmából, hogy a vicces szettekben teljesítsék a közel két kilométeres távot a Hősök terétől a Laky sarokig. A célban aztán rengeteg finom falat várta a megfáradt futókat!

A Pólus futónap - 23. Palota Kupa keretében került sor Budapest nyílt, mezei futó bajnokságára, amely egyben egyetemi és szenior bajnokság is volt. A csömöriek két első és két második helyet szereztek junior és szenior korosztályban.

A Csömör KSK ifjú atlétái két korosztályban, U11-ben és U13-ban is rajthoz álltak a Sport XXI-en, Közép-Magyarország régiójának mezei futóversenyen a XVI. kerületben a Szilas-patak réten. Az U11-es fiúk 11 csapatból a negyedik helyen végeztek!

Április elseje a bolondok napja, de hétvégén lesz az igazi móka, akkor rendezik a csömöri bolondfutást! Dobd el az agyad, öltözz fel bolondosan és vegyél részt az év legőrültebb futásán! Vasárnap reggel várnak a csömöri Hősök terén, a táv: két kilométer!

A Csömör KSK junior-válogatott középtávfutója, Csák Tamás iskolája színeiben második helyen végzett a budapesti diákolimpia 4 kilométeres mezeifutó-versenyén, az ezüstéremmel pedig kvalifikálta magát a gödöllői országos fináléba.

Oldalak