Atlétika

Parádés olasz kiküldetés

Észak-Olaszországba utazott a Csömör KSK remek formában lévő atlétája, Tóth Magdolna, hogy rajthoz álljon a komoly hagyományokkal rendelkező Verona Marathonon. A 20. alkalommal megrendezett félmaratoni viadalon korosztályában a negyedik helyen zárt!

Ködös, hideg, párás időjárási körülmények között került sor a fővárosi Ikarus-pályán a szenior korosztály országos téli dobóbajnokságára. A Csömör KSK színeiben induló atléták közül mindenki nyert legalább egy aranyérmet az eredményhirdetésen.

Pilisszentkereszten folytatódott a FutaPest terepfutóverseny-sorozat, ahol a szokásoknak megfelelően két táv közül választhattak az indulók. Négy atléta képviselte a Csömör KSK szakosztályát, akik közül mindannyian dobogóra állhattak a korosztályukban.

Hétvégén a 18. K&H Balaton félmaratonon húzott futócipőt a Csömör KSK válogatott sportolója, Vigh Zoltán. A remek formában lévő futó nagy egyéni csúccsal tette emlékezetessé a siófoki versenyt, az aranyérem már csak hab volt a tortán!

Tahitótfaluban folytatódott a FutaPest terepfutóverseny-sorozat, ahol a szokásoknak megfelelően két táv közül választhattak az indulók. Öt atléta képviselte a Csömör KSK szakosztályát, akik közül négyen is dobogóra állhattak a korosztályukban.

Szenzációs teljesítménnyel nyerte meg a hűvös, őszi időben megrendezett Generali Run Balatonfüred 10,5 kilométeres távját a Csömör KSK tehetsége, Vigh Zoltán, aki a felnőttek mezőnyében kétperces előnnyel ért be a füredi célba.

Leányfaluból indult a mezőny, majd a Pilis ösvényein rótta a kilométereket a Pap-rét Trail terepfutóversenyen. Az indulók között remekelt a Csömör KSK színeit képviselő Takács Balázs, aki ezüstérmet vehetett át az eredményhirdetésen.

Aszódon folytatódott a FutaPest terepfutóverseny-sorozat, ahol a szokásoknak megfelelően két táv közül választhattak az indulók. Négy atléta képviselte a Csömör KSK szakosztályát, mindannyian dobogóra állhattak a korosztályukban.

Október 23. napja évek óta nemcsak az 1956-os forradalom és szabadságharc napja, hanem a Kolonics György Emlékfutásé is, melyet minden esztendőben Koló emlékére rendeznek meg. A versenyen remek formában lévő atlétánk, Takács Balázs dobogóra állhatott.

A Sport XXI. Alapprogram keretében Gödöllőn rendeztek pályaatlétika-versenyt az U12-es korosztálynak, amelyen a Csömör KSK szakosztályának képviseletében nyolc tehetséges fiatal is rajthoz állt a különböző számokban.

Festői környezetben, a Boldogkő vára és a Füzér vára közötti 45 kilométer várt a IV. Panoráma Trail mezőnyére, benne többek között a Csömör KSK színeit képviselő Takács Balázzsal. A remek terepfutó a nyolcadik helyen végzett.

Tovább korszerűsödik a Csömöri Szabadtéri Sportközpont: a meglévő távolugrópálya nekifutóján gumiburkolatot alakítottak ki, továbbá az atlétikapályán magasugródomb és pálya készül, illetve a gátfutópályához szükséges eszközöket szereznek be.

Oldalak