Atlétika

Futamgyőzelem az ob-n

Ismét a BOK Sportcsarnokra irányult az atlétika-társadalom figyelme: egy héttel a Budapest-bajnokság után a MASZ Fedettpályás serdülő országos bajnokságán is kiváló eredmények születtek. A Csömör KSK színeiben Zavesicki Zoé futamgyőztesként zárt.

A fővárosi BOK Sportcsarnokban került sor a hazai atléták első komoly idei megmérettetésére, a hatalmas érdeklődés mellett rendezett Budapest Nyílt Fedettpályás Bajnokságra. A versenyen a Csömör KSK színeiben 3000 méteren Vigh Zoltán a 10. helyen zárt.

Atlétika-szakosztályunk tehetsége, Zengő Benedek nemcsak a salakon, de fényképezőgéppel a kezében is sokra viheti. Az év diák sajtófotósa pályázatra különleges esti edzésképeivel, Edzés a járvány alatt című fotósorozatával nevez.

A Csömör KSK atlétái Szekszárdig utaztak, hogy rajthoz állhassanak a Mezei futó liga 1. fordulójában. Az időjárás kegyes volt a versenyzőkhöz, akik remek teljesítményekkel rukkoltak ki, Jakab Zsombor révén bronzéremnek is örülhettünk.

A Sport XXI. Alapprogram keretében a fővárosban rendeztek versenyt a mezei futóknak az U13-as és az U11-es korosztályban. A Csömör KSK szakosztályának történetében először szereztünk érmet a sorozatban: az U11-es fiúcsapat bronza révén!

A Sport XXI. Alapprogram keretében Vácon rendeztek pályaatlétika versenyt az U13-as és az U11-es korosztálynak, amelyen a Csömör KSK szakosztályának történetében először vett részt három csapat: kettő a kisebbeknél, egy a nagyobbaknál.

Egyik zivatarral tarkított hétvége sem múlhat el FutaPest-verseny nélkül, ezúttal a Heves megyei Petőfibánya adott otthont a terepfutók seregszemléjének. A Csömör KSK atlétái közül hárman is a dobogón végeztek a viadalon.

Szenzációs teljesítménnyel nyerte meg a meglehetősen hűvös időben megrendezett Generali Run 2020 félmaratont a Csömör KSK tehetsége, Vigh Zoltán, aki a felnőttek mezőnyében közel hatperces előnnyel ért be a balatonfüredi célba.

Az időjárás ugyan az esőnapon sem kényeztette el a II. Csömöri dobófesztiválra nevezőket, ennek ellenére mosolygós atléták ragadtak szert a versenyen, ahol a különböző korosztályokban rengeteg csillogó érem talált gazdára.

Kecskeméten rendezték meg a 112. Mezeifutó országos bajnokságot, amelyen az U23-as korosztályban dobogóra állhatott a Csömör KSK kiváló formában tündöklő atlétája, Vigh Zoltán, felnőtt csapatunk pedig a 4. helyen zárt.

Két aranyérem mellett két ezüst medált szerzett a Csömör KSK atlétakülönítménye a 14. Sülysápi Futónap sűrű programjában, ahol a serdülő korosztályban és a felnőttek rövid távján is remekül képviseltettük magunkat.

Budakalászon, a Lupa-tó szomszédságában került sor az I. LUPA Beach Run őszi futamára, ahol az öt kilométeres középtávon a Csömör KSK atlétája, Trnka Zoltán András is remekelt, teljesítményének megkoronázása egy ezüstérem a dobogón.

Oldalak