Remek csömöri eredményekkel ért véget a multiNavigator Hegyifutó Kupasorozat 2018-as versengése: Csák Tamás második lett az U20-asoknál, Zólyomi Kinga, Bíró Károly Róbert és Kiss László pedig harmadik a saját korosztályában.

 

A jól megszokott tizenkét fordulóból álló multiNavigator Hegyifutó Kupasorozat idén is rengeteg izgalmat hozott a versenyzők és a szervező számára. A versenysorozat Pilisszentkereszten indult útnak, majd megjárta a budapesti Naplás-tavat, Pilisszántót, Győrújbarátot, Felsőtárkányt, Pilisszentlászlót, Salgótarjánt, Parádfürdőt, hogy aztán visszatérjen újra Felsőtárkányba, majd Sümegre, Zebegénybe és végül Várgesztesen zárja le a vándorlást. Az állomásokon szerzett pontok összesítése alapján négy csömöri versenyző is dobogóra állhatott az év végén!

 

A fiúk U20-as kategóriájában magabiztos győzelmet aratott Illich Gerhard, a második helyen az utolsó pillanatban helyezést szerző csömöri Csák Tamás lett. A 20-39 év közötti férfiak felnőtt kategóriájában az aranyérmet idén a MAC versenyzője Szabó Sándor szerezte meg, az ezüstérem a TFSE-s Pelsőczy Attilának, míg a bronzérem a csömöri Bíró Károly Róbert nyakában fog csillogni. A szenior kategóriában a 40-49 évesek között a férfiaknál a dobogó legmagasabb fokára Beda Szabolcs (ELTE SE) állhatott fel, őt követte a címvédő Varga József (MAC) és a csömöri Kiss László. Ebben a kategóriában a nőknél Behan Anikó (Zenit SE) diadalmaskodott a győri HASE versenyzője, Valkó Veronika előtt, míg a harmadik helyet a Csömör KSK atlétája, Zólyomi Kinga szerezte meg.

 

Gratulálunk!