HORTI GÁBOR BLOG - Hát még akkor mekkora lett a zsibongás, amikor feltüntek Timi edzőnéni rg-s kiscsajai! Már a megjelenésük is csillogást és pompát hozott a harmatos fűbe, hát még amikor bravúrosan pörögtek a síkos gyepen!

 

Nagyon szerencsés volt a szervezőcsapat a csömöri Sportnappal, nem esett az eső szeptember 18-án. Ez pedig nagy mentés, mert ha valami, akkor az eső szétmos minden igyekezetet. Bár a füves pálya gyepszőnyege megadta magát a korábbi özönvíznek, amiatt a kicsik foci tornája lapátra került, mindenki bánatára! Vagyis, nem annyira mindenki bánatára. A termeszhangya-bolyvár nagyságú atlétikai mezőny végtelenül nem volt szomorú, hogy az erőfelmérőik közben nem kellett a labdát kerülgetni! De amúgy, amit Balázs bácsiék műveltek, az lenyűgöző volt! Megannyi siserehad, egészen a kicsiktől a legnagyobbakig, rengeteg futó, ugró, lökő, vágtázó zsongat körbe a pályát. A versenybírókra a frászt hozta, amikor a gyerekek meg a szülők olykor, de inkább kicsit gyakrabban bekóvályogtak a futópályára!

 

Nagyon nagy szám volt ám az élet a Csömöri Sport és Szabadidő-szervező Nonprofit Kft sporttelepén! Úh, ez szép volt! Mint egy gyári újság május elsejei beszámolója!

 

Hát még akkor mekkora lett a zsibongás, amikor feltüntek Timi edzőnéni rg-s kiscsajai! Már a megjelenésük is csillogást és pompát hozott a harmatos fűbe, hát még amikor a kezdeti bonyodalmak ellenére bravúrosan pörögtek a síkos gyepen! A szülők álmélkodva figyelték, hogy hajladoztak a kicsik, mennyire élvezték a gimnasztikát. Még úgy is, amikor az egyik kislány nem a saját zenéjét hallotta. Bravúrosan megoldotta a kis tornász a kezelhetetlen helyzetet!

 

A teremben reggeltől dübörgött az asztalitenisz, utána harcművészeti bemutató került a napirendre! Ja, meg a bringások, ők is felléptek. A szabadtéren! Szóval inkább a pedálra léptek és csábítgatták a gyerekeket a kerékpáros életbe! Volt tánc, igaz szabadtéren, meg Hecz Marcsi aerobikja, bár az ő zenéjüket halkan kellett játszani, mert zavarta a giga mezőnyű atlétákat! Hiába, amikor sok ember mozog, sok sportágban, lesz egy kis súrlódás!

 

Ha már súrlódás, jah egy kicsit nehezebben mozgott a focibanda! Elméletben könnyű ellenfélnek ígérkezett a Piliscsaba, gyakorlatban viszont jól elintézték a kék-sárgákat! Az első félidő összeomlását hiába követte betyáros második, ez kevés volt a boldogsághoz! Viszont a teremben Bagyánszki Zsolt olyan jól megtanította kézis embereit, hogy azok alaposan megverték a hatvani jószagúakat!

 

Az est záróakkordja DJ Hori pazar zenéjének halkulása és a felszerelésének elpakolása volt!

 

Oh, a gulyásleves isteni volt! Stahl Judit Fördős Zével egymás ujjait nyalogatták volna, ha tudják, hol volt a csömöri Sportnap!

 

Jövőre, mindenkivel, ugyanitt!

 

HORTI GÁBOR