HORTI GÁBOR BLOG - A Rubi életében a korai időszakra esett a csúcs, a duplázás! A bajnokság és a kupa elnyerése, a legenda megszületése, bár az már kicsit korábban kipattant, de a tempó nyugisabb volt, mint az aranyhullás!

 

Az a 25 év már szép idő! Már elhagyva a gyermek-, meg serdülőkort, de még csak próbálgatva magát jól elhelyezni a felnőttek között! Számos boldog perc, a kiskorúság tempós elhagyása, rengeteg rossz pillanat, sűrű összeomlás, de aztán már kicsit több tudással felvértezve, a keserűség, csalódás okozta óvatossággal előrelépdelés! Nagyjából ez jellemezte a Rubeola FC Csömört az elmúlt 25 évben! A klub életében a korai időszakra esett a csúcs, a duplázás! A bajnokság és a kupa elnyerése, a legenda megszületése, bár az már kicsit korábban kipattant, de a tempó nyugisabb volt, mint az aranyhullás, Mucha József edző mestermunkájával!

 

Törvényszerű vagy sem, de ezután a sötétebb korszak érkezett, a csapatnál rengeteg jövés-menéssel, csalódással, szomorúsággal, teli indulattal! Mint egy serdülő embernél. Ezt a korszakot is túlélte a Rubeola, mint egy igazi vírus, amit soha nem lehetett kiírtani, mindig ott bolyongott a magyar futsal testében. Hol erősebben, mint korábban, a közelmúltban egy kissé meggyengülve. De aztán eljött a feltámadás az újakkal, a majdnem NB I. Ehhez talán még nem volt elég érett a csapat, így mostanra maradt a megerősödés!

 

Közben az alapok stabilizálása került a fő gondolatba. A gyerekekkel megszeretetni a labdarúgást, a közösség élményét, a bajtársiasságot, az egymásért harcolás! Előre az utánpótláshoz!

 

A Rubeola 25. születésnapi partija a jövő és a múlt előtti tisztelgést mutatta! A klubnál jelenleg 90 embercsemete üldözi a labdát rendületlen, szinte csak helyi fiatalokkal. Az ünnepségen ők is megmutatták magukat, a szüleik nagy örömére! A program első részében a kicsik villantak, aztán jött a régi idők focija, a múlt hőseinek előadásában! Aranyérmek harcosai, nagy csaták férfi emberei játszottak. Ami egészen érdekes volt, a közönség, meg az aprónép cseppet sem tágított, maradtak megnézni a múlt gladiátorait!

 

Estére a felnőttek összehoztak egy izgalmas mérkőzést a Gödöllővel, naná győzelemmel! Dupla öröm, megannyi helyi srác űzte az ellenfelet!

 

A legnagyobbat meglepetést a szurkolók tűzijátéka és az óriás torta szerezte!

 

Kerek és emlékezetes volt a Rubeola FC Csömör 25. születésnapi ünnepsége!

 

HORTI GÁBOR