HORTI GÁBOR BLOG - Egyre furcsább ez az amerikai fiú. Shane Tusup kezdi magát körbeérni, szépen jóllakatja magát saját egójával, és drasztikus, mint egy légyfogó ragacspapír! És közben elmagyarázza...

 

Egyre furcsább ez az amerikai fiú. Shane Tusup kezdi magát körbeérni, szépen jóllakatja magát saját egójával, és drasztikus, mint egy légyfogó ragacspapír! És közben elmagyarázza, hogy ha az összes népet elküldi az anyjába, azt neki pont szabad, mert ő ezt tanulta Amerikában és tessék különben is kussolni, mert ő jobban tudja a mindent!

 

Nagyjából ez jön le az arrogáns fickó utórezgéséből azután, hogy Baján, becses felesége szülővárosában elküldte a vérbe Pass Ferencet, aki tulajdonképpen felnevelte Hosszú Katinkát a jenkinek! Egy olyan balhét kreált, amit csak maga lát annak, különben szimpla rutintalanság! Az Iron Klub egyik fiatal versenyzője késve startolt, volt már ilyen, erre Tusup üvöltözött, mutogatott! Nulla önvizsgálat, hogy mégis miért bambult el a lány, azonnal a szarozás! Ha nagyon jóindulatú valaki és azok, akik még mindig megvakuzottan hemperegnek Hosszú Katinka talán legjobban gyógyító olimpiai sikerei után, szóval már ők is picit felszisszennek!

 

Minden úgy megy, ahogyan a szakállás üvöltöző dervis osztja. Nincs benne félsz, jól bevédekezte magát, magasra tör asszonya tempójával, egyre többet követel zajosan! Ha valaki karcos akar lenni, azt kérdi, hol a többi versenyzője, ha ő akkora trénergéniusz?

 

Tusupnak volt pár váratlan dobása, és egyre jobban elúszik magával. A szövetség robbantásában neje indult, aztán ahogyan célba csapott, és Gyárfás Tamást elzavarták, eltávolodott a medencétől, a következő elnök már nem jelentett semmit a párosnak! A vb alatt is felmerült pár kérdés a kettőssel, meg az úszásoktatás kontra Iron Lady sportegyesület témában! Semmi nem volt akadály, az amcsi tempó kitúrta az összes útban állót! Legyen az ember, egyesület, tréner. Ja, igen, még saját munkatársát is üvöltözve kergette el. Utána már nem ekkora hangerővel, de súlyosan tudatosította, alkalmasnak érzi magát a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánynak! Ha már tényleg ekkora zseni, akkor miért nem otthon, az amcsi válogatottnál izmozik? Azok is szépen bukdácsolnak, dobálják a szövetségi kapitányokat a szeméthegyre!

 

A köznép érdeklődve várja Tusup újabb tervét, mondjuk Magyarország kormányzására, akár üvöltözve a Parlamentben!

 

HORTI GÁBOR