Foci

2018 09. 15.

Nagypályás focicsapatunk húzta a rövidebbet a megye II két élre törő együttesének rangadóján, a Vác-Deákvár SE otthonában sajnos rúgott gól és pont nélkül maradtunk. Ezzel továbbra is lőtávolon belül vagyunk, de jelenleg nem állunk dobogón.

2018 09. 13. Rangadó a javából

Két olyan együttes csap össze hétvégén a megye II-es focibajnokságban, amely egyaránt egyetlen pontra van az első helytől: az idényben eddig remeklő nagypályás csapatunk a Vác-Deákvár otthonába látogat - a győztes akár az élre is ugorhat!

2018 09. 12. Nevezzetek a focikupára!

Ha az indián nyár közben "focilázat" kaptatok a hőségben, itt az idő, hogy csapatot szervezzetek és kipróbáljátok a tudásotokat a pályán! Közeledik az őszi Sportnap Csömörön, ideje edzésbe állni és benevezni az amatőr kispályás focibajnokságba!

2018 09. 11. Behoztuk a lemaradást

Rendhagyó időpontban, kedd este pótolta nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokság 2. fordulójából az időjárás miatt elhalasztott Isaszegi SE elleni találkozóját. A korai hátrány ellenére nem lehetett kétséges, hogy melyik a jobb együttes.

Nem halogatjuk sokáig, kedden kora esti időpontban pótoljuk az augusztus végéről elhalasztott Isaszegi SE elleni megye II-es bajnoki focimeccset. Nagypályás csapatunk a vasárnapi fordítás pozitív lelki töltetével esélyesként fogadhatja ellenfelét.

Küzdésből jelesre vizsgázott nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokság idei szezonjának első hazai mérkőzésén: a sereghajtó Leányfalu SE már két góllal is vezetett, de a hajrában Fischer góljainak is hála bedarálták a srácok a vendégeket.

Szeptemberre tolódott nagypályás focicsapatunk hazai rajtja a megye II-es bajnokságban, amelyre remélhetőleg a második vasárnap már sor kerül. Az új vezetőedzővel készülő gárda a Leányfalu SE elleni meccsen győzelemmel kedveskedne szurkolóinknak!

Egyetlen gól döntött

Továbbra sem kedveli nagypályás focicsapatunk a verőcei kirándulást, ezúttal sem sikerült pontot szereznünk a Dunakanyarban, bár most álltunk hozzá a legközelebb. Egyetlen korai gól döntött a hazaiak javára, így elmaradt a csömöri bravúr.

Irány a Dunakanyar!

A kimaradt hazai bemutatkozás után ismét idegenben lép pályára nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokságban: az elmúlt évek során a verőcei kirándulás nem tartozott a gárda kedvenc programjai közé, itt az ideje megtörni a rossz szériát!

Az elmúlt napok során hullott eső hatására játékra alkalmatlanná és balesetveszélyessé vált a Csömöri Szabadtéri Sportközpont élőfüves centerpályája, így el kellett halasztanunk az Isaszegi SE elleni megye II-es bajnokinkat. A találkozót később pótoljuk.

Oldalak