Foci

Bemutatjuk focicsapatunk új pályaedzőjét!

A szezon végén távozik nagypályás focicsapatunk másodedzői posztjáról, Farkas Sándor, akit a gyepen az aktív játéktól visszavonuló Tihanyi Ármin vált majd a szakmai stábban Illés Károly vezetőedző segítőjeként.

Kezdődik a németországi labdarúgó Európa-bajnokság, ennek apropóján pedig különleges programokkal várjuk szurkolóinkat a Csömöri Szabadtéri Sportközpontban: utánpótlás focitorna, sok játék, büfé, felnőttcsapatunk éremátadója és óriáskivetítő.

A focibajnokságok végeztével újabb felújításon esik át a Csömöri Szabadtéri Sportközpont élőfüves centerpályája. A szakemberek a rendkívüli terhelés után felülvetik a gyepet, hogy a felkészülés kezdetére ideális legyen a pálya talaja.

Hatalmas taktikai csatában játszott döntetlent nagypályás focicsapatunk a Dunakanyar SE-Szentendre ellen, így pontrekorddal, gólrekorddal és bajnoki bronzéremmel zárta a Pest megyei II. osztályú bajnokságot!

Ennél izgalmasabban nem is alakulhatna a bronzéremért vívott csata a Pest megyei II. osztályú bajnokságban: nagypályás focistáink a Dunakanyar SE-Szentendre ellen biztosíthatják be a hőn áhított dobogós helyet!

A Csömör KSK-Mogyoród FC labdarúgó-mérkőzés szünetében ismét sor került a hagyományos díjátadóra, szurkolóink gyűrűjében fociutánpótlásunk áprilisi legjobbjai vehették át elismeréseiket a különböző korosztályokban.

Kiküzdötte a győzelmet nagypályás focicsapatunk a Mogyoród FC ellen, így az utolsó bajnoki forduló előtt lépéselőnyben a gárda a bronzéremért zajló csatában. A mieink már most beállították a tavalyi pontrekordjukat!

Szombaton délután négy órakor összecsap egymással a Csömör KSK és a Mogyoród FC nagypályás focicsapata. A 90 percesre tervezett csömöri derbivel hatalmasat léphetünk előre a céljaink felé.

Nagypályás focicsapatunk háromgólos győzelemmel vágott vissza hazai pályán a Tahitótfalui SE együttesének, Áncsán gólját Dencz toldotta meg egy duplával, így két fordulóval a bajnokság vége előtt már pontelőnnyel állunk a dobogón!

 

Nagypályás focicsapatunk a szezon utolsó három bajnokiját egyaránt hazai pályán játssza: elsőként a Tahitótfalui SE látogat Csömörre. A novemberi idegenbeli vereség után itt a lehetőség a visszavágásra!

Hét év után nyert ismét bajnoki meccset nagypályás focicsapatunk Piliscsabán, az ötgólos sikerből Dencz és Czakó is egy duplával vette ki a részét, illetve Lückl is betalált. A gárda a saját kezébe vette a sorsát a bronzéremért zajló harcban.

A szinte kilátástalan helyzetben lévő Piliscsaba SE otthonában lép gyepre nagypályás focicsapatunk a Pest megyei II. osztályú bajnokság 27. fordulójának zárómeccsén. Legutóbb 2017-ben nyertünk azon a pályán...

Oldalak