Foci

2018 11. 14.

A közvetlen riválisnak számító Budakalászi MSE otthonába látogat nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokság őszi szezonjának utolsó idegenbeli találkozóján. A két gárda azonos pontszámmal áll a középmezőnyben, így hatalmas harc várható a pontokért.

2018 11. 11. Újra győztünk!

Hosszú idő után megtört a jég, közel két hónapos hullámvölgyet követően ismét győzni tudott a megye II-es bajnokságban nagypályás focicsapatunk: hazai pályán verték a fiúk a PILE-Szántó SE együttesét, így meg is előztük a vendégeket a tabellán.

2018 11. 08. Kilábalni a hullámvölgyből

Két hasonlóan negatív szériában szereplő gárda csap össze egymással a megye II-es bajnokság 13. fordulójában, nagypályás focicsapatunk a PILE-Szántó SE együttesét fogadja azzal a céllal, hogy tegyünk egy lépést kifelé a gödörből.

2018 11. 06. Legyél játékvezető!

A Magyar Labdarúgó Szövetség Játékvezető Bizottsága az ország minden megyéjében alapfokú labdarúgó játékvezető-tanfolyamot indít, ahol a hallgatók az elméleti oktatáson megszerzett tudást a gyakorlatba is átültethetik. Építs karriert játékvezetőként!

A több mint egy félidőt emberhátrányban harcoló nagypályás focicsapatunk végig nyílttá tette a dobogós Bagi TC '96 otthonában lejátszott találkozót a megye II-es bajnokság 12. fordulójában, de a ráadásban elúszott a pontszerzés reménye.

Nem lesz sétagalopp!

Újabb történelmi mérkőzésre kerül sor hétvégén: nagypályás focicsapatunk vasárnap délután Bagra látogat, ahol újkori története során először lép pályára. Nem vár könnyű összecsapás a fiúkra, a bagiak az élmezőny tagjai, hazai pályán eddig veretlenek.

Hullámvölgyben lévő nagypályás focicsapatunk a listavezető Kisnémedi MSE együttese ellen elveszítette szezonbeli hazai veretlenségét a megye II-es bajnokság 11. fordulójában. A fiúk háromgólos vereséget szenvedtek a látogatóktól.

Kőkemény mérkőzéssel folytatódik a megye II-es bajnokság nagypályás focicsapatunk számára hazai pályán, hiszen a 11. fordulóban vasárnap délután a veretlen listavezető Kisnémedi MSE együttese látogat a Csömöri Szabadtéri Sportközpontba.

A szezonban eddig egyetlen győzelemmel álló Valkó KSK a megye II-es bajnokság 10. fordulójában kiütötte nagypályás focicsapatunkat hazai pályán. A találkozó második félideje szörnyen indult, a komoly hátrányból pedig nem tudtak visszakapaszkodni a fiúk.

Mint már megszokhattuk, csömöri kötődésű sportriporterünk, Horti Gábor állandó bloggal jelentkezik oldalunkon, a CsömörSporton. Bejegyzéseiben nemcsak csömöri sporttémákat dolgoz fel, de a nagyvilág sporteseményeiről is szót ejt.

Oldalak