Foci

A foci a mindene!

Folytatjuk hagyományteremtő rovatunkat: csömöri edzőinket portrésorozat keretében mutatjuk be, minden hónapban más és más kerül rivaldafénybe. Márciusban a nagypályás focicsapatunkkal bronzérmet szerző vezetőedzőt, Tóth Lászlót ismerhetjük meg.

A világjárvány következtében egyéni edzésrend lépett életbe nagypályás focicsapatunknál: Tóth László vezetőedző a különleges helyzethez alkalmazkodva küldte el a speciális programot a játékosoknak, akik otthon végezhetik el a gyakorlatokat.

Nemzetközi tornára utazott Törökországba a felnőtt női fociválogatott, amelynek a soraiban ott volt a csömöri Horti Boglárka is. A mindhárom találkozóját győzelemmel záró nemzeti csapatban kétszer is pályára léphetett a fiatal tehetség.

Újra itthon léphetett fűre nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokságban, de a veszélyhelyzet miatt sajnos zárt kapuk mögött. Együttesünk egy paprikás, három piros lappal színesített meccsen döntetlent játszott a Vác-Deákvár SE csapata ellen.

Ugyan rendhagyó időpontban, de közel négy hónap után idén először végre újra itthon szerepelhet nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokságban! A két tavaszi siker után a Vác-Deákvár SE ellen zárt kapuk mögött is a három pont megszerzése a cél!

Nagypályás focicsapatunk ismét semleges pályán szerepelt a megye II-es bajnokságban, a Leányfalu SE gárdájával ezúttal Pomázon meccseltek a fiúk. Az első percek gólváltása után a csömöriek Fischer révén a hajrában szerezték meg a győzelmet.

Nagypályás focicsapatunk Pomázra látogat hétvégén, ahol a Leányfalu SE gárdájával csap össze a nemzetközi nőnapon. A semleges pályán rendezendő összecsapásra ellenfelünk a tabella harmadik helyén készül, nem lesz tehát leányálom a vasárnapi csata.

Rendhagyó időpontban és helyszínen került sor a Csömör KSK nagypályás focicsapatának Isaszegi SE elleni "szezonnyitójára" a fővárosi Ikarus-pályán. A küzdelmes első játékrész után támadóink góljaival győztük le szívós ellenfelünket.

Hétvégén a nagypályás focicsapatunk számára is elkezdődik a megye II-es bajnokság. Papíron itthon, de a valóságban semleges helyszínen kerül sor az Isaszegi SE elleni összecsapásra. A pontlevonások miatt a gárdára kiemelten fontos idény vár.

Továbbra is számít a csömöri Horti Boglárkára Markó Edina szövetségi kapitány a magyar női fociválogatott keretében. A lányok egy törökországi nemzetközi tornával készülnek a tavaszi feladatokra, többek között a kiélezett Eb-selejtezőkre.

Közeledik az év vége, eljött a szilveszteri összegzések ideje - minisorozatunkban a foci-, a kézi- és futsalcsapatunk 2019-es naptári évét vesszük górcső alá. Nagypályás focistáink büszkék lehetnek eddigi legjobb eredményükre, a tavaszi bronzérmükre!

A hagyományoknak megfelelően ünnepélyes keretek között búcsúztatták el az esztendőt nagypályás focicsapatunk tagjai. A Csömöri Sportcsarnokban rendezett eseményen az előző szezont a dobogón záró játékosok átvehették bronzérmeiket.

Oldalak