Foci

Pályaválasztói jogot cseréltünk

Az időjárás és a pálya állapota nem teszi lehetővé a mérkőzés csömöri megrendezését, így nagypályás focicsapatunk Mogyoródon pótolja a 14. fordulóból elhalasztott bajnokit. Idegenben zárul tehát a szezon és a 2023-as esztendő.

A Csömör KSK-Ecser SE labdarúgó-mérkőzés szünetében ismét sor került a hagyományos díjátadóra, szurkolóink gyűrűjében fociutánpótlásunk októberi legjobbjai vehették át elismeréseiket a különböző korosztályokban.

A magyar labdarúgás napján pótolta nagypályás focicsapatunk a nyárról elhalasztott, Ecser SE elleni bajnoki mérkőzést. A srácok megadták a tiszteletet a Wembleyben rendezett legendás, 70 éves angol-magyarnak, szép gólokkal győzték le a vendégeket.

Lefagytunk

Egy gól és más semmi. Röviden így is összefoglalhatnánk nagypályás focicsapatunk szentendrei vendégjátékát. A műfüves kispályán egyetlen jól eltalált és szél által meglökött hazai lövés döntötte el a három pont sorsát a csípős hidegben.

Kifejezetten nehéz mérkőzéssel folytatódik a bajnokság nagypályás focicsapatunk számára: az idei utolsó idegenbeli túránkon a közvetlen riválisnak számító Dunakanyar SE-Szentendre ellen szeretnénk emlékezeteset produkálni.

A napok óta tartó esőzés miatt játékra alkalmatlanná és balesetveszélyessé vált a Csömöri Szabadtéri Sportközpont élőfüves centerpályája, így kénytelenek vagyunk elhalasztani a mai, Mogyoród FC elleni bajnoki labdarúgó-mérkőzésünket!

Szombaton a kiesés elől menekülő, egykor szebb napokat látott, a közelmúltban vezetőedzőt váltó Mogyoród FC együttesét fogadja nagypályás focicsapatunk a bajnokságban. A mieinknél a sok hiányzó okozhat fejtörést, de a célunk ezzel együtt is világos!

Háromszor is vezetett nagypályás focicsapatunk az újonc Tahitótfalui SE otthonában, a hazaiak azonban mindannyiszor egyenlítettek, az utolsó pillanatban pedig megnyerték a találkozót. A mieink nem bírták el a védelem rengeteg hiányzóját.

Szombaton Tahitótfaluba utazik nagypályás focicsapatunk a bajnokság 13. fordulójában, ahol pozitívba fordíthatjuk szezonbeli idegenbeli mérlegünket. Ha a srácok tartják az elmúlt hetekben megcsodált formájukat, akkor fülig érő szájjal térhetünk haza.

Játszi könnyedséggel fektette két vállra a vendég Piliscsaba SE együttesét nagypályás focicsapatunk a bajnokságban. A srácok szezoncsúcsot jelentő, kiütéses győzelmet arattak és a gálának is köszönhetően felléptek a dobogóra!

Nagypályás focicsapatunk szombaton hazai pályán a mezőny legszellősebb védelmével néz majd farkasszemet. A bajnoki szezonban idegenben nyeretlen Piliscsaba SE ellen folytatnák a srácok a hetek óta tartó remek sorozatunkat.

Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság Versenyirodája kisorsolta a Pest Megyei Kupa 4. fordulójának menetrendjét. A tét már a legjobb nyolc közé jutás lesz a február közepén rendezendő folytatásban, hazai pályán a megye I-es váciak ellen.

Oldalak