Foci

Focistáinknál elkezdődött a felkészülés

Az előző szezont bronzéremmel záró nagypályás focicsapatunk elkezdte a felkészülést az augusztus közepén rajtoló megye II-es bajnokságra. Az első edzésen Tóth László vezetőedző 18 fős, fiatalokkal kiegészített kerettel dolgozott.

A Csömöri Sport és Szabadidő-szervező Nonprofit Kft. vezetése 2019. július 18-án, csütörtökön 18 órára tájékoztatót hirdet meg a Csömörön futballozó és futsalozó gyerekek szüleinek a Csömöri Sportcsarnok és Szabadtéri Sportközpontba.

Összeállt a mezőny

A nevezések, illetve a hiánypótlások összesítése és a feltöltési procedúra lefolytatása után az MLSZ Pest Megyei Igazgatósága beosztotta, hogy mely egyesületek indulhatnak a 2019/2020. évi Pest megyei nagypályás II. osztályú focibajnokságban.

Mint már megszokhattuk, csömöri kötődésű sportriporterünk, Horti Gábor állandó bloggal jelentkezik oldalunkon, a CsömörSporton. Bejegyzéseiben nemcsak csömöri sporttémákat dolgoz fel, de a nagyvilág sporteseményeiről is szót ejt.

Válé Flórián, a Csömöri Sport Kft. ügyvezető igazgatója június 28-ra háromoldali egyeztetésre hívta az RFC Csömört képviselő Takó Csabát és a Csömör KSK labdarúgó-szakosztályt reprezentáló Tóth Lászlót - a téma a csömöri foci jelene és jövőképe volt.

Nagypályás focicsapatunk egy könnyed péceli győzelemmel fejezte be az idényt a megye II-es bajnokságban, Tóth László együttesének remeklése bronzérmet ért. Íme, a péceliek elleni háromgólos győzelem összefoglalója!

Nagypályás focicsapatunk győzelemmel zárta a megye II-es szezont a Péceli SSE otthonában. A mindkét fél számára tét nélküli meccsen a csömöriek voltak motiváltabbak, teljesen megérdemelten nyertek és örömittasan ünnepelhették meg a bronzérmet.

A már biztosan a dobogó harmadik fokán végző nagypályás focicsapatunk a Péceli SSE otthonában zárja a megye II-es bajnokság idei szezonját. A történetének legjobb eredményét elérő gárda győzelemmel szeretné búcsúztatni az évadot.

Mellszobor Kloppnak?

Mint már megszokhattuk, csömöri kötődésű sportriporterünk, Horti Gábor állandó bloggal jelentkezik oldalunkon, a CsömörSporton. Bejegyzéseiben nemcsak csömöri sporttémákat dolgoz fel, de a nagyvilág sporteseményeiről is szót ejt.

Ugyan az utolsó pillanatban a győzelem meghiúsult a hazai szezonzárón, nagypályás focicsapatunk a Budakalászi MSE elleni döntetlennel története legjobb eredményét érte el a megye II-es bajnokságban: egy körrel a zárás előtt bebiztosította a bronzérmet!

Két meccs van hátra az idei megye II-es bajnokságból, remek formában szereplő nagypályás focicsapatunk négypontos előnyben van a bronzéremért folytatott különcsatában a bagiakkal szemben. Vasárnap bebiztosíthatjuk a dobogós helyünket!

Ismét győzött idegenben nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokságban, ezúttal a PILE-Szántó SE otthonában. A hajrában szerzett találat nagyon fontos három pontot jelentett, sőt, a riválisok botlásai miatt még többet is nyertünk!

Oldalak