Foci

Tanulságos bemutatkozás

A nyári kánikula és a szabadságolások ellenére szép számmal érkeztek a gyerekek megújult fociszakosztályunk bemutatóedzésére, így a kicsik és az idősebbek külön gyakoroltak az utánpótlásedzőkkel, akik vidám és egyben tanulságos foglalkozást vezényeltek.

Az új fociszezonra való felkészülés elkezdése előtt, július 6-án, hétfőn és 9-én, csütörtökön egységesen 17 órától bemutatóedzésen vehetnek részt a különböző korosztályok játékosai, ahol a gyerekek is megismerhetik új edzőinket és edzésmódszereiket!

Bemutatkoztak a különböző korosztályokban szereplő gyerekek szüleinek a Csömör KSK labdarúgó-szakosztályának új utánpótlásedzői, így első kézből kaphattak információkat egymástól az igényeket és a felvázolt fejlődési koncepciót illetően.

A Csömöri Sport Kft. vezetése nevében sok szeretettel meghívjuk Önöket a július 2-án (csütörtökön) tartandó, az új alapokon nyugvó csömöri labdarúgás és futsal sportágak jövőjével kapcsolatos megbeszélésre a Csömöri Szabadtéri Sportközpontba!

Válé Flórián, a Csömöri Sport Kft. ügyvezető igazgatója és Sági Ferenc, a REAC Sportiskola SE elnöke sikeres tárgyalásokat zárt le a napokban: hosszútávú együttműködési megállapodást kötöttek a helyi labdarúgó-szakosztály működtetésével kapcsolatban.

Szülői fórumot tartott a Csömöri Sport és Szabadidő-szervező Nonprofit Kft. vezetése a Szabadtéri Sportközpontban, ahol a labdarúgás és a futsal csömöri jövője és a sportágak további, helyi sportolási lehetőségei kerültek fókuszba.

A Csömöri Sport Kft. vezetése nevében sok szeretettel meghívjuk Önöket a június 18-án (csütörtökön) 18:00-kor tartandó, csömöri labdarúgás és futsal sportágak jövőjével kapcsolatos megbeszélésre a Csömöri Szabadtéri Sportközpontba!

A focibajnokságok kényszerű lezárultával már a következő idényre koncentrálnak a klubok, így a megye II-ben szereplő Csömör KSK is. A szezonra való nevezés július 3-ig lehetséges, a feltételekben és a lebonyolításban nem lesz változás.

A felnőtt együttes mellett a csömöri foci utánpótlása sem tündökölhetett az idei szezonban: ősszel a hivatalos bajnoki mérkőzésekre heteken át tartó ki nem állás, tavasszal pedig a világjárvány tartotta távol a srácokat a pályától.

A tavalyi megye II-es bronzérem után újabb komoly siker reményében vágott neki a folytatásnak nagypályás focicsapatunk, a gárdát sújtó külső körülmények miatt viszont sokkal inkább vált elátkozott szezonná az idei.

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége döntést hozott a hazai bajnokságokkal kapcsolatban: a tömeges érintkezés továbbra is komoly veszély, ezért a szabadtéri labdarúgó amatőr és utánpótlás-bajnokságok, illetve a futsalosok idénye befejeződik.

Az eredeti időpontban, de a világjárvány okozta rendkívüli helyzetre való tekintettel online tartotta meg éves rendes küldöttközgyűlését a Magyar Labdarúgó Szövetség, amelyen a testület újabb öt évre Csányi Sándort választotta meg elnökévé.

Oldalak