Foci

Bebiztosíthatjuk a bronzérmet

Két meccs van hátra az idei megye II-es bajnokságból, remek formában szereplő nagypályás focicsapatunk négypontos előnyben van a bronzéremért folytatott különcsatában a bagiakkal szemben. Vasárnap bebiztosíthatjuk a dobogós helyünket!

Ismét győzött idegenben nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokságban, ezúttal a PILE-Szántó SE otthonában. A hajrában szerzett találat nagyon fontos három pontot jelentett, sőt, a riválisok botlásai miatt még többet is nyertünk!

Újabb rangadó következik nagypályás focicsapatunk számára a megye II-es bajnokság hajrájában, ráadásul idegenben meccselünk a PILE-Szántó SE együttese ellen. Legutóbb a regnáló bajnokot győzték a fiúk vendégként, egy újabb bravúr sokat érhet.

Az idegenbeli bajnokverés után hazai pályán óriási lehetőség előtt áll nagypályás focicsapatunk a dobogóért folyó harcban, hiszen Tóth László tanítványai győzelem esetén megelőzhetik a közvetlen rivális Bagi TC ’96 gárdáját a megye II-es bajnoki tabellán.

Nagypályás focicsapatunk fantasztikus bravúrt hajtott végre a megye II-es bajnokság 26. fordulójában, idegenben győzte le a már bajnok, eddig veretlen Kisnémedi MSE együttesét! Tóth László gárdája ezzel fellépett a dobogó alsó fokára!

Nem kisebb feladat vár nagypályás focicsapatunkra a megye II-es bajnokságban, mint egy szombati túra a veretlen, már bajnok Kisnémedi MSE otthonába. A kérdés csak annyi, hogy a veretlen együttes egyben verhetetlennek is számít-e?

Hatalmas küzdelemben győzte le nagypályás focicsapatunk a kiesés ellen küzdő Valkó KSK gárdáját a megye II-es bajnokságban: a hétgólos meccsen végül egy öngól döntött, így továbbra is komoly harcban vagyunk a dobogóért.

Válasz a hatosra

Igazi mélyütés volt az őszi valkói vereség nagypályás focicsapatunknak, a megye II-es bajnokság 25. fordulójában most itt a lehetőség a hazai visszavágásra. Esélyesként várhatjuk a vendégeket és ennek megfelelően bízunk a revansban!

Már nem hibátlan az évek óta ragyogó piliscsabai mérlegünk, ezúttal sajnos kikapott nagypályás focicsapatunk az egyetemisták otthonában a megye II-es bajnokság 24. fordulójában. A nagyszombati meccsen csak a szépítés jött össze a hajrában.

Az elmúlt három szezonban egyaránt nyert Piliscsabán nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokságban, és most is optimistán utazhatunk a kedvenc túrahelyszínünkre. A hazaiak a kiesés elkerüléséért küzdenek, mi pedig az éremért.

Gyászol a csömöri sport: tragikusan fiatalon, 20 éves korában elhunyt Szabó Bence, aki éveken át szerepelt a nagypályás foci- és futsalcsapatainkban. A hatalmas veszteség okozta fájdalomban osztozunk a családdal. Játékosunk emlékét szívünkben őrizzük!

Végig dominálta a sereghajtó Kistarcsai VSC elleni hazai derbit nagypályás focicsapatunk és teljesen megérdemelten aratott kiütéses győzelmet a megye II-es bajnokság 23. fordulójában. Nagyon fontos három pontot ért ez a siker a dobogóért folyó harcban.

Oldalak