Foci

A dobogóst fogadjuk

A legstabilabb dobogós együttest, a Leányfalu SE gárdáját fogadja nagypályás focicsapatunk szerda este egy villanyfényes mérkőzésen. A remek formában szereplő mieink előtt a tavasz eddigi legkomolyabb feladata áll.

A szezon eddigi legélvezetesebb félidejével fogadta az Isaszegi SE gárdáját nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokságban. Ekkor még nem találtunk be, a második félidő közepén azonban egy perc alatt eldöntöttük a pontok sorsát.

A közvetlen riválisnak számító Isaszegi SE látogat nagypályás focicsapatunkhoz vasárnap délután a megye II-es bajnokság rangadóján. Illés Károly remek formában lévő együttese úgy készül, hogy visszavágjon az őszi vereségért!

A húsvéti hétvégén Aszódon szerepel nagypályás focicsapatunk a megye II-ben. A szerdai gólgazdag siker után a sereghajtó otthonában is határozott fellépésre és gólokra van szükség, hogy újabb lépést tegyünk az élboly irányába.

A várakozásoknak megfelelően nagypályás focicsapatunk fölényes győzelmet aratott a PILE-Szántó SE elleni hazai megye II-es összecsapáson. A csillagos ötös teljesítményt egyedül a hajrában kapott potyagól és egy felesleges piros lap "árnyékolta" be.

Szerda este a megye II-es bajnokság 12. fordulójából elhalasztott PILE-Szántó SE elleni bajnokit pótolja nagypályás focicsapatunk. A kiesés elől menekülők elleni villanyfényes mérkőzésen egyértelműen a három pont megszerzése a mieink célja!

Hiába támadta végig nagypályás focicsapatunk a Valkó KSK elleni hazai megye II-es mérkőzést, a vendégek a korai góljuknak köszönhetően mindhárom pontot elvitték Csömörről és a szezonban másodszor is legyőzték a mieinket a bajnokságban.

Vasárnap délután ismét hazai pályán, de ismét zárt kapuk mögött szerepel nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokságban. A Valkó KSK együttesével kétszer játszottunk eddig Csömörön, mindkét alkalommal nyertünk!

Megtört a jég Gödön: története során először aratott győzelmet a megye II-ben szereplő nagypályás focicsapatunk a Duna-parti városban. A kiegyenlített csata végén Kiss büntetőt hárított, megmentve ezzel a fontos bajnoki pontokat!

Öt meccse veretlen nagypályás focicsapatunk vasárnap délután megtörheti az elmúlt évek negatív gödi sorozatát a megye II-ben, az eddigi négy idegenbeli mérkőzésünkön ugyanis nem sikerült a győznünk a Duna-parti városban.

Kiegyenlített erők küzdelmes csatáját hozta nagypályás focicsapatunk és a Bagi TC összecsapása a megye II-es bajnokság 16. fordulójában. Ahogy az első őszi csömöri meccsünk, úgy az első tavaszi is gólnélküli döntetlennel zárult.

A 2021-es évben először lép pályára Csömörön nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokságban. A kiváló formában lévő együttes a Bagi TC '96 ellen is esélyeshez méltóan gyűjtheti be a pontokat a zárt kapus összecsapáson.

Oldalak