Foci

Horti ismét a válogatottban

Továbbra is számít a csömöri Horti Boglárkára Markó Edina szövetségi kapitány a magyar női fociválogatott keretében. A lányok egy törökországi nemzetközi tornával készülnek a tavaszi feladatokra, többek között a kiélezett Eb-selejtezőkre.

Közeledik az év vége, eljött a szilveszteri összegzések ideje - minisorozatunkban a foci-, a kézi- és futsalcsapatunk 2019-es naptári évét vesszük górcső alá. Nagypályás focistáink büszkék lehetnek eddigi legjobb eredményükre, a tavaszi bronzérmükre!

A hagyományoknak megfelelően ünnepélyes keretek között búcsúztatták el az esztendőt nagypályás focicsapatunk tagjai. A Csömöri Sportcsarnokban rendezett eseményen az előző szezont a dobogón záró játékosok átvehették bronzérmeiket.

Szörnyen sikerült nagypályás focicsapatunk őszi szezonzárója az UFC Gyömrő otthonában. Az év utolsó tétmérkőzésén idénycsúcsot jelentő 10 gólt kaptunk a dobogón álló hazaiaktól, így keserű szájízzel vonulhatunk a téli pihenőre.

Nagypályás focicsapatunk egy idegenbeli rangadóval zárja az őszi szezont és az évet, szombaton a dobogós UFC Gyömrő vendégeként lép pályára Tóth László együttese. Ellenfelünk nyár vége óta veretlen hazai pályán, a pontszerzéshez bravúrra lesz szükség.

Küzdelmes találkozót vívott nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokság 14. fordulójában, az utolsó idei hazai meccsünkön hiába támadtuk végig a Piliscsaba SE elleni összecsapást, a végén izgulnunk kellett a megérdemelt három pontért.

Az őszi szezonban utoljára szerepel hazai környezetben nagypályás focicsapatunk. A Piliscsaba SE elleni vasárnapi megye II-es bajnoki mérkőzésen Tóth László együttese győzelemmel búcsúzna az idegenben halovány egyetemisták ellen.

Kifejezetten szűk kerettel, mindössze egyetlen mezőnycserével utazott Bagra nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokság 13. fordulójában. A csömöriek korán hátrányba kerültek, majd a hiányzó rutint nélkülözve háromgólos vereséget szenvedtek.

A szezon során hazai pályán még nyeretlen Bagi TC '96 otthonában lép pályára nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokság 13. fordulójában. Ha a fiúk tartják a legutóbb megcsodált gólerős novemberi formájukat, akkor nyerhetünk.

Továbbra is számít a csömöri Horti Boglárkára Markó Edina szövetségi kapitány a magyar női fociválogatott keretében. A lányokra két nehéz Eb-selejtező vár, előbb Szlovákiába utaznak, majd Szombathelyen fogadják Lettország csapatát.

Újabb gólgazdag találkozón gyűjtötte be a három pontot nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokságban. A Verőce SE elleni hazai összecsapáson a nyolc gól mellett a vendégek részéről egy piros lap is színesítette a délutánt.

A legszellősebb védelemmel rendelkező Verőce SE látogat Csömörre vasárnap, hogy megmérkőzzön nagypályás focistáinkkal a megye II-es bajnokság 12. fordulójában. Tóth László együttese egy győzelemmel megkezdheti a felzárkózást.

Oldalak