Foci

A kicsik hamarosan újra rúghatják a labdát

Az óvodai focifoglalkozások zökkenőmentes folytatása miatt a Csömöri Sport Kft. labdarúgó-szakosztályának szakemberei felvették a kapcsolatot a csömöri óvodák vezetőivel, hogy a foglalkozások részleteiről egyeztessenek.

A fordítások meccse

A veretlenül listavezető Pomáz-ICO SE együttesét fogadta hazai környezetben nagypályás focicsapatunk, amely előbb hátrányba került, majd fordított, hogy aztán az agilis vendégek néhány percen belül mégis behúzzák a rangadót.

Szeptember 21-én szombaton 9 órakor focitoborzót tartunk a csömöri Sportnapon, amelyre várjuk az óvodáskorú és általános iskolás gyerekek jelentkezését is! Előképzettség nem feltétel. Találkozzunk az iskolai pályán!

A megye II-es bajnokság jelenleg veretlen éllovasát, a Pomáz-ICO SE gárdáját fogadja nagypályás focicsapatunk vasárnap délután. Ha újabb rangadót nyerünk hazai környezetben, jó eséllyel visszavesszük a vezetést a tabellán.

Kiestünk a kupából

A fővárosi Ikarus-pályán, műfüvön fogadta nagypályás focicsapatunk a megye I-es CSO-KI Sport együttesét a Pest Megyei Kupa 2. fordulójában. Ugyan hamar megszereztük a vezetést, de a folytatás már ellenfelünké volt, amely könnyedén jutott tovább.

Megszakadt a sorozatunk

Az eddig makulátlan mérleggel büszkélkedő nagypályás focicsapatunk először veszített pontot a megye II-es bajnokság idei szezonjában. Hiába a remek forma, a mumusnak számító Vác-Deákvár SE otthonában ezúttal sem tudtunk nyerni.

A Magyar Labdarúgó Szövetség elküldte a határozatát a csömöri átigazolások ügyében, amelyből kiderül, hogy a gyerekek korábbi átigazolásait érintetlenül hagyják, nem éri őket hátrány, az előttünk álló szezonban is pályára léphetnek a tavalyi csapatukban.

A mezőnyben egyedüliként 100%-os nagypályás focicsapatunk a középmezőnyben tanyázó Vác-Deákvár SE otthonába látogat a megye II-es bajnokság 4. fordulójában. Tóth László legénysége folytatná a szezon rajtja óta tartó remeklést!

Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság Versenyirodája kisorsolta a Pest Megyei Kupa 2. fordulójának menetrendjét. A versenysorozat augusztus végi előselejtezőiben nem voltunk érdekeltek, ebben a körben pedig a megye I-es CSO-KI Sport vár nagypályás focistáinkra.

Fantasztikus győzelmet aratott nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokság csúcsrangadóján: a vasárnapig hibátlanul menetelő Leányfalu SE háromgólos vereséget szenvedett Csömörön, így egyedüliként maradtunk 100%-osak a mezőnyben!

Csak egy maradhat!

Két meccs után mindössze két 100%-os gárda maradt a megye II-es bajnokságban: nagypályás focicsapatunk mellett a Leányfalu SE. Ez a két együttes csap össze Csömörön az idei szeptember első délutánján – rangadó lesz a javából!

Szezonbeli második tétmérkőzését is megnyerte nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokságban, ezúttal idegenben, az Isaszegi SE otthonában győztek a fiúk egy gólgazdag, öt találatot hozó találkozón.

Oldalak