Foci

2018 05. 20.

Hiába próbáltak meg mindent rutinosabb játékosaink is, ők sem tudtak segíteni, így nagypályás focicsapatunk sorozatban harmadszor is kikapott hazai pályán a megye II-es bajnokságban, ráadásul kivétel nélkül rúgott gól nélküli meccseken.

2018 05. 20. Munkában a diósgyőri fúrópajzs

Mint már megszokhattuk, csömöri kötődésű sportriporterünk, Horti Gábor állandó bloggal jelentkezik oldalunkon, a CsömörSporton. Bejegyzéseiben nemcsak csömöri sporttémákat dolgoz fel, de a nagyvilág sporteseményeiről is szót ejt.

2018 05. 18. A fiatalok nagy esélye

Sorozatban harmadszor lép pályára hazai környezetben nagypályás focicsapatunk. A gödiek elleni vasárnapi összecsapás jó lehetőséget kínál a közelmúlt meccseinek eredményei után a javításra, a fiataloknak pedig a bizonyításra.

2018 05. 16. Behoztuk a lemaradást

Nagypályás focicsapatunk nem tudta megakadályozni, hogy Csömörön ugorjon az élre a szerda esti ellenfél, a Kisnémedi MSE együttese. A 20. fordulóból elhalasztott találkozón a bajnoki címre hajtó vendégek mindhárom pontot elcsenték előlünk.

Szerdán pótolja idei harmadik elhalasztott mérkőzését hazai környezetben nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokságban. A találkozón több okból sem mi vagyunk az esélyesek a bajnoki címre hajtó Kisnémedi MSE ellen.

Csúnya a vége

Hatalmas pofonba szaladt bele hazai környezetben nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokság 26. fordulójában, ahol a vendég Veresegyház VSK hét gólig jutott az április végéig bevehetetlen csömöri erődben...

Újabb sűrű hét jön

Két hazai meccs közé újabb elhalasztott találkozó ékelődik, így nagypályás focistáink nyolc napon belül ismét háromszor csatáznak ellenfelükkel Csömörön a megye II-es bajnokságban. Sorrendben a tabellán ötödik Veresegyház VSK lesz az első akadály.

Csak a szépítésre futotta nagypályás focicsapatunknak a megye II-es bajnokság 25. fordulójában a PILE-Szántó SE otthonában megrendezett találkozón, így idegenben a negyedik vereségünket szenvedtük el tavasszal.

Megtisztelő felkérésnek tehetnek eleget nyár elején a Csömör KSK U11-es és U13-as labdarúgó-utánpótláscsapatai! Az önkormányzat támogatásával felvidéki testvértelepülésünkre, Mojmírovcéra utazhatnak, hogy megmérkőzzenek a helyi fiatalokkal.

Három hazai bajnoki találkozó után ismét idegenbe utazik nagypályás focicsapatunk, ezúttal Pilisszántó felé veszi az irányt Jenei Ottó együttese. Ősszel magabiztosan, kapott gól nélkül győztük le aktuális ellenfelünket, idegenben pedig ismételnénk.

Oldalak