A végsőkig kiélezett csatában, a hosszabbításban nyerte meg a Vác-Deákvár SE elleni megye II-es bajnoki mérkőzést nagypályás focicsapatunk, miután kétgólos hátrányból sikerült fordítania. A gárda ezzel felküzdötte magát a dobogóra!

 

Ezt sikerült kicentizniük a fiúknak: a kevésbé eseménydús első félidő végén hátrányba kerültünk, majd nem sokkal a szünet után kaptunk még egyet, így kétgólos hátrányból kellett megkezdeni a kapaszkodást a Vác-Deákvár SE elleni rangadón. Előbb a házi gólkirály, Fischer talált be, majd Dauner egalizált egy jól eltalált lövéssel - így a hajrára fordulva életben tartottuk a három pont reményét!

 

Az egyenlítés után azonban fordult a kocka és tizenegyeshez jutottak a vendégek, Dobi a "hibáját" javítva védte a büntetőt, így megmaradt a sansz a győzelemre. A hosszabbításban pedig jött is a slusszpoén: a remekül érkező, csereként beállt Maruzsi szurkolóink legnagyobb örömére megszerezte a győztes gólt, ezzel a csapat zsinórban ötödik hazai sikerét aratta és előrelépett a dobogó alsó fokára! A meccs galériája ITT érhető el!

 

LABDARÚGÁS, MEGYE II, ÉSZAKI-CSOPORT, 20. FORDULÓ
Csömör KSK – Vác-Deákvár SE 3–2 (0–1)
2019. március 24. vasárnap, 15.00
Csömöri Szabadtéri Sportközpont
Gólszerzők: Fischer (51.), Dauner (81.), Maruzsi (91.) ill. Bőgér (39.), Hegyvári (49.)

 

KÖVETKEZIK:
LABDARÚGÁS, MEGYE II, ÉSZAKI-CSOPORT, 21. FORDULÓ
Veresegyház VSK – Csömör KSK
2019. március 31. vasárnap, 15.30
Veresegyház

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!