A világjárvány következtében egyéni edzésrend lépett életbe nagypályás focicsapatunknál: Tóth László vezetőedző a különleges helyzethez alkalmazkodva küldte el a speciális programot a játékosoknak, akik otthon végezhetik el a gyakorlatokat.

 

Minden csapatsport esetében meglehetősen nehéz feladat a játékosok fitten tartása, mert nem érintkezhetnek egymással, de az egészség védelme és a járvány visszaszorítása jelenleg az elsődleges feladat. Éppen ezért nagypályás focicsapatunk vezetőedzője, Tóth László egyéni edzésrendet küldött a játékosoknak, így lehetőség szerint mindenki el tudja végezni az otthonában a gyakorlatokat. Az erősítő és nyújtó feladatok mellett futó és labdás tréningek is várnak a játékosokra, hogy az erőnlét minél kevésbé szenvedjen csorbát a gárda tagjainál.

 

A remek tavaszi rajt után (három meccsen 7 pont a megszerezhető 9-ből) a csapatnak tíz mérkőzése van hátra az idei megyei II-es bajnokságból, öt hazai mellett öt idegenbeli összecsapás. Jelenleg a 14. helyen állunk az Északi-csoportban.