Hétfő este megkezdődik futsalosaink közvetlen harca az élvonalba kerülésért, amelynek az első állomása a hazai Debreceni EAC elleni összecsapás lesz. Az NB II Keleti-csoportját megnyerő vendégek ellen nem lesz könnyű dolgunk.

 

Talán a legnehezebb ellenfelet kaptuk a Final Four elődöntőjében a lehetséges variációkból, hiszen a Debreceni EAC egy rendkívül erős csoportban végzett az élen. Ettől függetlenül azért mi számítunk az esélyesebbnek, ráadásul az élvonalbeli rutin is sokat segíthet majd a döntő pillanatokban. A kuparendszerű lebonyolításban két mérkőzésen dől el a továbbjutás, illetve a következő körben a helyosztók sorsa. Amennyiben azonos eredmény születik a két mérkőzésen, akkor az idegenben rúgott gól dönt, ha az is egyforma, akkor hosszabbítás következik, ha nincs döntés, akkor jöhetnek a büntetők. A négyes döntő első helyezettje feljut az NB I-be, míg a második osztályozót játszik az első osztály 9. helyezettjével. Ennek tükrében hazai pályán mindenképpen a minél kedvezőbb eredmény kiharcolása a cél, lehetőleg minimális kapott góllal.

 

Az utóbbi időben egyre hangulatosabb légkört teremtettek a szurkolók a csarnok lelátójára, igazi oroszlánbarlag lett a Tigrisek otthona! A szezon legfontosabb időszaka következik a csapat számára az elkövetkező néhány hétben, hiszen a tét az élvonalbeli szereplés kiharcolása. Töltsük meg a lelátókat hétfő este is!

 

FUTSAL, NB II, ELŐDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS
RFC Csömör – Debreceni Egyetemi AC
2017. május 22. hétfő, 19.00
Csömöri Sportcsarnok

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!