Nagyszerűen sikerült a Magyar Wado-Ryu Akadémia szokásos nyári tábora, amelyre külföldi résztvevők is érkeztek hazánkba. Az eseményen ezúttal is az egyik legnépszerűbb program a világhírű mester, Tran Hieu Minh 7. Dan Sensei oktatása volt.

 

A csömöri karate szakosztály mesteredzője, Torontáli Róbert ezúttal is nagyszerű programot állított össze a táborlakóknak, akik az egész hetet a fejlődés jegyében dolgozták végig. A különböző korosztályokban egyaránt alázatosan, koncentráltan edzettek a karatézók, akik hálásan gondolnak vissza a foglalkozásokra.

 

A Mester, Tran Hieu Minh 7. Dan Sensei idén a harcművészet titkos testhasználatát, technikáit tanította, hisz a csapat fejlődésének hála már ezt is beépíthették a gyakorlásba. Ebben az évben ráadásul elkezdődött a kardok használatának okítása is, hisz ez a Wado-Ryu alapja, a kardhasználat technikáiból származnak a Wado-Ryu technikái is. Minden vizsgázó különös gondot fektetett a felkészülésbe, ezért remek vizsgát tettek. Lett új barnaövesünk is, ami nagy öröm, illetve ketten 1. Kyu fokozatot szereztek, ami már Mester-jelölt fokozat.

 

A csapat legújabb célja megszólítani a 14-18 éves korosztályt, azokat, akik nem találják a helyüket a világban, egyedül érzik magukat, és tartozni szeretnének valahova. A karatés csapat minden magát kipróbálni vágyót szeretettel vár!

 

Utánpótlásedzés: hétfőn és csütörtökön 16:45-től

Versenyfelkészítés: kedden 16-18 óráig

 

Csömör KSK karate szakosztály

Edző: Torontáli Róbert 4.danos mester

Telefon: 06/30 434 6103
E-mail: karate@csomorsport.hu

Web: csomorsport.hu/karate