Kerékpár

Tovább halmozza az aranyakat

A hagyományoknak megfelelően a 2020-as pályakerékpáros országos bajnokságot is a fővárosi Millenáris Velodrom ódon falai között rendezték meg, a csömöri Lovassy Krisztián pedig  ezúttal is remekelt, újabb aranyérmeket tehet a vitrinbe!

Nagykovácsiban rendezték meg a csonka versenyidény egyetlen maratoni Magyar Kupa-futamát a hegyibringások számára. A Cube-Csömör U17-es indulói mindhárman dobogóra állhattak, illetve Schmidel Regina is arannyal zárt.

A 2020-as XCO Magyar Kupa-sorozat végén a Cube-Csömör hegyibringásai közül többen is dobogóra állhattak az összetett pontverseny végeredményének kihirdetésekor. Az U17-es fiúk mezőnyében az első két helyen egyaránt a mieink végeztek!

Remek hangulatú toborzót tartott a Cube-Csömör hegyibringás csapata, amely folyamatosan keresi és képzi a jövő tehetségeit. A két edző, Valter Tibor és Juhász Zsolt árgus szemekkel leste a kicsik minden mozdulatát a csömöri körtúra alatt.

Sorozatban harmadszor is Békéscsaba adott otthont Magyarország kritérium országos bajnokságának, amely során tizennégy korcsoportban rendeztek futamokat. A csömöri Lovassy Krisztián címvédőként idén is aranyérmesként utazott haza a Viharsarokból.

A friss Tour de Hongrie-győztes klasszis, Valter Attila is a Cube-Csömörnél kezdte pályafutását! Kerékpárosklubunk csütörtökön toborzót tart, melyre várja a 9-12 éves fiúkat, lányokat! Információ, jelentkezés: Valter Tibor (+36/70 257 9960).

Zseniális versenyzéssel és csodálatos sikerrel zárta az idei Tour de Hongrie országúti kerékpárverseny zárószakaszát a csömöri Valter Attila, aki az eredményhirdetés és a jól megérdemelt pezsgőzés után értékelte az elmúlt napok történéseit.

Minden idők egyik, ha nem a legerősebb magyarországi országúti kerékpárversenyére került sor augusztus 29. és szeptember 2-a között: a 41. Tour de Hongrie viadalon a csömöri Valter Attila óriási hajrával nyerte meg az összetettet a Kékestetőn!

A világhírű Tour de France-szal egyidőben kezdetét veszi a 41. magyar országúti kerékpáros körverseny, a Tour de Hongrie, amelynek ünnepélyes csapatbemutatójára augusztus 28-án 19 órától a Novotel Budapest Cityben kerül majd sor.

Nagy csatát hozott az elit országúti kerékpáros bajnokság mezőnyversenye Mádon. A tokaji borvidéken rendezett viadalon előbb a hölgyek teljesítettek két kört, 102,2 kilométert a dimbes-dombos pályán, majd a férfiak következtek 153,3 kilométerrel.

Az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is Debrecen közelében, Bocskaikerten rendezték a kerékpárosok országos időfutam bajnokságát. A közel kétszáz nevező gondoskodott az izgalmas csatákról, a mieink ráadásul több éremről is!

A Cube-Csömör kerékpárcsapat vezetőedzője és a Csömöri Bringafesztivál atyja, Valter Tibor az augusztus 20-i szoboravató megemlékezésen átvehette a Csömör Nagyközség Díszpolgára emlékérmet Fábri István polgármestertől.

Oldalak