Kerékpár

Jön a rózsaszín fények éjszakája!

Január 26-án, szerdán, 100 nappal a Nagy Rajt előtt éljük át együtt a Giro d’Italia-élményt a fővárosi Hősök terén! Tekerjünk Dina Mártonnal és Valter Attilával - gyere kerékpárral és csatlakozz a flashmobhoz, vagy pattanj spinning bringára!

A közel 200 indulóval és a számos itthon tartott ponttal abszolút sikeres 2021-es hegyikerékpár országos bajnokság után idén C2-es nemzetközi viadalnak ad otthont a Csömöri Bringafesztivál. Az esemény időpontja: június 18. - naptárba vele!

A Lupa Beach-en nyitották és ott is zárták a hazai szezont a cyclocrossosok, akik hazánk leghomokosabb pályáján mérhették össze tudásukat. A Cube-Csömör bringásait ezúttal az U19-es női mezőnyben aranyéremmel záró Zsidai Lilla képviselte.

Végre hivatalosan is megerősíthető, amely régóta benne volt a levegőben: a francia Groupama-FDJ jelölte Valter Attilát a Giro'd Italia országúti kerékpáros körversenyen induló keretébe! Mint ismert, május 6-án Budapesten lesz a 2022-es Grande Partenza!

Látványos és izgalmas futamokat, valamint igazi sztárparádét hozott a fővárosi Városligetben megrendezett cyclocross országos bajnokság. A Cube-Csömör bringásai három arannyal, két ezüsttel és két bronzéremmel zárták a napot!

Valter Tibor csapatvezető hivatalosan is kihirdette a Cube-Csömör kerékpárcsapat 2022-es versenyszezonra nevezett keretét. A feltörekvő, fiatal bringások közül többek között Greman Szonja és Vas Barnabás is Csömörön folytatja felfelé ívelő pályafutását.

Csömör büszkesége, Valter Attila a 2021-es Giro d'Italia országúti kerékpárverseny három szakaszán is viselhette az ikonikus rózsaszín trikót, ezzel a 64. Év Sportolója Gálán bekerült Az év sportpillanata-díj legjobb három jelöltje közé! Gratulálunk!

Egy megható apa-fia, edző-tanítvány sztori Csisztu Sportcastban: együtt a csömöri kerékpáros család, Valter Attila és édesapja, Valter Tibor, valamint elképesztő útjuk a sikerig. Hogyan jött össze Attilának az, ami még soha egyetlen magyarnak sem?

A főváros XVII. kerületében zárult az idei cyclocross szezon: a hét csömöri versenyző közül öten is dobogóra állhattak az eredményhirdetésen, hárman ráadásul annak legmagasabb fokára is. Összetettben Sylvester begyűjtötte a szilveszteri trófeát!

Bekerült a legjobb három közé, így továbbra is versenyben van a csömöri kerékpáros, Valter Attila az Év sportpillanata-díjra. A győztest a Magyar Sportújságírók Szövetsége által 64. alkalommal kiírt Az Év Sportolója Gála díjátadóján hirdetik majd ki.

Valter Attila májusban magára húzhatta a Giro d'Italia kultikus rózsaszín trikóját, ezzel pedig idén is versenybe szállt, hogy az Év Sportolója Gálán övé legyen az Év sportpillanata kitüntető cím. A közönségszavazás még elérhető, szavazzunk minél többen!

Kőbányán zárult a Kometa Cyclocross Challenge, a négy futamból álló sorozat végén az összetett legjobbjait is értékelték. A mieink két érmet is nyertek a versenyen két bringás hölgy jóvoltából, Hegedűs Helga és Bungyis Panna is remekelt.

Oldalak