Kerékpár

Érmes csömöri hölgyek

A tavalyi sikereken felbuzdulva a Cube-Csömör négy hegyibringással állt rajthoz Szebenjuharosban, a Triada MTB XCO Paltinis elnevezésű viadalon. Leányvári Sára harmadik helyen végzett, Schmidel Regina és Bungyis Panna aranyéremmel zárt.

Három lengyel országúti kerékpárversenyt sűrített az elmúlt hétbe az Epronex-Hungary hatfős sora, amelyben helyet kapott és végig bizonyított a csömöri Szatmáry András, aki minden nap tartotta a lépést az élmezőnnyel.

A trópusi hőség sem akadályozta meg Buzsáki Virágot és Palumby Zsombort, hogy felálljon az idei MTB XCO országos bajnokság dobogójának legmagasabb fokára. A mieink közül Schmidel Regina és Sylvester Balázs is előrelépett egyet péntekhez képest.

Immár harmadszor, zsinórban másodszor adhat otthont Csömör az MTB XCC és XCO országos bajnokságnak. Július 22-23-án, pénteken és szombaton a hegyibringások ob-ján a Bulgárkertben szurkolhatunk a mieinknek!

Ismét rendkívül eredményes versenyt zárt Miskolcon a Cube-Csömör: hegyibringásaink a Borsod MTB Series legutóbbi fordulójában négy arany- és két ezüstérmet gyűjtöttek a Bükkben. A remek forma biztató a csömöri XCC és XCO ob előtt!

A portugáliai Anadia adott otthont az ifjúsági és az U23-as korosztály országúti Európa-bajnokságának. A magyar színeket a junior fiúknál Pollner Balázs mellett három csömöri, Feldhoffer Bálint, Takács-Valent Márk és Tóth Márkó képviselte.

Rendkívül eredményes versenyt zárt Miskolcon a Cube-Csömör: hegyibringásaink a Borsod MTB Series legutóbbi fordulójában öt arany-, egy ezüst- és egy bronzérmet gyűjtöttek a Bükkben. A remek forma biztató a csömöri XCC és XCO ob előtt!

Negyedik alkalommal rendezték meg Szlovéniában a Kids tour of Slovenia országúti kerékpárversenyt, amelyen az U17-esek nemzetközi mezőnyében a Cube-Csömör válogatott bringása, Petró Szabolcs is nyeregbe pattant.

A portugáliai Anadia adott otthont a 2022-es ifjúsági és U23-as hegyikerékpáros Európa-bajnokságnak, ahol a Cube-Csömör válogatott bringásának, Greman Szonjának is szoríthattunk. A fiatal tehetség hetedikként zárt a juniorok között!

Újabb komoly sportdiplomáciai sikert aratott Csömör: 2016 és 2021 után idén ismét településünk adhat otthont a hegyibringások XCC és XCO országos bajnokságának! Július 22-23-án tehát újra a Bulgárkertben fogadhatjuk a hazai legjobbakat!

Hatalmas érdeklődés kísérte a 10. Csömöri Bringafesztivált a festői Bulgárkertben. A Csömör Tv összefoglalója által mindenki felidézheti a legemlékezetesebb pillanatokat és a csömöri bajnokok ünnepi értékelését!

Idén is a Tamási Kerékpáros Napok égisze alatt zajlott az országúti kerékpárosok 2022-es utánpótlás országos bajnoksága, ahol a Cube-Csömör több kiválósága is nyeregbe pattant. Greman Szonja és Tóth Márkó is aranyérmet szerzett!

Oldalak