Kerékpár

Francia látogatás

A jelenlegi legsikeresebb magyar országúti kerékpáros, a csömöri Valter Attila a szezon végén megejtette első találkozóját új klubjával, a francia Groupama-FDJ csapatával. A Besanconban felállított bázison profi körülmények várták a bringást.

A bulgáriai Plovdivban rendezték meg a 2020-as pályakerékpáros Európa-bajnokságot, amelyen többek között a csömöri Lovassy Krisztián is képviselte hazánkat. Bajnokunk az omniumban és a pontversenyben is a tizedik helyen zárt.

Újabb sportos csömöri téma a televízióban! A Sport Tv Mai helyzet című műsorának vendége volt Válé Flórián, a Csömöri Sport és Szabadidő-szervező Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója és Valter Tibor, a kerékpárszakosztály vezetője.

A hétvégén befejeződött Giro d'Italia háromhetes országúti kerékpáros körversenyen minden idők legjobb magyar szereplését mutatta be a csömöri Valter Attila, aki azóta egymás után adja az interjúkat a különböző médiumoknak. Lapszemle.

Élete eddigi legnagyobb és legfontosabb kihívását teljesítette a klasszis csömöri bringás, Valter Attila, aki pályafutása első háromhetes viadalán, a 103. Giro d'Italia országúti kerékpáros körversenyen emberfeletti teljesítménnyel tette le a névjegyét!

A Magyar Kerékpáros Szövetség tizenkét szakágban indította el az "ELIT10 – Többet érdemelsz" programot a legjobb magyar bringásokért, amely több csömöri versenyző számára is szponzori, infrastrukturális és médiatámogatást jelenthet.

Csömör Szabadság úti óriásplakátján az idei Tour de Hongrie-győztes csömöri Valter Attila fogadja a településre érkezőket. A kerékpáros csillag a helyi klubban kezdte pályafutását, így különösen büszkék lehetünk a fantasztikus teljesítményére!

Nem találták megfelelőnek az elektronikát, így nem indulhatott az E-MTB világbajnokságon a három versenyzőből álló magyar bringáscsapat: többek között a két csömöri, Szatmáry András és Schmidel Regina is a pórul jártak között van.

A csehországi Nove Mesto na Moravében mindjárt két versennyel vette kezdetét a 2020-as hegyikerékpáros Világkupa-sorozat, amelyen a csömörieket Schmidel Regina képviselte a női U23-as mezőnyben. Az első viadalon rögtön összejött a pontszerzés is!

Továbbra is topszinten tekerhet a csömöri Valter Attila, aki aláírta két évre szóló szerződését a francia Groupama-FDJ országúti kerékpáros World Tour-csapathoz. A CCC Team 22 éves sztárja az októberi Giro d'Italián még a lengyel klub színeiben indul.

Immár hivatalosan is közhírré tehető fantasztikus sporttörténelmi pillanat: a csömöri Valter Attila rajthoz áll a 2020-as Giro d'Italia országúti kerékpáros körversenyen. Az egyik legnagyobb háromhetes viadal október 3-án kezdődik Szicíliában.

A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség szeptember 24. és 27. között az autóversenypályájáról híres olaszországi Imolában rendezte az országúti világbajnokságot, ahol a csömöri Valter Attila képviselte hazánkat. Válogatott versenyzőnk a 76. helyen zárt.

Oldalak