Kerékpár

Kiszáll a CCC Valter Attila csapata mögül?

A lengyel CCC az év végén kiszáll Jim Ochowicz profi országúti kerékpárcsapata mögül - jelent meg a nemzetközi szaksajtóban. Az amerikai szakvezető bízik benne, hogy sikerül új támogatókat találnia, így 2021-ben is folytathatják Valter Attiláék.

Az Aktív Magyarországért Felelős Kormánybiztosi Iroda a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség és a Magyar Kerékpáros Szövetség bevonásával Országos futópálya- és bringapark-építési programot hirdetett meg - jelentették be a csömöri sajtótájékoztatón.

Játékra hív a Tour de Hongrie országúti kerékpárverseny stábja! A sztárokhoz hasonlóan minden lelkes bringás letekerheti okosgörgőn a Magyar Körverseny egyes szakaszait, a teljesítők között értékes ajándékokat sorsolnak ki a szervezők!

Az 1992 óta minden nyári olimpiára elkerékpározó Cseuz László úgy tervezte, hogy idén Tokióig gurul, az elhalasztott nyári játékok azonban az ő terveit is átírták. A felkészülést becsülettel elvégezte, így itthon teljesíti a 9000 kilométeres utat.

A lengyel CCC Team csömöri kerékpárosa, Valter Attila a MyActionCam és a Nemzeti Sportügynökség jóvoltából nekivágott a Giro d’Italia 2020-as budapesti szakaszának, melynek eredménye egy kerékpáros és turisztikai szempontból is káprázatos videó lett.

Megint nyeregben

Újabb digitális országúti kerékpárversenyen pattant nyeregbe a csömöri Valter Attila, aki a Zwift Tour for All elnevezésű sorozat két szakaszán is nagyot harcolt a görgőn. A mezőny ezúttal is hemzsegett a nemzetközi sztároktól.

A Csömöri Bringafesztivál "örökös" dobogósa, a háromszoros olimpikon hegyikerékpáros Parti András is felajánlotta a vérplazmáját a világjárvány fertőzötteinek megsegítésére. A donorok emberéleteket menthetnek meg a felajánlásukkal.

Élő, videós online interjút készített a Mozgásvilág outdoor magazin a csömöri klasszis kerékpárossal, Valter Attilával. A műsorban szóba került többek között a görgős versenyzés, az idei szezon, az új házi kedvenc és további kulisszatitkok.

A tizenegy World Tour-csapatot tömörítő Velon-csoport a Rouvy digitális platform segítségével rendezte meg a Digital Swiss 5 elnevezésű virtuális országúti kerékpárversenyét a Svájci kör útvonalán. Valter Attila két szakaszon is rajthoz állt.

Az élet a világjárvány alatt sem áll meg: a CCC Team országúti kerékpárcsapatának csömöri versenyzője, Valter Attila rengeteget edz, készül az idény folytatására és egy új családtag első lépéseit is figyelemmel követheti. Karanténnapló az ES Bringán Attilával.

Bízik az országúti kerékpárviadalok nyári újraindulásában Valter Attila, a CCC Team World Tour-csapatának csömöri versenyzője, aki elmondta, napról napra bizakodóbban tekint előre és a Giro elhalasztása után már a Tour de France-indulásért dolgozik.

A lengyel CCC Team országúti kerékpároscsapat csömöri versenyzőjével Valter Attilával többek között a kényszerszünetről, a megváltozott edzésmunkáról, az elhalasztott Giro d'Italiáról. Íme, az EuroSport Bringa podcastja!

Oldalak