Dina nem lassít

A magyar hegyikerékpár-válogatott tagjai a hétvégén C2-es versenyen vettek részt a csehországi Teplicében. A közepesen nehéz pályán közel 80 induló állt rajthoz volt, de a nagyszerű formában lévő csömöri Dina Márton így is elcsípte a dobogó alsó fokát!

 

Tökéletes időjárási körülmények várták a mezőnyt Csehországban a sok gyökérrel egy-két természetes ugratóval tarkított pályán. A 20 fokban közel 80 induló rajtolt, több mint nyolc országból - a magyarok közül Borsos Benedek, Dina Márton, Palumby Zsombor, Parti András, Szatmáry András és Valter Attila húzott nemzeti mezt.

 

Dina Márton nagyon jól elkapta a fonalat, a tavaszi időszakban egyre jobb eredményeket produkál és ez ezúttal is megmutatkozott. A versenyen hamar öten maradtak, majd az utolsó két körben már csak hárman versengtek a dobogóért. Marci a pálya hátsó felén robbantott, kicsit el is szakadt, de a hosszabb lejtős részen ez kevésnek bizonyult, beérte a lengyel és az ukrán ellenfele, majd megkontrázták Marcit, aki pár másodperc hátránnyal a 3. helyen ért célba.

 

Palumby Zsombor is egyre jobb formába kezd lendülni, végig a 7-10. hely között tekert és a végén a 10. helyen ért célba. Parti András és Valter Attila a 12-13. helyen futottak be. Ez nem az ő napjuk volt. Szatmáry András, aki szintén egyre jobban teljesít, most a 8. helyet tudta megszerezni, Borsos Benedek pedig a 27. helyen ért célba.

 

Gratulálunk az eredményekhez!