Gőzerővel folyik a Cube-Csömör felkészülése az előttünk álló szezonra: a Valter Tibor vezette edzőtábornak a festői helyszínt és a remek időt biztosító dél-kelet spanyolországi hegyek adnak otthont Valencia környékén.

 

Az elmúlt években olimpikonoktól kezdve, országos bajnokokon át, Európa- és világbajnoki indulókig bezárólag rengeteg minőségi versenyzőt nevelt Csömörön Valter Tibor vezetőedző, elég csak Dina Márton, Juhász Zsolt, Lovassy Krisztián, Parti András, Szatmáry András vagy Valter Attila nevét említeni. Most jött el a pillanat, amikor egy generációváltást is koordinálnia kell a 27-szeres bajnok helyi szakembernek. A tehetséges fiatalokkal jelenleg is edzőtáborban lévő tréner remek szemmel választja ki a jövő bajnokait, így nem véletlenül kell megharcolni a helyekért a klubnál. A 2020-as téli edzőtábornak ismét az évek óta nagyszerű körülményeket biztosító Dél-kelet Spanyolország szerpentinrendszere ad otthont, ahol a bringások csak az edzésfeladatukra fókuszálhatnak.

 

A Cube-Csömör idei edzőtáborában olyan versenyzők kaptak lehetőséget a fejlődésre, mint az ifjú generációt képviselő Feldhoffer Bálint, Szemere Barnabás, Takács Valent Márk és Tóth Márkó, illetve a "rutinosabbak", Schmidel Regina és Szatmáry András.

 

Sok sikert kívánunk!