Kézilabda

2018 11. 14.

Kereken egy hónap szünet után lép pályára ismét hazai környezetben férfi kézilabdacsapatunk, amely egyértelmű esélyesként fogadja a MAFC együttesét az NB II-ben. Az idegenben eddig pontot sem szerző fővárosiak ellen kötelező begyűjtenünk a pontokat.

2018 11. 12. Gólgazdag csömöri siker

A bajnoki szünetet követően, bő háromhetes pihenő után szerepelt ismét férfi kézilabdacsapatunk az NB II-ben: a fiúk Kistarcsán léptek pályára az újonc VS Dunakeszi elleni derbin, ahol gólgazdag meccsen győzték le riválisukat.

2018 11. 09. Végre itt a folytatás!

Közel egy hónap után folytatódik az NB II-es bajnokság férfi kézilabdacsapatunk számára, amely semleges környezetben, Kistarcsán lép pályára a VS Dunakeszi gárdája ellen. Fontos meccs vár ránk az újonc ellen, esélyesként várhatjuk az ütközetet!

2018 11. 05. Az öltözőben maradtunk

Hazai pályán veszítette el szezonbeli veretlenségét női kézilabdacsapatunk, amely a Hatvani KSZSE elleni rangadón maradt alul a 100%-os listavezetővel szemben. A lányoknak semmi sem sikerült ezen a találkozón, míg a látogatóknak minden bejött.

A második félidőre időzített nagyszerű teljesítményével nyerte meg az Inárcs-Örkény KC II. elleni idegenbeli találkozót női kézilabdacsapatunk a Pest megyei bajnokság 8. fordulójában. Veretlenül, önbizalommal tele várhatjuk a csoportrangadót!

Továbbra sem kegyelmez ellenfeleinek női kézilabdacsapatunk, a lányok ezúttal hazai pályán verték a Kóka KSK együttesét a Pest megyei bajnokságban, ezzel zsinórban hatodik sikerük után továbbra is egyetlen vesztett ponttal állnak a tabellán.

Két és fél év után a legjobbkor győzte le férfi kézilabdacsapatunk a szomszéd Gödöllői KC együttesét az NB II-es bajnokság 6. fordulójának nyitómeccsén, mert így nyugodtan készülhetünk a bő három hét múlva esedékes bajnoki folytatásra!

Férfi kézilabdacsapatunk számára rendhagyó időpontban következik a várva várt derbi, azaz a Gödöllői KC elleni csata. Az NB II 6. fordulójának nyitómeccseként kerül sor a rangadóra, ahol a bajnoki szünet előtt nagy lépést tehetünk az élmezőny felé.

Az NB II 5. fordulójában férfi kézilabdacsapatunk megszerezte első idegenbeli győzelmét a szezonban. A Móri KSC otthonában a védekezésünk ezúttal sem állt a helyzet magaslatán, de lőtt góljainkkal kompenzáltuk a kapottakat, és felülmúltuk a sereghajtót.

Újabb értékes pontokat szerzett női kézilabdacsapatunk a Pest megyei bajnokságban, a győzelem rangját ráadásul emeli, hogy a Jászárokszállás VSE otthonában roppant izgalmas végjátékot nyertek meg a csömöri lányok.

Oldalak