Kézilabda

2018 09. 18.

Bő három év szünet után lépett ismét pályára férfi kézilabdacsapatunk a Magyar Kupában, ahol az 1. fordulóban az NB I/B-s Balassagyarmati Kábel SE látogatott Csömörre. Ráncigáltuk az oroszlán bajszát, de a továbbjutást nem sikerült kiharcolnunk.

2018 09. 16. Megvan az első győzelem!

Idegenben, a Szigetszentmiklós NKSE II. otthonában szerezte meg szezonbeli első győzelmét női kézilabdacsapatunk a Pest megyei bajnokságban. A lányok a második félidőben nagy csatában döntötték el a két pont sorsát.

2018 09. 15. Beragadtunk a rajton

Küzdelmes és harcos mérkőzéssel rajtolt az NB II-ben férfi kézilabdacsapatunk a teljesen átalakult Alba-MÁV Előre székesfehérvári otthonában. A megerősített hazaiak minden hibánkat kihasználták, így elmaradt a csömöri pontszerzés.

2018 09. 13. Fehérváron rajtolunk

Férfi kézilabdacsapatunk számára az Alba-MÁV Előre székesfehérvári otthonában rajtol el az NB II-es bajnokság, ahol idegenben is esélyesebbek vagyunk az Észak-nyugati csoportból érkező ellenféllel szemben. Egy jó rajt sokáig repíthet!

A nyári szünetben jelentősen átalakult férfi kézilabdacsapatunk: tíz új játékos érkezett Bagyánszki Zsolt vezetőedző együtteséhez, hogy az egyre csak erősödő NB II-ben a kihívásoknak megfelelő minőségű kerettel szerepelhessünk a bajnoki szezonban.

Ahogy azt már megírtuk, a VII. Fábián Ferenc Emléktornán a szokásoknak megfelelően átadásra került a Fábián Ferenc-díj is, amely idén Bátovszki Györgyöt illette meg. Korábbi polgármesterünk rengeteget tett a csömöri kézilabdáért.

Idegőrlő döntetlen

Bosszantó körülmények között játszott döntetlent női kézilabdacsapatunk a Gödi SE II. gárdájával a Pest megyei bajnokság rajtján. Felálltunk nyolcgólos hátrányból, két perccel a vége előtt hárommal vezettünk, mégis meg kellett elégednünk az egy ponttal.

Nemcsak a kispadon, a szakmai vezetésben történt változás a nyáron női kézilabdázóinknál, de a keret is megújult. Több új játékos csatlakozott a Csömör KSK együtteséhez annak érdekében, hogy minden meccsen friss opciók álljanak rendelkezésre.

Ezüstérmet nyert a Rév TSC elleni döntőben férfi kézilabdacsapatunk a VII. Fábián Ferenc Emléktornán. A hagyományos, szezon előtti viadalon izgalmas meccseket láthattunk, és a második hely mellett a legjobb kapusra és a gólkirályra is büszkék lehetünk!

Negyedszer rendezték meg Csömörön a Tóth Ilona Kézilabda Emléktornát, ahol Kavrán Andrea vezetésével bronzérmesként végzett női együttesünk. Az aranyérmet a XVI. kerületi KMSE szerezte meg, a legsportszerűbb gárda a csömöri lett.

Oldalak