Kézilabda

Érkezik a nyeretlen sereghajtó

Az egész ősszel ihletett formában lévő férfi kézilabdacsapatunk hazai pályán fogadja a VS Dunakeszi együttesét az NB II-es bajnokságban. Az érmes álmok valóra váltásának érdekében nem szabad problémát okoznia a vasárnapi találkozónak.

Az eddigi legnagyobb különbségű diadalát aratta férfi kézilabdacsapatunk az NB II idei szezonjában: vasárnap este a Váci KSE vendégeként gólparádét rendeztek a fiúk, ráadásul újoncot is avattak a kapuban, bemutatkozhatott a felnőttek között Riz Bulcsú.

Ismét győzött női kézilabdacsapatunk a Pest megyei bajnokságban, a lányok a Gyömrő VSK elleni sikerrel búcsúztak a hazai pályától erre a naptári évre. Az ősszel hátralévő összes meccsüket idegenben vívják, így kifejezetten fontos pontokkal zártak idehaza.

A Bugyi SE otthonába utazott női kézilabdacsapatunk a Pest megyei bajnokság 7. fordulójában, ahol alulmaradtunk a két dobogós rangadóján a hazaiakkal szemben. Folytatás két hét múlva hazai környezetben.

Hazai pályán hozta újabb rangadóját férfi kézilabdacsapatunk, amely a Pilisvörösvári KSK gárdájával hagyományosan szoros csatákat vív, ezúttal azonban parádés második félidei játékának köszönhetően magabiztosan gyűjtötte be a pontokat.

Parázs meccs lesz

Sorozatban a harmadik rangadó vár férfi kézilabdacsapatunkra, ezúttal a Pilisvörösvári KSK együttesét fogadjuk az NB II-ben. Ebben a párosításban minden évben szoros eredmény születik, bízunk benne, hogy hazai pályán begyűjtjük mindkét pontot.

Elszenvedte szezonbeli első vereségét az eddig makulátlan mérleggel menetelő női kézilabdacsapatunk a Pest megyei bajnokságban. A lányok az eddigi legszorosabb meccsükön, a dobogóra hajtó Kóka KSK elleni hazai találkozón kaptak ki három góllal.

Szenzációs második félidei játékának köszönhetően újabb bravúros idegenbeli győzelmet aratott férfi kézilabdacsapatunk az NB II-ben. A gárda a BSC Budakalász otthonából hozta el a pontokat, fölényes, nyolcgólos sikerével.

Dobogósok harca

Az NB II 5. fordulójának rangadóját vívja férfi kézilabdacsapatunk a BSC Budakalász otthonában. Bagyánszki Zsolt együttese bízhat remek formájában, illetve abban, hogy a legutóbbi két szezonban egyaránt győzni tudott idegenben a budakalásziak ellen.

Napra pontosan 60 éve jutott fel az NB II-be férfi kézilabdacsapatunk, amely azóta is megszakítás nélkül tagja a nemzeti bajnokságok valamely osztályának, ez pedig községi együttesként egyedülálló az országban. Hajrá, Csömör KSK!

Győztes rangadó

Ünnepélyes emléktábla-avatás vezette fel férfi kézilabdacsapatunk Gödöllői KC elleni rangadóját az NB II 4. fordulójában. A csömöri gárda remek teljesítményével adózott a korábbi kiválóságok emléke előtt, érett játékkal, magabiztosan győzött.

A három, hazai pályán megnyert bajnoki meccs után az első idegenbeli találkozóját is fölényes sikerrel abszolválta női kézilabdacsapatunk a Pest megyei bajnokságban. Turák Csaba lányai a Domony KSE kartali otthonában gyűjtötték be a két pontot.

Oldalak