Kézilabda

Jöjjön a fővárosi visszavágás!

Listavezető férfi kézilabdacsapatunk fővárosi fellépésével zárul az NB II 13. fordulója. A Budapesti Honvéd SE ellen van miért visszavágnunk, következő ellenfelünk az egyetlen, amely az idei szezonban pontot tudott rabolni a csömöri fiúktól.

Hatalmas küzdelmet és negatív gólcsúcsot hozott továbbra is veretlen férfi kézilabdacsapatunk tavaszi szezonrajtja az NB II-ben, így hatványozottan értékes az a két pont, amelyet az Alba Regia SE ellenében szereztünk.

Az ellenfél mellett számos hiányzó is nehezítette a csömöri női kézilabdacsapat dolgát a Pest megyei bajnokság 14. fordulójában Kókán, ahol egészen a hajráig így is karnyújtásnyira volt a siker, a hazaiak azonban az utolsó percekben nem hibáztak.

Három hónap szünet után lépett ismét Csömörön pályára női kézilabdacsapatunk a Pest megyei bajnokságban: a lányok a Domony KSE ellen magabiztosan nyerték meg az idei első hazai találkozójukat. Az év legjobbjának választott Nehéz 11 gólig jutott!

Komlón már helyet kapott a Ferencváros élvonalbeli kézilabdacsapatának meccskeretében a 18 éves beállós, Turák Félix, de pályára először pénteken este a Népligetben léphetett az NB I-ben. A zöldek kiütéses győzelmet arattak a váciak ellen.

Nehezen, de hozta a kötelező győzelmet női kézilabdacsapatunk a Pest megyei bajnokság első idei fordulójának zárómeccsén az Albertirsa SE otthonában. Turák Csaba együttese végig vezetett a mérkőzésen 2-3 góllal, mégis izgalmas lett a hajrá.

Hatvani sikerrel zárult a II. Mervald Zsuzsanna női ifjúsági kézilabda emléktorna, miután a döntőben a hevesiek jobbnak bizonyultak a martonvásáriaknál. A Csömör KSK hétméteresekkel győzte le a Budakalászi SC-t, így bronzéremnek örülhettek a lányok.

Hétvégén kerül sor a Csömöri Sportcsarnokban a II. Mervald Zsuzsanna női ifjúsági kézilabda emléktornára, ahol idén négy együttes méri össze az erejét: a hazai gárda meghívását a budakalásziak, a hatvaniak és a martonvásáriak is elfogadták.

Közeledik az év vége, eljött a szilveszteri összegzések ideje - minisorozatunkban foci-, kézi- és futsalcsapatunk 2019-es naptári évét vesszük górcső alá. Férfi kézilabdázóink parádésan szerepeltek ősszel az NB II-ben, az élről várhatják a folytatást!

Az őszi szezonban kiemelkedően sikeres, az NB II-es bajnokságot veretlenül vezető férfi kézilabdacsapatunkat köszöntötte Csömör Nagyközség Önkormányzata, illetve Fábri István polgármester a település legutóbbi testületi ülésén.

A hagyományoknak megfelelően ünnepélyes keretek között búcsúztatták el az esztendőt kézilabdacsapataink tagjai. A Csömöri Sportcsarnokban rendezett eseményre az őszi szezont az NB II élén záró férfiak utolsó bajnokija után került sor.

Egy végig izgalmas mérkőzéssel és a győzelemért járó két ponttal zárta az NB II őszi szezonját férfi kézilabdacsapatunk a Cunder TU Kézisuli székesfehérvári otthonában, így egyedüli veretlen együttesként, illetve őszi bajnokként telelhet a tabella élén!

Oldalak