Kézilabda

Óriásplakátról mosolyognak kéziseink!

Az NB II-es bajnokságot magabiztosan megnyerő férfi kézilabdacsapatunk kiharcolta a másodosztályban való indulás jogát, a srácok a 2012-es búcsú után tizenkét évvel ismét jogot szereztek az NB I/B-re! Erre emlékeztet a falu határában lévő óriásplakát!

Stabil alapokkal kezdhetjük meg az NB I/B-re való felkészülést: férfi kézilabdacsapatunk szinte minden tagja aláírta a szerződésének meghosszabbítását, így Kovács István vezetőedző számolhat velük a komoly kihívásokat tartogató bajnoki szezonban!

A csömöri kézilabda 76 éves legendája, Tóth Fekete Sándor az elmúlt hónapokban tüdőproblémákkal küzdött. A Budakeszin lévő szanatóriumban sikeresen meggyógyították, már ismét jól van, unokája teljesítményét pedig a kórházi ágyból is figyelemmel kísérte.

Hatalmasat küzdött a Pest megyei II. osztályú női kézilabda-bajnokság ceglédi döntőjében a Csömör KSK együttese, de végül ezüstéremmel zárta a Final24-et az Aranyszarvas SE elleni 30-27-es vereség után. Gratulálunk, lányok!

Férfi kézilabdacsapatunk itthon teheti fel a pontot egész éves teljesítményére az NB II-es bajnokság záró fordulójában: ha pontot szerez az első számú kihívó Mezőtúri AFC ellen, akkor aranyéremmel zárja a sorozatot, és jogot szerez az NB I/B-s indulásra!

Szombaton a ceglédi Gál József Sportcsarnok ad otthont a XII. Final24 elnevezésű eseménynek, amelyen az első mérkőzés női kézilabdacsapatunkat illeti meg. A lányok az Aranyszarvas SE ellen szerezhetik meg a bajnoki aranyérmet!

Újkígyósi győzelmével mindössze egyetlen lépésre került a bajnoki címtől férfi kézilabdacsapatunk. A szombati magabiztos, 39-30-as idegenbeli papírforma siker után jövő vasárnap a mezőtúriak elleni találkozón dől el az aranyérem sorsa!

Ha listavezető férfi kézilabdacsapatunk megnyeri a sereghajtó FISE-Újkígyós elleni idegenbeli csatát, már biztosan érmet szerez az NB II-es bajnokságban. A szezon utolsó túráján tehát megvan a kellő motiváció.

Még a hazai pályán rendezett találkozónál is könnyedebben nyert idegenben a Makói KC ellen férfi kézilabdacsapatunk, amely végig vezetve diadalmaskodott a határ mellett. Bátky Bencéék továbbra is vezetik a tabellát!

Irány Makó!

Makóra látogat az NB II-es bajnokság felsőházi rájátszásában listavezető férfi kézilabdacsapatunk, amely újabb fontos lépést tehet az aranyérem felé. Kovács István együttese hazai pályán kétgólos győzelmet aratott a hagymavárosiak ellen.

Óriási csatában megtartotta itthon szerzett előnyét, és a Pest megyei II. osztályú bajnokság döntőjébe jutott női kézilabdacsapatunk: az abonyiak otthonában egy végsőkig kiélezett hétméterespárbajban dőlt el a továbbjutás!

Visszavágtunk!

A végletekig kiélezett csatában 27-26-ra győzött férfi kézilabdacsapatunk a CSIKO SE Orosháza elleni NB II-es rangadón, így három fordulóval a zárás előtt továbbra is a tabella élén a mieink!

 

Oldalak