Kézilabda

Nem zárhatóak le a bajnokságok

A világban tomboló koronavírus-járvány miatt a női és a férfi kézilabda-bajnokságokat is felfüggesztették Magyarországon. Novák András, a Magyar Kézilabda Szövetség operatív igazgatója nyilatkozott a lehetséges folytatásról és forgatókönyvekről.

A Magyar Kézilabda Szövetség elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében felfüggesztette a bajnokságokat, így a szombati, Budakalász SC elleni mérkőzésünk sem kerül megrendezésre.

Fantasztikus második félidei játékával tízgólos győzelmet aratott a nagy rivális Gödöllői KC otthonában férfi kézilabdacsapatunk az NB II-es bajnokság 15. fordulójában. A csömöriek továbbra is veretlenül vezetik a pontvadászatot!

Remek formában és vérmes reményekkel utazhat Gödöllőre férfi kézilabdacsapatunk az NB II 15. fordulójában. A riválisunk otthonában rendre kikaptunk az elmúlt években, ezúttal mindenképp meg szeretnénk ragadni a kínálkozó lehetőséget!

A tabellán második helyezett Bugyi SE női kézilabdacsapata elvitte a pontokat Csömörről a Pest megyei bajnokság A-csoportjában rendezett rangadón. A lányainkra jövő héten újabb, talán még kiélezettebb összecsapás vár Gyömrőn.

Magabiztosan győzte le az első az utolsót a férfi kézilabda NB II-ben, azaz a Csömör KSK a Mikolik Handball School együttesét, és továbbra is veretlenül menetel az élen. A hazai győzelem mellett egy újabb saját nevelésű fiatal bemutatkozása is örömteli.

Férfi kézilabdacsapatunk zárta az előző fordulót és indítja a 14. kört az NB II-ben, azaz a Csömör KSK a Mikolik Handball School fiatal erőkből álló együttesét fogadja szombaton. A történelem, a forma és a helyezés miatt sem lehet kérdés a győzelem.

Nemes bosszút állt férfi kézilabdacsapatunk az NB II-es bajnokságban: az őszi döntetlen után ezúttal magabiztosan győzte le a Budapesti Honvéd SE gárdáját. A mumusnak számító fővárosiak otthonában sokat számított a nagyobb rutin.

Listavezető férfi kézilabdacsapatunk fővárosi fellépésével zárul az NB II 13. fordulója. A Budapesti Honvéd SE ellen van miért visszavágnunk, következő ellenfelünk az egyetlen, amely az idei szezonban pontot tudott rabolni a csömöri fiúktól.

Hatalmas küzdelmet és negatív gólcsúcsot hozott továbbra is veretlen férfi kézilabdacsapatunk tavaszi szezonrajtja az NB II-ben, így hatványozottan értékes az a két pont, amelyet az Alba Regia SE ellenében szereztünk.

Az ellenfél mellett számos hiányzó is nehezítette a csömöri női kézilabdacsapat dolgát a Pest megyei bajnokság 14. fordulójában Kókán, ahol egészen a hajráig így is karnyújtásnyira volt a siker, a hazaiak azonban az utolsó percekben nem hibáztak.

Rangadóval kezdődik a tavaszi szezon férfi kézilabdacsapatunk számára: a negyedik helyezett székesfehérvári Alba Regia SE látogat Csömörre. Veretlen listavezető együttesünknek kulcsfontosságú lehet a győzelem. Szurkolótáborunk hangjára is számítunk!

Oldalak