Kézilabda

2018 05. 21.

Fájó, hazai pályán elszenvedett vereséggel ért véget férfi kézilabdacsapatunk számára a 2017-2018-as NB II-es bajnoki évad, így az együttes a 9. helyen fejezte be a pontvadászatot. Vezetőedzőnk, Bagyánszki Zsolt értékelte a szezont.

2018 05. 19. Előny a bronzcsatában

Hatalmasat harcolt női kézilabdacsapatunk a Pest megyei bajnokságban a 3. helyért vívott párharc első mérkőzésén idegenben, így a Százhalombattai KE otthonából kétgólos előnnyel utazhatott haza. Visszavágó május utolsó vasárnapján!

2018 05. 14. Elmaradt a szép búcsú

Hazai pályán sem sikerült legyőznie a Budakalász U22 gárdáját férfi kézilabdacsapatunknak az NB II-ben, így a 22. forduló, illetve a bajnokság zárómeccse után megelőzött ellenfelünk a tabellán. Ezzel a vereséggel a 9. helyen fejeztük be a pontvadászatot.

2018 05. 13. Mostantól a bronzérem motivál

Címvédő női kézilabdacsapatunk a Pest megyei bajnokság elődöntőjének idegenbeli visszavágóján is kikapott az Érd II. együttesétől, így a kettős vereség után Turák Csaba gárdája a bronzéremért folytathatja a küzdelmet.

Rangadó zárásként

Hazai pályán fejezi be a szezont férfi kézilabdacsapatunk, amely számára ennél izgalmasabban nem nagyon alakulhatna a hajrá, hiszen a közvetlen riválisnak számító Budakalász U22 látogat Csömörre. Szurkolóinknak a szezonzárót ingyenessé tettük!

Komoly a hátrány

Címvédő női kézilabdacsapatunk hazai pályán kezdte az Érd II. elleni elődöntőt a Pest megyei bajnokságban, azonban az ismerős környezet sem segített hozzá a győzelemhez, sőt, a vendégek komoly előnnyel várhatják a jövő heti visszavágót.

Életmentő bravúr

Egy fordulóval az idei bajnoki szezon vége előtt bebiztosította jövő évi NB II-es tagságát férfi kézilabdacsapatunk, miután győzni tudott idegenben a Pilisvörösvári KSK ellen. A tabellán az 5. helyezett otthonában aratott bravúr igazi csapatmunka volt.

Idegenben az utolsó

Meghatározó mérkőzéssel zárja a szezont idegenben férfi kézilabdacsapatunk, amely a Pilisvörösvári KSK solymári otthonába látogat vasárnap délután. A nyolcadik helyet megtartani kívánó gárda bravúrral készülne a zárófordulóra.

Ez nagyon kellett!

Fantasztikus második félidei játékával magabiztosan verte a sereghajtó Bp. Elektromos SE együttesét férfi kézilabdacsapatunk az NB II 20. fordulójában, amellyel rendkívül fontos két pontot szerzett a bajnoki hajrában.

Mindössze három forduló maradt férfi kézilabdázóink számára az idei NB II-es bajnokságban, hogy bebiztosítsák a helyüket a legjobb nyolc között. A nyeretlen sereghajtó Bp. Elektromos SE ideális ellenfélnek tűnik a pontok begyűjtéséhez!

Oldalak