Kézilabda

Egy félidő alatt eldőlt

Tovább nyújtotta fantasztikus győzelmi szériáját férfi kézilabdacsapatunk az NB II-es bajnokságban: a TFSE otthonában is győztek a srácok, így hibátlan teljesítménnyel vezetik a tabellát a rangadókkal teli novemberi hónapra fordulva.

Újabb győzelemre készül idegenben férfi kézilabdacsapatunk az NB II-es bajnokságban: szombaton a fővárosi TFSE otthonába látogatnak a 100 %-os csömöriek, hogy a megszerezhető mindkét pontot elhozzák ellenfelüktől.

Oda lett női kézilabdacsapatunk szezonbeli hazai veretlensége: a gólpárbajt hozó Százhalombattai KE elleni Pest megyei rangadó egyik oldalon sem a betonbiztos védekezésről marad emlékezetes, a meccs végén sajnos a vendégek örülhettek.

A szezon során már másodszor látogat a Kőér utcai csarnokba férfi kézilabdacsapatunk, hogy összecsapjon a Pénzügyőr SE gárdájával. A továbbjutással végződött Magyar Kupa-találkozó után megint egyértelműen a győzelem a cél.

Egészen a második félidő közepéig mindössze négy gól volt a különbség a 100 %-os listavezető Gödi SE II. és női kézilabdacsapatunk között a Pest megyei bajnokság 5. fordulójában, a hajrá azonban az egykori csömöriek vezette hazaiaké volt.

Végig dominálta a Budapesti Honvéd SE elleni hazai NB II-es bajnoki mérkőzést férfi kézilabdacsapatunk, amely ezúttal halvány esélyt sem adott a vendégeknek. A győzelem lehetett volna még fölényesebb, de a hajrában megkönyörült a gárda a fővárosiakon.

Amikor legutóbb pontot veszített az NB II-es bajnokságban férfi kézilabdacsapatunk, éppen a Budapesti Honvéd SE vizitált Csömörön. Az az egyetlen döntetlen, amely megtöri a 2019 márciusa óta tartó győzelmi sorozatunkat, így lesz törlesztenivalónk.

Végig szoros meccsre késztette a másodosztályú Tatai AC együttesét férfi kézilabdacsapatunk a Magyar Kupa 2. fordulójában, a végén csak egy hajszál választotta el Bagyánszki Zsolt nagyot harcoló gárdáját a bravúros továbbjutástól.

Férfi kézilabdacsapatunk a Magyar Kupa 2. fordulójában a korábbi veszprémi közönségkedvencet, Iváncsik Tamást is a soraiban tudó NB I/B-s Tatai AC együttesét fogadja. Izgalmas kaland vár a mieinkre a másodosztály egyik élcsapata ellen!

Magabiztosan hozta a sereghajtó Albertirsa SE elleni hazai találkozót a Pest megyei bajnokságban női kézilabdacsapatunk. A vendégek ugyan tíz perc után ráijesztettek a lányokra, de végül a jobb erőkből álló csömöriek biztos győzelmének örülhettünk.

Végig kiélezett mérkőzést játszott férfi kézilabdacsapatunk a PLER-Budapest U23 otthonában, ahol a zaklatott elmúlt hét miatt rengeteg hiba csúszott a játékunkba, de a szívünk vitt előre és a hajrában a csömöri meccsrutin a javunkra döntött.

Hiába kezdte nagyszerűen az Alsónémedi SE elleni idegenbeli Pest megyei bajnokit női kézilabdacsapatunk, elég volt egyetlen rövidzárlat a második félidő közepén és a hazaiak egy remek sorozattal megnyerték a mérkőzést.

Oldalak