Kézilabda

Dübörög a felkészülés

Focistáinkhoz hasonlóan gőzerővel készül az NB II-es bajnokság tavaszi szezonjára férfi kézilabdacsapatunk is. Bagyánszki Zsolt együttese januártól heti három tréninggel hangol a februárban kezdődő sűrű szezonra.

Közeledik az év vége, eljött a szilveszteri összegzések ideje - minisorozatunkban csapataink 2020-as naptári évét vesszük górcső alá. Férfi kézilabdázóink rendkívüli, bajnokságokon átnyúló veretlenségi sorozata lezárult, de a dobogón telelhetünk.

Közeledik az év vége, eljött a szilveszteri összegzések ideje - minisorozatunkban csapataink 2020-as naptári évét vesszük górcső alá. Női kézilabdázóink számára mindössze tizenkét tétmérkőzést tartogatott az esztendő, így lehet némi hiányérzetünk.

Az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság őszi szezonjának utolsó találkozója következne, de az elmúlt hetekhez hasonlóan, a 11. fordulóba kiírt Mikolik Handball School elleni hazai összecsapást is elhalasztjuk. Pótlás: várhatóan a tavasz folyamán.

Az NB II-es bajnokság 10. fordulójába kiírt Budakalászi SC elleni idegenbeli összecsapást is elhalasztja férfi kézilabdacsapatunk. Bagyánszki Zsolt vezetőedző tanítványai várhatóan a tavasz folyamán látogatnak a megyei riválisukhoz.

Férfi kézilabdacsapatunk elhalasztja az NB II-es bajnokság 9. fordulójába kiírt Pilisvörösvári KSK elleni hazai összecsapást. Bagyánszki Zsolt vezetőedző tanítványai várhatóan a tavasz folyamán fogadják majd a megyei riválisukat.

A Magyar Kézilabda Szövetség irányelveket fogadott el az utánpótlás-bajnokságok mérkőzései, illetve a versenyrendszerben szereplő csapatok edzéseivel kapcsolatban: a naptári év végéig minden klub maga dönthet, tart-e edzést, illetve lejátssza-e meccseit!

A Pest Megyei Kézilabda Szövetség Versenybizottsága a világjárvány és a számos elmaradt mérkőzés hatására módosította, és egyelőre június közepéig kitolta a bajnokságok hivatalos játéknapjait, illetve a rájátszások menetét mindkét nemben és osztályban.

Erősen tartalékos összeállításban vívta meg férfi kézilabdacsapatunk az ősz rangadóját a Salgótarjáni SKC otthonában, a nagy küzdelemben a szünetben még döntetlenre álltunk, a hajrában azonban felőröltek minket a hazaiak és begyűjtötték a két pontot.

Az NB II 8. fordulójának és egyben a bajnokságnak a legnagyobb rangadója következik szombaton férfi kézilabdacsapatunk számára: az első a második, azaz a veretlen listavezető Salgótarjáni SKC a trónkövetelő Csömör KSK ellen!

Nem kis izgalmak végén gyűjtötte be újabb győzelmét az NB II-ben férfi kézilabadacsapatunk a hazai pályán megrendezett, Rákosmenti KSK elleni zárt kapus bajnokin. Nádasdiék egy kiélezett meccsen egyetlen góllal bizonyultak jobbnak a fővárosiaknál.

Hazai pályán folytatódik férfi kézilabdacsapatunk számára az NB II-es bajnokság, vasárnap a fővárosi Rákosmenti KSK együttese látogat Csömörre. A mérkőzést a hatályos rendelet értelmében zárt kapuk mögött kell megrendeznünk.

Oldalak