Kézilabda

Aranyérem az emléktornán

Csömöri sikerrel zárult az I. Mervald Zsuzsanna női ifjúsági kézilabda emléktorna, ahol a csapatok a nyáron tragikusan fiatalon elhunyt játékosunkra emlékeztek. Az ezüstérmet a Martonvásári KSE, míg a bronzérmet a Budakalászi SC kapta.

Hétvégén kerül sor a Csömöri Sportcsarnokban az I. Mervald Zsuzsanna női ifjúsági kézilabda emléktornára, ahol három együttes méri össze az erejét: a hazai gárda meghívását a budakalásziak és a martonvásáriak is elfogadták.

Küzdésből: jeles!

Fordulatos mérkőzést nyert meg női kézilabdacsapatunk a Pest megyei bajnokság idei zárófordulójának nyitómeccsén a Mogyoródi KSK otthonában, ahol mindkét félidőben hátrányból kellett kapaszkodnia, de küzdésből jelesre vizsgázott a csapat.

Zárjuk az őszt

Az NB II-es bajnokság őszi szezonjának utolsó fordulója vár remeklő férfi kézilabdacsapatunkra, amely a Rákosmenti KSK fővárosi otthonába látogat. Győzelem esetén biztosan a dobogón telelhet Bagyánszki Zsolt együttese.

A Pest Megyei Kézilabda Szövetség az idei szezonban is folytatja egyre népszerűbb sorozatát, amely keretében megválasztják "A hónap játékosát". Október legjobbja a Csömör KSK remeklő, 28 gólig jutó beállósa, Turák Félix lett!

Zsinórban hatodik győzelmét aratta fantasztikus formába lendült férfi kézilabdacsapatunk, a gárda ráadásul egy újabb rangadót nyert meg az NB II-ben. A fővárosi TFSE elleni sikerrel egy fordulóval a szezonzárás előtt felértünk a dobogóra.

Győzelemmel búcsúzott hazai pályán az esztendőtől női kézilabdacsapatunk, amely három vereség után talált vissza a helyes útra a Pest megyei bajnokság 13. fordulójában a Szigetszentmiklós NKSE II. elleni találkozó alkalmával.

Megint a forduló rangadóján lép pályára férfi kézilabdacsapatunk az NB II-es bajnokságban, ráadásul hazai pályán a TFSE elleni meccsel zárjuk az őszt, így mindenképpen sokat jelentene, ha sikerülne itthon győzelemmel búcsúznunk az idénytől.

Bravúr a javából!

Óriási harcban, idegenben győzött férfi kézilabdacsapatunk az NB II 9. fordulójában a Budakalászi SC otthonában. A négypontos rangadón egyetlen góllal nyert Bagyánszki Zsolt együttese, ezzel beértük közvetlen riválisunkat a tabellán!

A friss listavezető Gödi SE II. otthonában ugyan megnyerte a második félidőt női kézilabdacsapatunk, a rangadót azonban nagy csatában elveszítették a lányok a Pest megyei bajnokság alapszakaszában, a második kör nyitányán.

A forduló rangadója

Két pont választja el egymástól a Budakalászi SC és a Csömör KSK együttesét a bajnoki tabellán, így a 9. forduló legnagyobb rangadójára van kilátás az NB II-ben. A formába lendült, dobogóra hajtó csapatunk zsinórban ötödik sikerét húzhatja be.

Ez jól nézett ki!

Nagyszerű teljesítménnyel győzött férfi kézilabdacsapatunk hazai pályán a fővárosi MAFC ellen az NB II 8. fordulójában. Bagyánszki Zsolt együttese támadásban és védekezésben is remekelt, így teljesen megérdemelt a kiütéses siker.

Oldalak