Kézilabda

Felemás szezon végén

A 2018-19-es szezont nagyszerű formában záró férfi kézilabdacsapatunk éppen lemaradt a dobogóról az NB II-ben, női kézilabdázóink pedig nyolcadikként zártak a Pest megyei bajnokságban. Kézilabdás szezonértékelő.

Kialakult a csoportunk

A Magyar Kézilabda Szövetség Szakmai- és Versenybizottsága elkészítette az NB II-es bajnokságok besorolásait a 2019-20-as idényre, amelyből már most körvonalazódik, hogy férfi kéziseink mennyire nehéz és kiegyenlített szezonra számíthatnak.

Izgalmas meccsek, nagyszerű rendezés és igazi közönségsiker - a nőknél a Dunakanyar Kézilabda Akadémia, míg a férfiaknál az Üllői VKSK diadalmaskodott a Csömöri Sportcsarnokban megrendezett Final24 során a Pest megyei kézilabda-fesztiválon.

Hangulatos szezonzáróval búcsúztatta az évadot kézilabda-szakosztályunk: férficsapatunk a negyedik helyen végzett a végsőkig kiélezett NB II-es bajnokságban, míg a női együttes nyolcadikként zárt a Pest megyei pontvadászatban.

Május 25-én szombaton kézilabdás szezonzárót rendezünk a Csömöri Sportcsarnokban, ahol lendületes szülő-gyermek meccsekkel és vidám bográcsozással búcsúztatjuk a mögöttünk hagyott évadot. Mindenkit szeretettel várunk!

Nyolcadikként zártunk

A nyolcadik helyen fejezte be az idei Pest megyei bajnokságot női kézilabdacsapatunk, amely a 7. helyért vívott párosmeccs visszavágóján is kikapott a Százhalombattai KE együttesétől. A meccsen főleg a korábban kevesebbet szereplők kaptak lehetőséget.

Férfi kézilabdacsapatunk a Rákosmenti KSK elleni hazai győzelemmel zárta az NB II idei szezonját - a negyedik helyen végzett gárdában a saját nevelésű fiatalok is bizonyítottak Bagyánszki Zsolt vezetőedzőnek. Íme, az összefoglaló!

Gólgazdag találkozóval búcsúztatta férfi kézilabdacsapatunk az NB II idei szezonját: a Rákosmenti KSK elleni hazai sikerrel bebiztosították a fiúk a negyedik helyet és győzelemmel köszöntötték a születésnapján Bagyánszki Zsolt vezetőedzőt!

Hatgólos hátrányban

Női kézilabdacsapatunk hazai pályán veszítette el a Pest megyei bajnokság 7. helyéért vívott párosmeccs első felvonását a Százhalombattai KE ellen, így megnehezítették a lányok a saját dolgukat a szerda esti visszavágó előtt.

Az NB II 22. fordulójának és a teljes bajnoki évadnak a zárómérkőzésére kerül sor vasárnap Csömörön: férfi kézilabdacsapatunk a Rákosmenti KSK ellen búcsúztatja a szezont. A fővárosiak ellen bebiztosíthatjuk a negyedik helyünket.

Az NB II idei szezonjának leggólgazdagabb találkozóját produkálta férfi kézilabdacsapatunk a TFSE fővárosi otthonában: 82 gólt láthatott a publikum a hatvan perc alatt! A két pontért egy pillanatig sem kellett izgulnunk a rangadón.

Női kézilabdacsapatunk ötgólos vereséget szenvedett az Abonyi KC otthonában a Pest megyei bajnokság felsőházi helyosztójának visszavágóján, így ellenfelünk idegenben szerzett több góllal jutott tovább. A Csömör KSK a hetedik helyért küzdhet meg.

Oldalak