Kézilabda

Búcsú az érmektől

A felnőttbajnokságok mellett természetesen az utánpótlás sorozatait is törölte a Magyar Kézilabda Szövetség: a Csömör KSK fiatal tehetségei számára érzékeny veszteség, hogy az ifjúsági csapatunk is fényes éremtől esett el a szezonban.

A kézilabda-bajnokságok eredmény nélküli lezárását követően a Csömör KSK javaslatot fogalmazott meg a szövetség és a riválisok felé: a hagyományos Fábián Ferenc kézilabda emléktorna idén rendhagyó formában kerülhetne megrendezésre...

Egyetlen mérkőzés volt hátra az alapszakaszból női kézilabdacsapatunk számára, amikor félbeszakadt a Pest megyei bajnokság, majd néhány héttel később a szövetség döntött az idény törléséről is. Idén elmaradt a lányoknak a bajnoki hajrá.

Bő egy éve veretlen férfi kézilabdacsapatunk NB II-es éllovasként kapta a letaglózó hírt, hogy a szövetség törölte az idei év eredményeit. A hőn áhított bajnoki címért ugyan tavasszal nem küzdhettünk, de az elvégzett munka és a számos bravúr nem vész el.

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnökségének döntése alapján lezárultak a bajnokságok, további mérkőzések híján kiesők, dobogósok és bajnokok sem lesznek, olyan, mintha ez a szezon nem is lett volna. Férficsapatunk vezetőedzője, Bagyánszki Zsolt értékelt.

Hosszan tartó betegség után 89 éves korában elhunyt Szlaukó Ferenc, klubunk korábbi kézilabdázója. A legidősebb csömöri játékosgeneráció tagja megbecsült sportolója volt a helyi gárdának. Emlékét szívünkben őrizzük!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége a koronavírus-járvány miatt döntött a 2019/2020-as idény valamennyi, az MKSZ és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat sorsáról és befejezettnek nyilvánította azokat.

Férfi kézilabdázóinknál is egyéni edzésrend lépett életbe a világjárvány következtében. Bagyánszki Zsolt vezetőedző az edzésekben és az elvégzett munkában hisz, így a különleges helyzethez való alkalmazkodás még több fegyelmet igényel a részéről.

A világban tomboló koronavírus-járvány miatt a női és a férfi kézilabda-bajnokságokat is felfüggesztették Magyarországon. Novák András, a Magyar Kézilabda Szövetség operatív igazgatója nyilatkozott a lehetséges folytatásról és forgatókönyvekről.

A Magyar Kézilabda Szövetség elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében felfüggesztette a bajnokságokat, így a szombati, Budakalász SC elleni mérkőzésünk sem kerül megrendezésre.

Fantasztikus második félidei játékával tízgólos győzelmet aratott a nagy rivális Gödöllői KC otthonában férfi kézilabdacsapatunk az NB II-es bajnokság 15. fordulójában. A csömöriek továbbra is veretlenül vezetik a pontvadászatot!

Női kézilabdacsapatunk kikapott a Gyömrő VSK otthonában a Pest megyei bajnokság alapszakaszának 17. fordulójában, így a gárda továbbra is negyedik a tabellán, de már csak egyetlen pont az előnye az üldőző gyömrőiekkel szemben.

Oldalak