Gyászol a csömöri kézilabdasport: tragikusan fiatalon, 34 éves korában elhunyt Mervald Zsuzsanna, klubunk női kézilabdacsapatának játékosa. A hatalmas veszteség okozta fájdalomban osztozunk a csömöri családdal. Játékosunk emlékét szívünkben őrizzük!

 

Milyen sorsszerű: nyolc másodperccel a végső dudaszó előtt Ő lőtte az utolsó gólt a dabasiak elleni váci döntőben, amikor 2017. június 3-án női kézilabdacsapatunk bajnoki aranyérmet szerzett a Pest megyei bajnokság fináléjában. Akkor még nem tudhattuk, hogy az volt az utolsó gólja... Fiatal, mosolygós és csupaszív játékos volt Mervald Zsuzsanna, a csömöri női kézilabdacsapat saját nevelésű játékosa, aki súlyos betegsége miatt tragikusan fiatalon, néhány héttel 34. születésnapja után mondott búcsút a földi létnek. Pályafutásának klubjai, a Csömör KSK és a Budakalászi SC egyaránt osztoznak a hozzátartozók fájdalmában, ezúton is kifejezik részvétüket a családnak.

 

Játékosunk temetése augusztus 22-én a csömöri temetőben lesz, ahol a CsömörSport nevében kék-sárga virágokból álló koszorúval fejezzük ki részvétünket a családnak, augusztus 25-én, a IV. Tóth Ilona Emléktornán pedig gyászszünettel adózunk emléke előtt.

 

Isten Veled, Zsuzsi!