A felnőttbajnokságok mellett természetesen az utánpótlás sorozatait is törölte a Magyar Kézilabda Szövetség: a Csömör KSK fiatal tehetségei számára érzékeny veszteség, hogy az ifjúsági csapatunk is fényes éremtől esett el a szezonban.

 

A csömöri kézilabda utánpótlás-nevelése messzeföldön híres, csapataink általában dobogón végeznek abban a sorozatban, amelyben elindulnak. A fiúknál az ifjúsági III. osztály B-csoportjában hat mérkőzése volt hátra a gárdának, ezüstérmet érő helyen állt, rangadóit egytől egyig lejátszotta, egy döntetlen és két vereség mellett 13 győzelem került a jegyzőkönyvekbe, így nagy valószínűséggel fényes éremtől estek el a srácok a világjárvány következtében.

 

 

A serdülő fiúknak a III. osztály B-csoportjában már csak négy mérkőzése volt hátra a bajnokságok márciusi felfüggesztésekor, mind idegenben. A sorsolás tudatában meglehetősen nehéz feladatok vártak volna a hét győzelemmel és hét vereséggel az ötödik helyen álló együttesre, de Rohodi Péter tanítványai így is sajnálhatják, hogy a tavalyi bronzérem után ezúttal nem fejezhették be a pontvadászatot.

 

 

A szintén a csömöri utánpótlásra épülő, de a Pest megyei felnőtt bajnokságban induló Csömör KSK II. egyetlen meccset hagyott hátra az alapszakaszból: egy kiemelkedő csatát az azonos pontszámmal álló Veresegyház VSK gárdája ellen (ősszel nyertünk idegenben), a tét pedig a negyedik hely és a felsőházi rájátszásba való továbbjutás lett volna...

 

 

A lányoknál az ifjúsági III. osztály B-csoportjában három mérkőzést nem tudtak lejátszani a mieink, Turák Csaba együttese három győzelemmel és tíz vereséggel a hetedik helyen állt a tabellán.

 

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!