A hajráig vezetett a Csömör KSK II. kézilabdacsapata a Dunaharasztiban rendezett Final24 Pest megyei kézilabda-fesztivál férfi bronzmérkőzésén, de az utolsó percekben a Solymári SC végül kiénekelte a sajtot a szánkból.

 

A Dunaharasztiban megrendezett Final24 férfi bronzmérkőzésén a solymáriaké volt az első negyedóra, a félidő felénél azonban fordult a kocka és magához ragadta a kezdeményezést Bagyánszki Zsolt együttese. Felálltunk négygólos hátrányból, sőt, a hajrában még a vezetést is átvehettük. A pihenő ideje alatt végül döntetlent mutatott az eredményjelző, így a végső 30 perc bizonyult döntőnek a csatában.

 

Remekül kezdtük a folytatást, 7-4-re nyertük a második játékrész első felét, a záró percek viszont a solymáriaké voltak. Csömöri kapufák és eladott labdák jellemezték ezt a periódust, büntetőt is hibáztunk, ellenfelünk pedig sorban lőtte a gólokat és átvette a vezetést. A csömörieké lett a negyedik hely, a solymáriak pedig végül győzelemmel búcsúztatták az edzői pályafutását most befejező trénerüket, Kárpáti Miklóst!

 

KÉZILABDA, PEST MEGYE, I. OSZTÁLY, FINAL24, BRONZMÉRKŐZÉS
Csömör KSK II. – Solymári SC 18–21 (9–9)
2021. június 11. péntek, 18.15
Dunaharaszti
Gólszerzők: Gombár 4, Ördög 4, Turák X. 4, Forsthoffer 3, Hullán Bá. 2, Sztanev 1.

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!