Általános

Intenzív sítanfolyam az őszi szünetben

Az őszi szünetben intenzív sítanfolyamot hirdet a csömöri Babos Síklub: október 25-től 29-ig minden nap 10-től 11:30-ig kezdő, középhaladó és haladó szinten, minden korosztálynak, bontott csoportokban, másfél órás foglalkozások.

A Mátyás Király Általános Iskola karanténba került osztályainak tanulói és családtagjai a karantén ideje alatt nem látogathatják a sportfoglalkozásokat. Kérjük továbbá, hogy sportcsarnok teljes területén viseljék az orrot és szájat takaró védőmaszkot!

Saját hatáskörben meghozott döntés alapján, 2021. október 16-i hatállyal a negyedik hullám megfékezése érdekében, a Csömöri Sportcsarnok teljes területén kérjük, az orrot és szájat takaró védőmaszk viselését! Köszönjük!

Csömör Nagyközség Önkormányzata 2021. október 15-re, péntekre autómentes napot hirdet az általános iskolába járó gyermekek számára! Az autó nélkül érkező gyermekek garantált ajándékban részesülnek!

Csömör Nagyközség Önkormányzatának döntése értelmében novembertől az eddigi ügyvezető, Válé Flórián mellett Solti László is hasonló tisztségben irányítja a Csömöri Sport- és Szabadidő-szervező Nonprofit Kft.-t.

Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt a szeptember CsömörSport szemmel. Tornát nyertek férfi kéziseink, győzelem a Kékesen, ragyogóan sikerült a hagyományos Sportnap!

Az idei szezonban is folytatjuk hagyományos rovatunkat, havonta szemlézzük a csömöri utánpótlás aktuális eredményeit, hiszen a felnőttek mellett a tehetséges fiatalok is hétről hétre megmérettetnek saját bajnokságukban. Hajrá, fiatalok, hajrá, Csömör!

Az edzők napját szeptember 25-én ünnepeljük - idén is az Európai Sporthét keretein belül. A Magyar Edzők Társasága a kampányában való részvétellel az edzői szakma elismerésére, az edzői hivatás és az edzők munkájának fontosságára hívja fel a figyelmet.

Az idei Sportnapon már második alkalommal ültettek el egy-egy fát országos bajnokaink a csömöri bajnokok fasorában - a Csömöri Szabadtéri Sportközpont területén már névtáblák is emlékeztetnek a "tulajdonosok" sikereire!

Mozgásban és aktivitásban nem volt hiány! Idén is nagy sikerrel zárult a csömöri Sportnap, ahol számos sportágban tehették próbára tudásukat a különböző korosztályú érdeklődők a Csömöri Szabadtéri Sportközpontban és Sportcsarnokban.

Szeptember 19-én vasárnap ismét egész nap nagyszerű programokkal, sportágakkal várjuk a Sportnap aktív látogatóit, az atlétikától, a bringán, a focin, a kézilabdán és az rg-n át egészen a teniszig a Csömöri Szabadtéri Sportközpontban és Sportcsarnokban!

Bajnokok fasora Csömörön! Az idei Sportnap ismét tartogat egy különleges programot a kicsiknek és nagyoknak, az idei és a tavalyi felnőtt országos bajnokságokon győztes sportolóink mindegyike elültet egy fát a Csömöri Szabadtéri Sportközpont területén.

Oldalak