Általános

Csömöri vb-arany Kijevből - videó

A magyar U20-as jégkorong-válogatott a csömöri Péter Donát vezetésével nyerte meg decemberben a divízió I/B-csoportos világbajnokságot az ukrán fővárosban, Kijevben - ezzel a fantasztikus eredménnyel hazánk helyjegyet váltott a legjobbak közé!

Ünnepeljük együtt a 2019-es év legjobb csömöri sportolóit a hagyományos Sportbál keretében! A különleges díjátadót hajnalig tartó táncmulatság követi, mindenképp érdemes tehát időben biztosítani a belépéshez szükséges jegyeket!

Nem sokat tétováznak sportolóink, alighogy elkezdődött a 2020-as esztendő, máris belecsapnak a lecsóba! Éppen lezártuk a mögöttünk hagyott évet, máris nyakunkon vannak az újabb feladatok. Megnéztük, mikor indul be az élet csapatsportágaink esetében!

Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt a december CsömörSport szemmel. Az élen zárták az évet férfi kéziseink, Valter lett az év legjobbja, évzáró futás Csömörön.

S-portré 2019

A hagyományteremtő céllal indított S-portré rovatunkban portrésorozat keretében mutatjuk be csömöri edzőinket, illetve csapatkapitányainkat - minden hónapban más került rivaldafénybe. A 2019-es év végére összeszedtük az egyes epizódokat!

Közeledünk az év végéhez, a CsömörSporton is eljött az összegzések időszaka: csokorba gyűjtöttük a 2019-es videóinkat, hogy a pihenés közben felidézhessük a csömöri sportélet legfontosabb, rendkívül színes és élménygazdag idei pillanatait.

A Csömör Sport áldott, békés, boldog karácsonyi ünnepeket kíván minden sportolójának, szurkolójának és támogatójának! Legyen olyan ez az ünnep mindenki számára, amilyennek megálmodta!

Karácsony közeledtével minden évben bepillantunk egy sportos csömöri családhoz, hogy megismerjük ünnepi hagyományaikat, szokásaikat. Nincs ez másként idén sem, amikor az ország egyik legsportosabb családjának, Péteréknek a vendégei vagyunk.

A december és az év vége a karácsonyi ünneplésről szól, de a sport és a mozgás szerelmesei sem maradnak aktív programok nélkül településünkön. Az alábbiak szerint alakul a Csömöri Sportcsarnok év végi nyitvatartása!

Búcsúztassuk az óévet a legjobb zenékre a Csömöri Sportcsarnokban! Amire a csömöri közönség már régóta vár: retro és classic buli szilveszter éjszakáján! A talpalávalóról DJ Hori és DJ Shark gondoskodik. Köszöntsük együtt a 2020-as esztendőt!

Hagyományteremtő céllal rendszeresen szemlézzük a csömöri utánpótlás aktuális eredményeit, hiszen felnőtt sportolóink mellett a tehetséges fiatalok is hétről hétre megmérettetnek saját bajnokságukban. Hajrá, fiatalok, hajrá, Csömör!

Fantasztikus sikert aratott a csömöri Péter Donát vezette magyar junior jégkorong-válogatott a kijevi divízió I/B-csoportos világbajnokságon, amelyen hibátlan mérleggel zártak a srácok és kiharcolták a feljutást a divízió I/A-csoportba!

Oldalak