Általános

Kötelező a maszkviselés

A Magyar Közlönyben közzétett kormányrendelet értelmében a maszk viselése október 23-tól szabadtéri rendezvényeken is kötelező. Kérjük kedves szurkolóinkat, ne feledkezzenek meg a maszkviselésről a Csömöri Sportcsarnokban sem!

Hivatalosan is átadták a Babos Síklub műanyag borítású sípályáját Csömörön. A Decathlon áruház mellett mesterségesen kialakított dombon kapott helyet a két lesikló pályából álló tanpálya, melyen összesen 1000 négyzetméter műanyagot fektettek le.

A Csömöri Sportcsarnokban és Szabadtéri Sportközpontban megjelenő sportágak: atlétika, kerékpár, kézilabda, labdarúgás, kosárlabda, asztalitenisz, tenisz, ritmikus ginmasztika, aikido, karate, ReCreo. Támogassa csapatainkat!

Csömör Major úti óriásplakátján feltűntek a Csömör KSK ifjú sportolói, akik a helyi sportolási lehetőségekre hívják fel a figyelmet: többek között kézilabda, labdarúgás, atlétika, kerékpár, küzdősport és asztalitenisz is várja a kicsiket és a nagyokat!

Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt a szeptember CsömörSport szemmel. Elrajtolt az NB II-es kézibajnokság, Sportnapot rendeztünk, Valter Attila nyerte a Tour de Hongrie-t.

Az idei szezonban is folytatjuk hagyományos rovatunkat, havonta szemlézzük a csömöri utánpótlás aktuális eredményeit, hiszen felnőttek mellett a tehetséges fiatalok is hétről hétre megmérettetnek saját bajnokságukban. Hajrá, fiatalok, hajrá, Csömör!

Az edzők napját idén szeptember 25-én ünnepeljük az Európai Sporthét keretein belül. A Magyar Edzők Társasága a kampányában való részvétellel az edzői szakma elismerésére, az edzői hivatás és az edzők munkájának fontosságára hívja fel a figyelmet.

A hőskori kézilabdabázisként is ismert Gorkij fasori kispálya felújítása során a kapu mögötti betonfalra felkerültek a Csömör KSK kézilabdacsapat régi csapatnevei és címerei is. A látványos, színpompás falfestés Mihalovics Szilvia munkája.

Csömör Nagyközség Önkormányzata 2020. szeptember 25-re, péntekre autómentes napot hirdet az általános iskolába járó gyermekek számára! Az autó nélkül érkező gyermekek garantált ajándékban részesülnek!

Szeptember 19-én szombaton ismét egész nap nagyszerű programokkal, sportágakkal várjuk a Sportnap aktív látogatóit, az atlétikától, a kézilabdán át egészen a teniszig a Csömöri Szabadtéri Sportközpontban és Sportcsarnokban!

A világjárvány elleni védekezés hatékonyságának növelése érdekében a Csömör KSK csapatai néhány napja többségében már szabadtéren tartják edzéseiket. A remek őszi időjárás szerencsére lehetővé teszi, hogy nyitott pályán készüljenek a mieink.

A koronavírus továbbra is jelen van és számítani lehet az ismételt növekedésére, a második hullám terjedésére, így szeptember 7-től a Csömöri Sportcsarnok területén a szájmaszk kötelező használata mellett további intezkedések is érvénybe lépnek!

Oldalak