Általános

Elkészült a kispálya

Vadonatúj burkolatot kapott a Csömöri Tót Hagyományaink Háza udvarán található legendás szabadtéri kézilabdapálya, amely mostantól korszerű, ízületkímélő műanyag játéktérrel várja a sportolni vágyó kicsiket és nagyokat.

Szeptember 16-22. között rendezik meg az Európai Mobilitási Hetet, vasárnap pedig az autómentes napot. A csömöri önkormányzat az akcióhoz kapcsolódva szeptember 20-ra, péntekre hirdette meg az autómentes napot az általános iskolába járó gyermekek számára!

Bajnokok fája Csömörön! Az idei Sportnap egy különleges programot is tartogat a kicsiknek és nagyoknak, az idei felnőtt országos bajnokságokon győztes sportolóink mindegyike elültet egy fát a Csömöri Szabadtéri Sportközpont területén.

Svédországban, a karlstadi Super Challenge-en szerepelt a magyar U20-as jégkorong-válogatott, soraiban a csömöri Péter Donáttal, aki kiegyensúlyozott, remek teljesítménnyel rukkolt elő és holtversenyben a torna pontkirálya lett.

Kedves érdeklődők, sportolni vágyók! Hamarosan kialakulnak a szeptemberben induló edzések időpontjai, illetve a pályahasználattal kapcsolatos rendszer. Edzőink addig is várják a megkereséseket e-mailben és telefonon!

Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt az augusztus CsömörSport szemmel. Bronzérem a kajak-kenu vb-ről, Valter-szakaszgyőzelem a Tour de l'Aveniren, 100%-osak csömöri focistáink.

A Csömöri Sport- és Szabadidő-szervező Nonprofit Kft. folytatta egyeztetéseit a labdarúgó- és futsalcsapatok versenyeztetési lehetőségeinek biztosításáról. Elsődleges szempontunk a gyermekek érdekeinek érvényesítése, a törvényesség és a szülők jogi védelme.

Befejeződött a csömöri Mátyás Király Általános Iskola udvarán található sportpálya felújítása, amely során a felület modern, ízületkímélő rekortánborítást kapott. Az ünnepélyes avatásra szeptember 1-én, a VIII. Fábián Ferenc Emléktornán kerül majd sor.

Az Amerikai Egyesült Államok élvonalba tartozó U18-as jégkorong-válogatottja 6-4-re győzött a magyar U20-asok ellen az idénynyitón. A mieinknél Papp Kristóf és a csömöri Péter Donát is két-két gólt szerzett, utóbbit választották az MVP-nek!

Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt a július CsömörSport szemmel. Bronz a veterán pingpong Eb-ről, érmek az XCO ob-ról, elkezdték a felkészülést csapataink.

Szeretettel várnak mindenkit a szervezők, 2019. július 27-én és 28-án a Csömöri Sportcsarnokban az EGA/Gold Dog Grooming Show Hungary - kuyakozmetikus mókára! Az érdeklődők két napon keresztül gyönyörködhetnek a szépülő kutyákban.

A 2018-19-es szezon végén megnéztük, felnőtt csapataink házi góllövőlistáján kik érték el a legjobb eredményt, azaz kik a csömöri házi gólkirályok focistáinknál, férfi és női kéziseinknél, illetve futsalosainknál. Íme, az illusztris lista!

Oldalak