Általános

Szállította a gólokat

A kijevi divízió 1/B-s világbajnokságra készülő magyar U20-as jégkorong-válogatott legeredményesebbjeként zárta a franciaországi Vaujanyban megrendezett négycsapatos, nemzetközi felkészülési tornát a csömöri tehetség, Péter Donát.

Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt az október CsömörSport szemmel. Lovassy Európa-bajnokságon járt, Péter Sáráék megvédték címüket a csb-n, felavattuk a Bajnokok falát.

Hagyományteremtő céllal rendszeresen szemlézzük a csömöri utánpótlás aktuális eredményeit, hiszen felnőtt sportolóink mellett a tehetséges fiatalok is hétről hétre megmérettetnek saját bajnokságukban. Hajrá, fiatalok, hajrá, Csömör!

Bajnokaink arannyal

Október 5-én szombaton ünnepélyes keretek között került felavatásra a Csömöri Sportcsarnok előterében a Bajnokok fala, amellyel településünk felnőtt országos bajnokai, illetve Európa- és világbajnoki dobogósaink teljesítménye előtt hajtunk fejet.

Október 5-én szombaton 16 órakor ünnepélyes keretek között kerül felavatásra a Csömöri Sportcsarnok előterében a Bajnokok fala, amellyel településünk felnőtt országos bajnokai, illetve Európa- és világbajnoki dobogósaink teljesítménye előtt hajtunk fejet.

Ahogy a közismert mondás is tartja, minden fejben dől el! Ez is lehetne a mottója a Csömöri Sportcsarnokban október 5-én szombaton megrendezésre kerülő dietetikai és sportpszichológiai előadásnak, amelyre sok szeretettel várjuk a téma iránt érdeklődőket!

Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt a szeptember CsömörSport szemmel. Megnyertük a Fábián Ferenc emléktornát, ezüstérem a párizsi torna Világkupáról, felavattuk a kispályát.

Megszületett a megállapodás! Válé Flórián a sport kft. ügyvezető igazgatója és Takó Csaba a Rubeola FC elnöke, a szeptember 27-én keltezett együttműködési megállapodás minden pontját kölcsönösen elfogadhatónak és maguk részéről vállalhatónak tartják.

Hagyományteremtő céllal rendszeresen szemlézzük a csömöri utánpótlás aktuális eredményeit, hiszen felnőtt sportolóink mellett a tehetséges fiatalok is hétről hétre megmérettetnek saját bajnokságukban. Hajrá, fiatalok, hajrá, Csömör!

Az idei Sportnap egy igazán különleges, hagyományteremtő programot is tartogatott, az idei felnőtt országos bajnokságokon győztes sportolóink mindegyike elültetett egy fát a Csömöri Szabadtéri Sportközpont területén található bajnokok fasorába.

Kihajtottuk magunkat!

Mozgásban és aktivitásban nem volt hiány! Idén is nagy sikerrel zárult a csömöri Sportnap, ahol számos sportágban tehették próbára tudásukat a különböző korosztályú érdeklődők a Csömöri Szabadtéri Sportközpontban és Sportcsarnokban.

Szeptember 21-én szombaton ismét egész nap nagyszerű programokkal, sportágakkal várjuk a Sportnap aktív látogatóit, az atlétikától, a bringán, a focin, a kézilabdán és az rg-n át egészen a teniszig a Csömöri Szabadtéri Sportközpontban és Sportcsarnokban!

Oldalak