Általános

Új patakhidak épülnek

Tovább szépül a Csömöri Körtúra útvonala: a területen jelenleg 12 híd és 2 gázló található, a közeljövőben pedig várhatóan 3 további patakhíd is épül, melyből kettőt az önkormányzat, egyet az illetékes nemzeti park igazgatósága épít majd meg.

A csömöri sportolók hagyományos év eleji díjátadó ünnepségére, a Sportbálra a járványügyi intézkedések és korlátozások miatt 2021-ben a téli helyett egy későbbi időpontban kerül majd sor. Ami biztos: a legjobbakat idén is díjazzuk!

A Csömör KSK nyáron megújult címerével díszített zászló került kihelyezésre a Csömöri Sportcsarnokban, a játéktér vendéglelátó felőli oldalán. Bízunk benne, hogy szurkolóink is minél hamarabb megcsodálhatják az új ereklyét!

BUÉK 2021!

A CsömörSport boldog, egészségben és sikerekben gazdag új évet kíván minden sportolójának, szurkolójának és támogatójának! Legyen olyan a 2021-es esztendő mindenki számára, amilyennek megálmodta!

Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt a december CsömörSport szemmel. Éremmel zárták a szezont atlétáink, Valter ismét az év legjobbja a szövetségnél, önkénteskedő csömöri focisták.

S-portré 2020

A hagyományteremtő céllal indított S-portré rovatunkban portrésorozat keretében mutatjuk be csömöri edzőinket, illetve csapatkapitányainkat - minden hónapban más került rivaldafénybe. A 2020-as év végére összeszedtük az egyes epizódokat!

Közeledünk az év végéhez, a CsömörSporton is eljött az összegzések időszaka: csokorba gyűjtöttük a 2020-as videóinkat, hogy a pihenés közben felidézhessük a csömöri sportélet legfontosabb, rendkívül színes és élménygazdag idei pillanatait.

A Csömör Sport áldott, békés, boldog karácsonyi ünnepeket kíván minden sportolójának, szurkolójának és támogatójának! Legyen olyan ez az ünnep mindenki számára, amilyennek megálmodta!

Súlyos betegség után 67 éves korában elhunyt Panrók Ferencné, született Innáncsi Zsuzsanna a Csömör Sport Kft. munkatársa. Csupaszív, odaadó, segítőkész jellem volt, amely hiányozni fog a mindennapokban. Emlékét szívünkben őrizzük!

A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. Idén két csömöri sportolót is 2020 legjobbjának választott a szövetsége!

Az idei szezonban is folytatjuk hagyományos rovatunkat, havonta szemlézzük a csömöri utánpótlás aktuális eredményeit, hiszen a felnőttek mellett a tehetséges fiatalok is hétről hétre megmérettetnek saját bajnokságukban. Hajrá, fiatalok, hajrá, Csömör!

A korlátozó intézkedések alatt is zajlanak a felújítási munkák a Csömöri Szabadtéri Sportközpont területén: a népszerű kondipark hamarosan új festést kap, a környékén pedig már zöldell a vadonatúj füves borítás, hogy még szebb környezetben sportolhassunk!

Oldalak