Általános

Csömöri gyerekek a Fradi stadiontúráján

A 31-szeres magyar focibajnok Ferencváros otthonában, a Groupama Arénában jártak stadiontúrán a táborozó csömöri gyerekek! A csillogó szempárokból kiolvasható volt, hogy mekkora élményt jelentett a lurkóknak az Üllői úti látogatás.

Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt a június CsömörSport szemmel. Újra megnyílt a szabadtéri sportközpont, beindultak a sporttáborok, új alapokon a csömöri foci.

Már az év elején megérkeztek a vadonatúj felszerelések a Csömör KSK minden korosztálya számára, de a veszélyhelyzet miatt eddig sajnos nem kerülhettek kiosztásra. Az új bajnokságok kezdete előtt azonban minden sportolónk átveheti...

A korábbi elnököt, Kulcsár Krisztiánt választották meg a Magyar Olimpiai Bizottság elnökének a Budapesten tartott tisztújító közgyűlésen, ahol az új elnökségbe Wladár Sándor is bekerült. Elfogadták a szervezet új alapszabályát és 2020-as költségvetését.

Megszűnt a veszélyhelyzet, így a Csömöri Szabadtéri Sportközpont után a higiéniás előírások szigorú megtartása mellett június 22-én, hétfőn a sportcsarnokot is megnyitjuk. Az edzésekre továbbra is - az időjárástól függően - elsősorban szabadtéren kerül sor.

A 2019-20-as rövidített szezon végén megnéztük, felnőttcsapataink házi góllövőlistáján kik érték el a legjobb eredményt, azaz kik a csömöri házi gólkirályok focistáinknál, férfi és női kéziseinknél, illetve futsalosainknál. Íme, az illusztris lista!

Szikrázó napsütés, felhőtlen jókedv és önfeledt sportolás - itt a nyári táborok ideje. A Csömöri Szabadtéri Sportközpont változatos sporttáborokat kínál a szünidő alatt, így az atlétika, a foci, a kézilabda és a kosárlabda szerelmesei is jelentkezhetnek!

Noha a Csömöri Szabadtéri Sportközpont az elmúlt hónapok során nem volt látogatható, de a komplexumban és környékén ez idő alatt sem álltak le a fejlesztések, illetve a felújítási és karbantartási munkák. Megújult környezetben sportolhatunk!

Ragyogóan kezdődik a nyár: újra megtelt élettel a Csömöri Szabadtéri Sportközpont! Ugyan fokozott óvintézkedések mellett, de ismét fogadhatja a sportolókat a komplexum, így a szakosztályok a mai nappal szabadtéren már edzésbe állhattak.

Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt a május CsömörSport szemmel. Lezárult focistáink szezonja, feloldották a korlátozások egy részét, újraindult az atlétikaélet.

A Hogyan tovább, magyar sport? elnevezésű online konferencián dr. Lénárt Ágota, a Testnevelési Egyetem Pszichológia és Sportpszichológia Tanszékének vezetője is előadást tartott, amely során a mentális felkészülés fontosságát hangsúlyozta.

A Csömöri Szabadtéri Sportközpont létesítményei, pályái (atlétika-, tenisz-, terepbringa-pálya, multifunkciós kispálya, iskolai gumiburkolatú pálya, élőfüves focipálya, kondipark) június 2-ától fokozatosan megnyitják kapuikat a sportolni vágyók előtt.

Oldalak