RG

Nemzetközi verseny a tengerparton

Nemzetközi versenyre utaztak a csodálatos fekvésű horvát tengerparti Zárába a csömöri ritmikus gimnasztikázók. Érthető a lányok fülig érő szája: a Sellő Kupán többen is dobogósok lettek és még a csapatépítő kirándulásra is jutott idő.

Nagy érdeklődés mellett zajlott a tornászok Duna Aszfalt országos bajnoksága a Központi Tornacsarnokban. A szerenkénti döntők első napján ugráson ezüstérem került a csömöri Péter Sára nyakába, másnap a gerendán pedig bronzmedált szerzett.

Ritmikus gimnasztikázóink vezetőedzője, Juhász Éva bemutatóedzést és toborzót is tart a vasárnapi Sportnapon: délelőtt 9 és 11 óra között kipróbálási lehetőséggel várja az 5 és 15 év közötti lányokat a Csömöri Sportcsarnokban!

A Csömör KSK ritmikus gimnasztikázói Juhász Éva vezetőedző iránymutatása mellett indultak első versenyükön, a Sziget Kupán, ahol csodálatos gyakorlatokat mutattak be, ennek eredményeképpen pedig halmozták a dobogós helyekkel járó érmeket.

A csömöri Péter Sára nyolcadik helyen végzett az ugrás fináléjában a tornászok bázeli Európa-bajnokságán, a szerenkénti döntők első napján. A fiatal versenyző, elmondása szerint mindkét ugrását elrontotta, így roppant csalódottan értékelt.

Kihirdette az áprilisi Európa-bajnokságra utazó női tornaválogatott keretét Draskóczy Imre szövetségi kapitány, amelyben a csömöri Péter Sára mellett Székely Zója és Bácskay Csenge (mindhárman Postás SE), illetve Kovács Zsófia (DKSE) is helyet kapott.

Két ezüstérmet is begyűjtött a Duna Aszfalt Szer Országos Bajnokságon a csömöri tornász, Péter Sára, aki ugráson és talajon is közel járt a győzelemhez a Központi Tornacsarnokban. A közelgő Európa-bajnokság előtt biztató a formája.

A Központi Tornacsarnokban került sor a női tornászok Szuper Csapatbajnokságának 1. fordulójára, ahol a Postás SE Bácskay Csenge, Béke Flóra, Peresztegi Nóra, Székely Zója és a csömöri Péter Sára összeállítású B-csapata másodikként végzett.

Kisebb kihagyás után, egy héten keresztül ismét a magyar válogatott tatai edzőtáborában készült a lányokkal a csömöri tornász, Péter Sára. A fókusz elsősorban a versenyszezon előtti finomhangoláson volt.

Ritmikus gimnasztikázóink vezetőedzője, Juhász Éva hetente háromszor is várja a gyerekeket a Csömöri Sportcsarnokban tartott edzésekre: a kezdő csoport kedden 15.00-17.30 között, csütörtökön 15.00-18.00 között, szombaton 8.00-12.00 között tréningezik.

Hangulatos bemutatóval kíván áldott karácsonyt a csömöri ritmikus gimnasztikázók szakosztálya, a Táncművészeti Stúdió SE vezetőedzőjével, Juhász Évával, aki néhány hónap alatt látványos eredményeket ért el a szorgalmas lánycsapattal.

Folytatjuk hagyományos, a csömöri sportélet főszereplőit bemutató portrésorozatunkat: novemberben ritmikus gimnasztikázóink edzőjét, a Ferencvárosi TC színeiben országos bajnoki bronzérmet szerző Juhász Évát ismerhetjük meg jobban.

Oldalak