RG

Péter célja az Eb-részvétel

Remek évet zárt Péter Sára, a Postás SE és a válogatott kiváló csömöri tornásza, aki ugrásban bronzérmet nyert a minszki Európa Játékokon, emellett hetedikként végzett a szczecini Eb-n. A fiatal tehetség az idei esztendőben sem lazít.

Kiss Tímea vezetőedző sikeresnek értékelte a Csömör KSK ritmikus gimnasztika szakosztályának idei második félévét, amely során számos versenyről tértek haza értékes kitüntetésekkel a gyerekek. Tavasszal jön a remélhetőleg hasonlóan eredményes folytatás!

A győri Olimpiai Sportpark adott otthont a tornászok idei Mesterfokú bajnokságának és szuper csapatbajnokságának, utóbbin a csömöri Péter Sárával a soraiban szereplő Postás SE „A” együttese megvédte címét, újabb aranyérmet ünnepelhetett.

Ritmikus gimnasztika Csömörön

Egyre több csömöri kislány választja a Kiss Tímea vezetőedző irányította ritmikus gimnasztika szakosztályt, ráadásul a Sportnapon tartott bemutató is sokak számára kedvet csinált a sportághoz. Mindenkit sok szeretettel várunk az edzéseken!

Nagyszerűen szerepeltek a magyar tornászok a párizsi Világkupán, amelyen a csömöri válogatott tehetség, Péter Sára a küldöttség legeredményesebbjeként zárt: ugráson második helyet szerzett, talajon pedig negyedikként végzett a fináléban.

Kiss Tímea vezetőedző sikeresnek értékelte a Csömör KSK ritmikus gimnasztika szakosztályának idei első félévét, amely során számos versenyről tértek haza értékes kitüntetésekkel a gyerekek. Ősszel jön a remélhetőleg hasonlóan eredményes folytatás!

Fantasztikus eredménnyel ért véget a minszki Európa Játékok: a csömöri tornász, Péter Sára ragyogó ajándékkal lepte meg magát, a 17. születésnapját július elején ünneplő tehetség bronzérmet szerzett az ugrás döntőjében!

Névre szóló kvótát kapott a válogatott csömöri tornász, Péter Sára a fehéroroszországi Minszkben június 21-30. között megrendezésre kerülő Európa Játékokra. A Magyar Torna Szövetség égisze alá tartozó szakágak összesen hét kvótát szereztek.

Ragyogóan szerepelt az ugrás döntőjében a csömöri Péter Sára a lengyelországi Szczecinben rendezett torna Európa-bajnokságon, ahol élete első Eb-szerdöntőjében az előkelő hetedik helyen végzett a rangos mezőnyben.

A kiskunfélegyházi KÉSZ Arénában rendezték meg a tornászok számára a Matolay Elek Női Nemzetközi Emlékversenyt, ahol a szerenkénti finálékban a magyar tornászok összesen nyolc aranyérmet gyűjtöttek - a felnőtteknél Péter Sára ugráson és talajon is nyert!

Stuttgartban került sor a Team Challenge 2019 elnevezésű csapatversenyre, ahol a csömöri Péter Sárával, illetve Böczögő Dorinával, Fehér Nórával, Makra Noémivel és Schermann Biankával felálló magyar tornaválogatott az előkelő hetedik helyen végzett.

A magyar tornaválogatott tehetsége, a csömöri Péter Sára minden idegszálával a tokiói olimpiára koncentrál - a 2020-as ötkarikás játékokra az idei világbajnokságon kvalifikálhatja magát a nemzeti csapat. Edzéslesen a CsömörSport.

Oldalak