RG

Nyílt óra új rg-edzőnkkel!

Ingyenes, nyílt regisztrációs órával várja az érdeklődő gyerekeket és szüleiket megújult ritmikus gimnasztika szakosztályunk: október 27-én 14.30-kor a tapasztalt, 42 éve edzőként dolgozó Juhász Éva szakvezető tart bemutatóedzést!

Megújult ritmikus gimnasztika szakosztályunk várja azon kislányok jelentkezését, akik ebben a szép, nőies sportágban szeretnének edzeni, versenyezni. A csatlakozási lehetőség folyamatos Juhász Éva szakvezető tréningjeire!

Soha nem látott biztonsági intézkedések mellett folytatja a felkészülést a női tornászválogatott a Központi Tornacsarnokban. A szövetség kérésére tesztelték koronavírusra a versenyzőket és az edzőket, a csömöri Péter Sára mintája negatív lett.

Kiss Tímea vezetőedző sikeresnek értékelte a Csömör KSK ritmikus gimnasztika szakosztályának idei második félévét, amely során számos versenyről tértek haza értékes kitüntetésekkel a gyerekek. Tavasszal jön a remélhetőleg hasonlóan eredményes folytatás!

A győri Olimpiai Sportpark adott otthont a tornászok idei Mesterfokú bajnokságának és szuper csapatbajnokságának, utóbbin a csömöri Péter Sárával a soraiban szereplő Postás SE „A” együttese megvédte címét, újabb aranyérmet ünnepelhetett.

A tornászok stuttgarti olimpiai kvalifikációs világbajnokságán a Kovács Zsófia, Schermann Bianka, Böczögő Dorina, Makra Noémi és a csömöri Péter Sára alkotta női tornászválogatott a 18. helyen végzett a csapatok versenyében.

Ritmikus gimnasztika Csömörön

Egyre több csömöri kislány választja a Kiss Tímea vezetőedző irányította ritmikus gimnasztika szakosztályt, ráadásul a Sportnapon tartott bemutató is sokak számára kedvet csinált a sportághoz. Mindenkit sok szeretettel várunk az edzéseken!

Nagyszerűen szerepeltek a magyar tornászok a párizsi Világkupán, amelyen a csömöri válogatott tehetség, Péter Sára a küldöttség legeredményesebbjeként zárt: ugráson második helyet szerzett, talajon pedig negyedikként végzett a fináléban.

Kiss Tímea vezetőedző sikeresnek értékelte a Csömör KSK ritmikus gimnasztika szakosztályának idei első félévét, amely során számos versenyről tértek haza értékes kitüntetésekkel a gyerekek. Ősszel jön a remélhetőleg hasonlóan eredményes folytatás!

Fantasztikus eredménnyel ért véget a minszki Európa Játékok: a csömöri tornász, Péter Sára ragyogó ajándékkal lepte meg magát, a 17. születésnapját július elején ünneplő tehetség bronzérmet szerzett az ugrás döntőjében!

Névre szóló kvótát kapott a válogatott csömöri tornász, Péter Sára a fehéroroszországi Minszkben június 21-30. között megrendezésre kerülő Európa Játékokra. A Magyar Torna Szövetség égisze alá tartozó szakágak összesen hét kvótát szereztek.

Ragyogóan szerepelt az ugrás döntőjében a csömöri Péter Sára a lengyelországi Szczecinben rendezett torna Európa-bajnokságon, ahol élete első Eb-szerdöntőjében az előkelő hetedik helyen végzett a rangos mezőnyben.

Oldalak