RG

A csömöri rg-sek karácsonyi bemutatója

Hangulatos bemutatóval kíván áldott karácsonyt a csömöri ritmikus gimnasztikázók szakosztálya, a Táncművészeti Stúdió SE vezetőedzőjével, Juhász Évával, aki néhány hónap alatt látványos eredményeket ért el a szorgalmas lánycsapattal.

Folytatjuk hagyományos, a csömöri sportélet főszereplőit bemutató portrésorozatunkat: novemberben ritmikus gimnasztikázóink edzőjét, a Ferencvárosi TC színeiben országos bajnoki bronzérmet szerző Juhász Évát ismerhetjük meg jobban.

Szépszámú érdeklődő gyűlt össze a Csömöri Sportcsarnok emeleti különtermében, az apropó pedig ritmikus gimnasztika szakosztályunk új vezetőedzőjének, Juhász Évának a hangulatos bemutatóedzése volt.

Megújult ritmikus gimnasztika szakosztályunk várja azon kislányok jelentkezését, akik ebben a szép, nőies sportágban szeretnének edzeni, versenyezni. A csatlakozási lehetőség folyamatos Juhász Éva szakvezető tréningjeire!

Soha nem látott biztonsági intézkedések mellett folytatja a felkészülést a női tornászválogatott a Központi Tornacsarnokban. A szövetség kérésére tesztelték koronavírusra a versenyzőket és az edzőket, a csömöri Péter Sára mintája negatív lett.

Remek évet zárt Péter Sára, a Postás SE és a válogatott kiváló csömöri tornásza, aki ugrásban bronzérmet nyert a minszki Európa Játékokon, emellett hetedikként végzett a szczecini Eb-n. A fiatal tehetség az idei esztendőben sem lazít.

Kiss Tímea vezetőedző sikeresnek értékelte a Csömör KSK ritmikus gimnasztika szakosztályának idei második félévét, amely során számos versenyről tértek haza értékes kitüntetésekkel a gyerekek. Tavasszal jön a remélhetőleg hasonlóan eredményes folytatás!

A győri Olimpiai Sportpark adott otthont a tornászok idei Mesterfokú bajnokságának és szuper csapatbajnokságának, utóbbin a csömöri Péter Sárával a soraiban szereplő Postás SE „A” együttese megvédte címét, újabb aranyérmet ünnepelhetett.

A tornászok stuttgarti olimpiai kvalifikációs világbajnokságán a Kovács Zsófia, Schermann Bianka, Böczögő Dorina, Makra Noémi és a csömöri Péter Sára alkotta női tornászválogatott a 18. helyen végzett a csapatok versenyében.

Ritmikus gimnasztika Csömörön

Egyre több csömöri kislány választja a Kiss Tímea vezetőedző irányította ritmikus gimnasztika szakosztályt, ráadásul a Sportnapon tartott bemutató is sokak számára kedvet csinált a sportághoz. Mindenkit sok szeretettel várunk az edzéseken!

Nagyszerűen szerepeltek a magyar tornászok a párizsi Világkupán, amelyen a csömöri válogatott tehetség, Péter Sára a küldöttség legeredményesebbjeként zárt: ugráson második helyet szerzett, talajon pedig negyedikként végzett a fináléban.

Kiss Tímea vezetőedző sikeresnek értékelte a Csömör KSK ritmikus gimnasztika szakosztályának idei első félévét, amely során számos versenyről tértek haza értékes kitüntetésekkel a gyerekek. Ősszel jön a remélhetőleg hasonlóan eredményes folytatás!

Oldalak