Testépítés

Utazhat az Európa-bajnokságra

Minden idők legnagyobb mezőnyével zajlott le a nyíregyházi Continental Arenában a IV. Blade Sport Kupa, amely egyben a WBPF Európa-bajnoki kvalifikációs versenye is volt. A csömöri testépítő, Harnos Kristóf kivívta a budapesti Eb-re való utazás jogát.

Lenyűgöző formában

A csömöri világbajnok testépítő, Harnos Kristóf sikeresen teljesítette a tavaszi szezon első versenyét: az Angyalföldi Sportközpontban megrendezett PCA nemzetközi bajnokság és Európa-bajnoki kvalifikációs testépítőversenyen remek formában állt színpadra.

Edzés jelmezekben

Farsang alkalmából újabb játékos foglalkozással készült a ReCreo Aréna csapata: a Csömöri Sportcsarnokban tartott különleges edzésre vicces jelmezekben érkeztek a leglelkesebbek, így az inspiráló munka mellett a remek hangulat is garantált volt!

Hatalmas megtiszteltetés érte a csömöri testépítő Harnos Kristófot, hiszen Pokoljárás - út az újjászületésig címmel megjelent az életútjáról szóló könyv, amelyet már országszerte meg is vásárolhatnak az érdeklődők a kiemelt könyvesboltokban.

Újabb álom vált valóra Harnos Kristóf számára! A csömöri testépítő az idei szezon előtt szövetséget váltott, és már a WBPF tenerifei Európa-bajnokságán be szerette volna bizonyítani, hogy jó döntést hozott. Jelentjük: Európa-bajnoki címet nyert!

A ReCreo Aréna felkészült edzői csoportos edzéseiken kedvező árak mellett, az egyéni céloknak és edzettségnek megfelelő súlyzós és saját testsúlyos gyakorlatokkal várják a mozgás szerelmeseit már a Csömöri Sportcsarnokban is!

Túl a kvalifikáción

Május utolsó hétvégéjén Tenerifén rendezik meg a 8. WBPF Testépítő Európa-bajnokságot, többek között a csömöri Harnos Kristóffal, akinek a spanyol szigetre való kiutazás előtt sikerrel kellett vennie az Eb előtti, nyíregyházi kvalifikációt.

Hozd formába magad!

Közeledik a nyár, mindenkinek van még ideje formába hoznia magát a nyári szezonra! Remek lehetőséget biztosít erre a Csömöri Sportcsarnok alagsorában található konditerem, ahol sok szeretettel várnak minden sportolni vágyót!

Hamarosan nyitás!

Ahogy már megírtuk, hamarosan megnyitja kapuit a Recreo Aréna a Csömöri Sportcsarnokban, ahol a csoportos edzéseken kedvező árak mellett az egyéni céloknak és edzettségnek megfelelő súlyzós és saját testsúlyos gyakorlatok várják a mozgás szerelmeseit.

Új edzéslehetőség

Új edzéslehetőséggel bővül a Csömöri Sportcsarnok: a teljesen átalakított, iskola felőli lelátó mögött új terem várja a sport szerelmeseit, akik a Recreo Arénában belekóstolhatnak a minőségi edzésekbe, amelyek célja az egészség megtartása, javítása.

Az idei csömöri Sportbálon ismét különdíjas év sportolójának választott testépítő, Harnos Kristóf szövetséget váltott és már gőzerővel készül május végi Európa-bajnokságra. Kőkemény edzése közben lestük meg a WBPF új reklámarcát.

Ahogy azt megszokhattuk az év ezen szakaszában, Harnos Kristóf gőzerővel készül a testépítők versenyszezonjára. Idén szövetséget váltott a világbajnok erőember, az új szervezetnél, a WBPF-nél pedig a májusi spanyolországi Eb reklámarcának is megtették.

Oldalak