Testépítés

Micsoda teljesítmény!

Megszületett az első magyar kerekesszékes IFBB PRO-kártya, amit a csömöri Harnos Kristóf szenzációs formájának köszönhetünk! A kiváló testépítő Torontóban szerezte meg az IFBB profi státuszát!

Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően idén is támogatja a kiemelkedően teljesítő, nemzetközi versenyeken szereplő csömöri sportolókat Csömör Nagyközség Önkormányzata, így a világbajnok kerekesszékes testépítőt, Harnos Kristófot is.

Négyéves kihagyás után Londonban tért vissza a színpadra a csömöri kerekesszékes testépítő, Harnos Kristóf. A profi kvalifikációs Sheru Classic NPC-n elért ezüstéremmel egyetlen hajszállal csúszott le a profi kártyáról.

A Csömöri Szabadtéri Sportközpont, egészen konkrétan a szabadtéri kondipark adott helyet a III. ReCreo Bajnokságnak, ahol kicsik és nagyok is versenybe szálltak egymással és a stopperrel. A ragyogóan sikerült nap folytatásért kiált!

Eljött a szezon nagy pillanata, a verseny, amelyre olyan régóta készült: a csömöri kerekesszékes testépítő, Harnos Kristóf belépője a profi világba, a Toronto Pro SuperShow Kanadában. A helyszínen sajnos nem várt fordulat következett be...

A Csömöri Szabadtéri Sportközpont, egészen konkrétan a szabadtéri kondipark adott helyet a II. ReCreo Bajnokságnak, ahol kicsik és nagyok is versenybe szálltak egymással és a stopperrel. A ragyogóan sikerült nap folytatásért kiált!

Budapest adott otthont a WBPF Európa-bajnokságának, amelyen a csömöri testépítő, Harnos Kristóf aranyérmet nyert, ezzel megvédte címét a mozgássérült kategóriában. Az osztrák színekben induló Mohamed Hassan nagy csatára késztette a bajnokot.

Minden idők legnagyobb mezőnyével zajlott le a nyíregyházi Continental Arenában a IV. Blade Sport Kupa, amely egyben a WBPF Európa-bajnoki kvalifikációs versenye is volt. A csömöri testépítő, Harnos Kristóf kivívta a budapesti Eb-re való utazás jogát.

A csömöri világbajnok testépítő, Harnos Kristóf sikeresen teljesítette a tavaszi szezon első versenyét: az Angyalföldi Sportközpontban megrendezett PCA nemzetközi bajnokság és Európa-bajnoki kvalifikációs testépítőversenyen remek formában állt színpadra.

Farsang alkalmából újabb játékos foglalkozással készült a ReCreo Aréna csapata: a Csömöri Sportcsarnokban tartott különleges edzésre vicces jelmezekben érkeztek a leglelkesebbek, így az inspiráló munka mellett a remek hangulat is garantált volt!

Újabb nagyszerű sikerre lehet büszke a csömöri világbajnok testépítő, Harnos Kristóf, aki a hódmezővásárhelyi Kriko Kupa 7.0 WBPF nemzeti bajnokság versenyén nyerte meg a mozgássérült kategóriát. Gratulálunk!

Hatalmas megtiszteltetés érte a csömöri testépítő Harnos Kristófot, hiszen Pokoljárás - út az újjászületésig címmel megjelent az életútjáról szóló könyv, amelyet már országszerte meg is vásárolhatnak az érdeklődők a kiemelt könyvesboltokban.

Oldalak