Öttusa

Dobogós helyezések

Móron rendezték meg a Béres Magyar Kupa 4. fordulóját, ahol több korosztályban is képviseltette magát a Csömör KSK a háromtusa és a kéttusa versenyszámban. A fiatalok csapatban többször is felállhattak a dobogóra!

 

Lehengerlő csömöri sikerrel zárult a második alkalommal megrendezett MultiSuli laser run verseny a Csömöri Szabadtéri Sportközpontban, amelyen közel száz induló vett részt a különböző korosztályokban.

Angyalföldön rendezték meg a Béres Magyar Kupa 3. fordulóját, ahol több korosztályban is képviseltette magát a Csömör KSK a háromtusa és a kéttusa versenyszámban. A fiatalok csapatban többször is felállhattak a dobogóra!

Miskolcon rendezték meg a Béres Magyar Kupa 1. fordulóját, ahol több korosztályban is képviseltette magát a Csömör KSK a háromtusa, a kéttusa és a laser run versenyszámban. A fiatalok derekasan helytálltak.

 

A Csömör KSK fiatal öttusázói részt vettek a Kistarcsai Városi Uszodában rendezett XXX. Nyuszi Kupa úszóversenyen, ahol valóságos éremeső hullott rájuk. Szabó Letti és Elena, Matuz Emese és Blanka, valamint Fenyvesi Tímea is nagy dicséretet érdemel.

A fővárosi Ludovika Campus adott otthont a Magyar Öttusa Szövetség szervezésében zajlott elitbajnokságnak, amelyen a Csömör KSK két ifjú sportolója is rajthoz állt. Az U10-es korosztályban Matuz Emese és Blanka is szépen teljesített.

A Magyar Kupa-fordulók eredményei alapján hivatalossá vált, hogy a Csömör KSK két ifjú öttusázóval is képviselteti magát az őszi elitbajnokságon. Október első hétvégéjén Matuz Emese és Blanka az U10-es korosztály küzdelmeiben lesz majd érintett.

A Magyar Öttusa Szövetség szervezésében Székesfehérvárott került sor az utánpótlás országos bajnokságra, amelyen a Csömör KSK két ifjú sportolója is rajthoz állt. Az U10-es korosztályban Matuz Emese és Blanka is szépen teljesített.

A Magyar Öttusa Szövetség szervezésében Móron került sor a Magyar Kupa 5. fordulójára, amelyen a Csömör KSK két utánpótlás-sportolója is rajthoz állt. Az U10-es korosztályban Matuz Emese és Blanka is szépen teljesített.

A Magyar Öttusa Szövetség szervezésében Vácott került sor a Magyar Kupa 4. fordulójára, amelyen a Csömör KSK két utánpótlás-sportolója is rajthoz állt. Az U10-es korosztályban Matuz Emese és Blanka is szépen teljesített.

A Magyar Öttusa Szövetség szervezésében Csepelen került sor a Magyar Kupa 3. fordulójára, amelyen a Csömör KSK két utánpótlás-sportolója is rajthoz állt. Az U10-es korosztályban Matuz Emese és Blanka is szépen teljesített.

Csepelen rendezték meg a Béres Magyar Kupa 2. fordulóját, ahol több korosztályban is képviseltette magát a Csömör KSK a háromtusa és a kéttusa versenyszámban. A fiatalok ismét derekasan helytálltak.

Oldalak