Egy remek hangulatú szezonzárón közös focival, díjátadással és főzéssel zárta az idényt az RFC Csömör futsalcsapata. Kicsik és nagyok, játékosok, szülők és szurkolók is labdába rúgtak, majd elégedetten értékelhették a közelmúltban lezárult NB I-es évadot.

Futsalcsapatunk újabb hosszabbításos csatát vívott idegenben az NB I 5. helyéért, de ezúttal a nyírgyulajiak győztek, így lezárták a két nyert meccsig tartó párharcot. A Tigrisek számára véget ért az élvonalbeli szezon, újonc együttesünk a 6. helyen zárt!

A mindent eldöntő!

A pályán már eldöntötte futsalcsapatunk az NB I ötödik helyének a sorsát, a nyírgyulajiak óvása miatt azonban döntetlenre áll a párharc. A harmadik, mindent eldöntő idegenbeli mérkőzésen a Tigrisek újra bebizonyíthatják, hogy jobbak ellenfelüknél.

Miután a futsal NB I 5. helyéért lejátszott első meccsen aratott csömöri győzelmet egy óvás miatt a nyírgyulajiaknak adták, így hazai pályán az egyenlítésért küzdöttünk. Fischer góljára nem érkezett válasz a vendégek részéről, a harmadik mérkőzés dönt.

Előnyből várhatja a Nyírgyulaj KSE elleni második meccset futsalcsapatunk, miután az NB I 5. helyéért zajló, két nyert meccsig tartó párharcban győzni tudott idegenben. A Tigrisek a szezon utolsó csömöri mérkőzésén lezárhatják a csatát!

Előnyben a Tigrisek!

Elképesztő izgalmak végén idegenben került előnybe az NB I 5. helyéért vívott csatában az RFC Csömör futsalcsapata, miután az első mérkőzésen büntetőkkel győzni tudott a Nyírgyulaj KSE otthonában. A két nyert meccsig tartó párharc Csömörön folytatódik.

A középszakasz lezárultával a futsal NB I 5. helyéért a két csoport harmadik helyezettje, az RFC Csömör és a Nyírgyulaj KSE csap össze. A Tigrisek elsőként idegenbe utaznak, hogy aztán hazai pályán harcolhassák ki az előkelőbb helyezést!

Időpont: 
h, 06/03/2019 -
18:45 - 20:45

Győzelem a végére

Az RFC Csömör futsalcsapata hazai pályán visszavágott a Debreceni EAC együttesének az NB I középszakaszának zárómeccsén, a győzelemmel pedig eldőlt, hogy harmadik helyen végez az A-csoportban és a nyírgyulajiakkal vívhat az 5. helyért!

Megjött az étvágy!

Az elsődleges célt, a bennmaradást már teljesítette az RFC Csömör futsalcsapata az NB I-ben, de evés közben megjött az étvágy, így a középszakasz zárómeccsének, a Debreceni EAC elleni összecsapásnak is igazán komoly a tétje.