A futsalbajnokságok kényszerű lezárultával már a következő idényre koncentrálnak a klubok, így az élvonalban szereplő RFC Csömör is. A szezon nevezési határidejében, feltételeiben és lebonyolításában nem lesz változás.

Az MLSZ Elnöksége az ELN-55/2020. (05.04.) számú határozatával a férfi futsal NB I-es bajnokságot befejezettnek nyilvánította, az ELN-60/2020. (05.11.) számú határozatával pedig döntött a rendkívüli pénzügyi elszámolások szabályairól.

Focizz otthon!

A világjárvány megállítása érdekében az otthonunkban tartózkodás ajánlott, így sem maradhatunk azonban sport nélkül. Az RFC Csömör futsalcsapatának vezetőedzője, Jenei Ottó egy remek kezdeményezéssel állt elő: létrehozott egy “Focizz otthon” csoportot!

Végig óriási küzdelem zajlott az RFC Csömör és a Debreceni EAC között a futsal NB I alsóházi rájátszásának első csömöri mérkőzésén. A Tigrisek kétszer is vezettek, de a vendégek mindkétszer egyenlítettek, másodszor 20 másodperccel a mérkőzés vége előtt.

A rendkívül fontos veszprémi siker után pénteken hazai pályán fogadja az RFC Csömör a Debreceni EAC együttesét a futsal NB I alsóházának 2. fordulójában. Egy győzelemmel hatalmasat lépne előre a tabellán a Jenei-gárda.

Fölényes győzelmet aratott az RFC Csömör futsalcsapata az NB I alsóházi rajtján az FC Veszprém otthonában, ahol az utolsó percekben már csak lepörgette az órát a két gárda. A három ponttal a Tigrisek megelőzték riválisukat és felléptek a dobogóra!

Az RFC Csömör számára az FC Veszprém otthonában rajtol el a futsal NB I alsóházi rájátszása. A Tigrisek ősszel nyerni tudtak az alapszakaszban idegenben, a Magyar Kupában azonban vereséget szenvedtek a megerősített bakonyiak ellen.

Időpont: 
p, 03/06/2020 -
18:45 - 20:45

A Magyar Labdarúgó Szövetségben elkészítették a futsal NB I alsóházának sorsolását, amely alapján az alapszakaszban 9. helyen végzett, egy bónuszponttal nyitó Tigrisek egy veszprémi túrával kezdik meg a bennmaradásért vívott harcot.

Egyenrangú ellenfélként küzdött Dunaújvárosban az RFC Csömör együttese a futsal NB I 18. fordulójában, de végül vereséggel zárt és a 9. helyen fejezte be az élvonal alapszakaszát. Az alsóházi rájátszás során a bennmaradás kiharcolása lesz a cél.