Hazai pechszéria

Nem hozott szerencsét a péntek 13-a futsalcsapatunknak a Nyírgyulaj KSE elleni hazai NB I-es bajnokin, ahol hiába vezettünk, a végjátékban egy elképesztően peches góllal kikaptunk. Sőt, az utolsó percben kisbüntetőt hibáztunk és kapufát lőttünk...

Futsalcsapatunk szezonbeli első hazai győzelmére készül a NB I-ben, pénteken a Nyírgyulaj KSE látogat Csömörre. A vendégekkel nagy csatát vívtunk az előző szezon végén az élvonal ötödik helyéért, van miért visszavágnunk!

Megszerezte szezonbeli első sikerét az NB I-ben az RFC Csömör futsalcsapata. A Tigrisek a sereghajtó veszprémiek otthonában szinte végig vezetve, magabiztos játékkal nyertek és a három ponttal nagyot ugrottak felfelé a bajnoki tabellán.

Nem rajtolt jól az előző idényt bronzérmesként záró FC Veszprém az idei futsal NB I-ben, két vereség után fogadják a bakonyiak az RFC Csömör együttesét. Varsányiék joggal bízhatnak egy bravúrban a pont nélkül szerénykedő sereghajtó otthonában.

Hatalmasat küzdött hazai pályán a futsal NB I 2. fordulójában a több válogatott játékosát is nélkülöző RFC Csömör, amely kétgólos hátrányból mentette végül döntetlenre az újonc SG Kecskemét Futsal elleni bajnoki találkozót. Az egy pont azonban veszélyben.

Pénteken az idei szezon első hazai NB I-es meccse következik futsalcsapatunk számára. A találkozó esélyesei a Tigrisek, akik ha a Népligetben mutatott játékukat hozzák az újonc SG Kecskemét ellen, akkor be is gyűjthetik a három pontot.

A Ferencváros népligeti otthonába látogatott futsalcsapatunk az NB I nyitányán, ahol a nagyszerű hangulatot teremtő csömöri szurkolók előtt egészen az utolsó percig küzdöttünk az egyenlítésért, de végül háromgólos vereséget szenvedtünk.

Péntek este két mérkőzéssel kezdetét veszi a futsal NB I 2019-2020-as idénye: az RFC Csömör az újonc FTC Futsal-Fisher Klíma együttesének népligeti otthonában rajtol, ahonnan kellemes emlékeik lehetnek a Tigriseknek a közelmúltból.

A magyar felnőtt futsalválogatott szövetségi kapitánya, Turzó József néhány napos összetartást hirdetett meg a világbajnoki selejtezőre készülő kerete számára, amelyben ketten is helyet kaptak az RFC Csömör új igazolásai közül!

Nemcsak a kispadon, a szakmai vezetésben történt változás a nyáron futsalosainknál, de a keret is mélyült. Több új játékos is csatlakozott az élvonalbeli szezonra készülő RFC Csömör gárdájához annak érdekében, hogy bővüljenek a variációs lehetőségek.