Továbbra sem kegyelmez ellenfeleinek női kézilabdacsapatunk, a lányok ezúttal hazai pályán verték a Kóka KSK együttesét a Pest megyei bajnokságban, ezzel zsinórban hatodik sikerük után továbbra is egyetlen vesztett ponttal állnak a tabellán.

Két és fél év után a legjobbkor győzte le férfi kézilabdacsapatunk a szomszéd Gödöllői KC együttesét az NB II-es bajnokság 6. fordulójának nyitómeccsén, mert így nyugodtan készülhetünk a bő három hét múlva esedékes bajnoki folytatásra!

Férfi kézilabdacsapatunk számára rendhagyó időpontban következik a várva várt derbi, azaz a Gödöllői KC elleni csata. Az NB II 6. fordulójának nyitómeccseként kerül sor a rangadóra, ahol a bajnoki szünet előtt nagy lépést tehetünk az élmezőny felé.

Az NB II 5. fordulójában férfi kézilabdacsapatunk megszerezte első idegenbeli győzelmét a szezonban. A Móri KSC otthonában a védekezésünk ezúttal sem állt a helyzet magaslatán, de lőtt góljainkkal kompenzáltuk a kapottakat, és felülmúltuk a sereghajtót.

Újabb értékes pontokat szerzett női kézilabdacsapatunk a Pest megyei bajnokságban, a győzelem rangját ráadásul emeli, hogy a Jászárokszállás VSE otthonában roppant izgalmas végjátékot nyertek meg a csömöri lányok.

A nyeretlen sereghajtóhoz, a Móri KSC együtteséhez utazik férfi kézilabdacsapatunk az NB II 5. fordulójában. A találkozón minden esélyünk megvan szezonbeli első idegenben aratott sikerünkre, de ahhoz védekezésben feltétlenül rendeznünk kell a sorokat.

Nagy csatára késztette férfi kézilabdacsapatunk a listavezető Ferencváros-Diagnosticum U23-as együttesét hazai pályán, de a vendégek végül három góllal győzni tudtak. A zöldek vezetik a bajnokságot, mi a 11. helyen állunk.

Gólgazdag győzelem

Sorozatban negyedik meccsén győzött magabiztosan a Pest megyei bajnokságban női kézilabdacsapatunk, ezúttal a tápiószentmártoni Aranyszarvas SE ellen hazai pályán, így Kavrán Andrea vezetésével továbbra is veretlen a gárda.

Jön a listavezető!

Férfi kézilabdacsapatunk hétvégi ellenfele a Ferencváros U23-as együttese lesz az NB II 4. fordulójában. Csömörön eddig egy meccsből egyet nyertünk a bajnokságban, az újabb sikerhez minden tartalékunkra szükségünk lesz a listavezető ellen.

Egyetlen pillanatig sem forgott veszélyben női kézilabdacsapatunk kiütéses idegenbeli győzelme a Domony KSE kartali otthonában. A lányok eddigi legnagyobb különbségű sikerüket aratták a szezonban, amivel a második helyre léptek előre a tabellán.