A név kötelez

Fölényes győzelmet aratott férfi kézilabdacsapatunk hazai pályán a sereghajtó Móri KSC ellen az NB II 16. fordulójában. A találkozón három góllal debütált a legendás csömöri átlövő, Tóth Fekete Sándor unokája, Tóth Fekete Barnabás!

A szezonban egyetlen győzelemmel álló Móri KSC együttese látogat Csömörre a férfi kézilabda NB II 16. fordulójában, ennek megfelelően, dobogóra hajtó csapatunk abszolút esélyesként várja a vasárnapi, várhatóan gólgazdag találkozót.

A 46. percig szorosan tartotta férfi kézilabdacsapatunk az FTC U23 elleni NB II-es rangadót a Népligetben, ekkor léptek el a fiatal erőkből álló zöld-fehérek, és innen már nem tudtunk felállni. Szombaton a veszprémiek nem lőttek itt ennyi gólt...

A hajrára elfáradtunk

Sokáig tartotta magát női kézilabdacsapatunk a listavezető Hatvani KSZSE otthonában, de a hajrára elfáradtak a lányok, és végül sima vereséget szenvedtünk. A sérültek és a hiányzók tizedelte szűkös keretünk miatt nem tudtunk eleget frissíteni.

A listavezető Ferencváros U23 népligeti otthonába utazik férfi kézilabdacsapatunk az NB II 15. fordulójában. Együttesünk jelenlegi keretéből fél csapatra való játékos is megfordult pályafutása során a zöld-fehéreknél, így pikáns találkozóra van kilátás.

Férfi kézilabdacsapatunk elbírta az esélyesség terhét és magabiztosan, olykor sziporkázó játékkal győzött hazai pályán a Budapesti Honvéd SE ellen az NB II 14. fordulójában. A csömöri siker már az első félidőben eldőlt, de a szünet után sem álltunk le.

Gólgazdag mérkőzéssel nyitotta meg a Pest megyei bajnokság 19. fordulóját női kézilabdacsapatunk, amely az Inárcs-Örkény KC II. együttesét győzte le hazai pályán. A lányok a második félidei védekezésükkel nyerték meg a meccset.

Rendkívül fontos meccsre készül férfi kézilabdacsapatunk hazai pályán az NB II-ben, a Budapesti Honvéd SE elleni összecsapást az elmúlt két vereség tükrében mindenképpen meg kell nyernünk, hogy tapadjunk a dobogós élbolyra.

Óriási csatát hozott a dobogósok küzdelme az NB II-ben: férfi kézilabdacsapatunk egyetlen góllal maradt alul a Pilisvörösvári KSK solymári otthonában. Bakos György 10 gólja sem volt elég a pontszerzéshez, pedig minimum a döntetlent megérdemeltük volna.

A Pest megyei bajnokság 18. fordulójában Kókára látogatott női kézilabdacsapatunk, ahol a hajráig futottunk az eredmény után, az utolsó percekben viszont szenzációs sorozatot produkáltak a lányok, és sikerült megnyerniük a meccset.