A Magyar Kézilabda Szövetség Szakmai- és Versenybizottsága elkészítette az NB II-es bajnokságok besorolásait a 2020-21-es idényre, amelyből már most körvonalazódik, hogy férfi kéziseink ismét mennyire nehéz és kiegyenlített szezonra számíthatnak.

A Pest Megyei Kézilabda Szövetség Versenybizottsága - összhangban az NB-s kiírással - elkészítette, majd a PMKSZ elnöke jóváhagyta a 2020/2021. évi bajnoki szezonra szóló versenykiírást a Pest megyei felnőttbajnokságokra vonatkozóan.

A kézilabdázók és a focisták hetével folytatódott a csömöri táborszezon: a rengeteg programra és a remek hangulatra ezúttal sem lehetett panasz, az élmények megkoronázása pedig a Groupama Arénában tett látogatás volt.

Közös főzéssel búcsúztatta a szezont női kézilabdacsapatunk. A Pest megyei bajnokságban négy győzelemmel kezdő lányok március óta nem léphettek pályára tétmérkőzésen, még az alapszakasz vége előtt lezárult az évad.

Időpont: 
szo, 08/29/2020 -
09:00 - 18:00
Időpont: 
v, 08/30/2020 -
09:00 - 19:00

Szezonbúcsúztatóval zárta le a csonka bajnoki évadot az NB II-es listavezető, veretlen férfi kézilabdacsapatunk a Csömöri Sportcsarnokban. Kovács Márk és Turák Félix elbúcsúzott a csapattársaktól, ők máshol folytatják a pályafutásukat.

A kézilabda-bajnokságok lezárultával már a következő idény került a klubok fókuszába: az NB II-ben vitézkedő, bő egy éve veretlen Csömör KSK férficsapata tovább folytatná a parádés sorozatát a szeptember közepén rajtoló új idényben.

A felnőttbajnokságok mellett természetesen az utánpótlás sorozatait is törölte a Magyar Kézilabda Szövetség: a Csömör KSK fiatal tehetségei számára érzékeny veszteség, hogy az ifjúsági csapatunk is fényes éremtől esett el a szezonban.

A kézilabda-bajnokságok eredmény nélküli lezárását követően a Csömör KSK javaslatot fogalmazott meg a szövetség és a riválisok felé: a hagyományos Fábián Ferenc kézilabda emléktorna idén rendhagyó formában kerülhetne megrendezésre...