A bajnoki dobogón telelhet a bravúrokban gazdag 2021-es évet produkáló csömöri nagypályás focicsapat. A rövid pihenő előtt Illés Károly vezetőedző és utánpótlás szakmai koordinátor értékelte az elmúlt, munkával és sikerekkel teli hónapokat.

Szakmai beszélgetés, illetve a padbol megismerése céljából szervezett találkozási lehetőséget az MLSZ Pest Megyei Igazgatósága. A programon a megyei felnőtt bajnokságok élklubjainak képviselői vettek részt - Csömörről Kiskapusi Balázs és Illés Károly!

A bajnokságok lezárultával a Csömör KSK labdarúgó-szakosztálya is megtartotta hagyományos szezonzáróját, amelyre idén a csömöri Zöldfa Vendéglőben került sor. A rendhagyó eseményen az értékelés után egy finom vacsora következett.

Időpont: 
szo, 12/18/2021 -
08:00 - 18:00

Remekül kézben tartotta a Péceli SSE elleni szezonzáró mérkőzést nagypályás focicsapatunk, magabiztosan nyert a gárda hazai pályán, a három ponttal pedig fellépett a dobogó második fokára! Gidály duplája után Krizsán találatával zárult az esztendő!

Aki látni akarja még idén nagypályás focicsapatunkat a pályán, ne tétlenkedjen! Vasárnap ebédidőben játssza a szezon utolsó megye II-es bajnoki mérkőzését a gárda, hazai pályán a Péceli SSE ellen a dobogón maradás a tét! Szurkoljunk együtt!

Nem sikerült megtörnünk a bagi átkot: hiába egyenlített nagypályás focicsapatunk kétszer is a Bagi TC otthonában, végül pont nélkül zártuk az év utolsó idegenbeli mérkőzését. A jövő vasárnapi szezonzárót ennek ellenére a dobogón várhatjuk!

Vasárnap a középmezőnyhöz tartozó Bagi TC otthonába látogat nagypályás focicsapatunk. Komoly kihívás vár dobogón álló együttesünkre, hiszen ellenfelünk eddig csak egyszer bukott el hazai bajnoki mérkőzést a szezonban.

A Csömör KSK-Mogyoród FC labdarúgó-mérkőzés szünetében ismét sor került a hagyományos díjátadásra, fociutánpótlásunk októberi legjobbjai vehették át elismeréseiket a különböző korosztályokban Kiskapusi Balázs szakosztályvezetőéktől.

Végig türelmesen és gólratörően játszott nagypályás focicsapatunk a Mogyoród FC elleni hazai derbin, kétség sem férhetett a szomszédok felett aratott magabiztos győzelméhez. A gárda három góllal köszöntötte születésnapos edzőjét.