Nagypályás focicsapatunk idei utolsó hazai találkozójára sem kerül sor a megye II-es bajnokságban, a Mogyoród FC-vel egyetértésben a halasztás mellett döntöttünk. Az összecsapást várhatóan 2021 tavaszán rendezzük meg.

A magyar labdarúgó-válogatott sikeres Európa-bajnoki pótselejtezőjét követő eufóriát a nemzeti csapat kit managereként dolgozó csömöri Hegyesi László testközelből élhette át, így volt mit mesélnie az Izland elleni győzelem utáni álomba illő napokról.

Alapemberei nélkül készül utolsó Eb-selejtező mérkőzésére a női labdarúgó-válogatott. Markó Edina szövetségi kapitány csapata Izlandot fogadja december 1-én a Szusza Ferenc Stadionban. Ismét a keret tagja a csömöri Horti Boglárka.

Újabb kiváló edzői minősítést kapott a Csömör KSK labdarúgó-szakosztályának utánpótlás koordinátora és nagypályás focicsapatunk vezetőedzője, Illés Károly. A fiatal szakember az itthon elérhető legmagasabb utánpótlásedzői fokozatot vehette át!

Nagypályás focicsapatunk idei utolsó idegenbeli találkozójára sem kerül sor a megye II-es bajnokságban, a Tápiószecső FC-vel egyetértésben a halasztás mellett döntöttünk. Az összecsapást várhatóan 2021 tavaszán rendezik meg.

Nagypályás focicsapatunk szerda este nem tudja pótolni a Leányfalu SE elleni elhalasztott mérkőzést a megye II-es bajnokságban, ismét kihasználjuk az önkéntes halasztás lehetőségét. Az összecsapásra egy későbbi időpontban kerül sor.

A Magyar Labdarúgó Szövetség által engedélyezett önkéntes folytatás lehetőségét kihasználva elhalasztjuk nagypályás focicsapatunk hétvégi, Dunabogdányi SE elleni hazai bajnoki mérkőzését, miután továbbra is pozitív több játékosunk koronavírustesztje.

Elhalasztásra kerül nagypályás focicsapatunk PILE-Szántó SE elleni november 8-i idegenbeli bajnoki mérkőzése, miután több játékosunk koronavírustesztje is pozitív lett. A hazaiak együttműködőek voltak, a találkozót egy későbbi időpontban játsszuk le.

Zsinórban harmadik mérkőzését nyerheti meg a megye II-es bajnokságban nagypályás focicsapatunk, amely Pilisszántóra látogat vasárnap délután. A közvetlen riválisnak számító hazaiak ellen impozáns az örökmérlegünk.

Az őszi szünet sem telhetett el sporttábor nélkül Csömörön: az utánpótlásunk focistái vették birtokba az élőfüves labdarúgópályát, amely egész héten rendkívüli élményeket, a rengeteg labdaközpontú játék pedig remek hangulatot biztosított.