Nagypályás focicsapatunk egy könnyed péceli győzelemmel fejezte be az idényt a megye II-es bajnokságban, Tóth László együttesének remeklése bronzérmet ért. Íme, a péceliek elleni háromgólos győzelem összefoglalója!

Nagypályás focicsapatunk győzelemmel zárta a megye II-es szezont a Péceli SSE otthonában. A mindkét fél számára tét nélküli meccsen a csömöriek voltak motiváltabbak, teljesen megérdemelten nyertek és örömittasan ünnepelhették meg a bronzérmet.

A már biztosan a dobogó harmadik fokán végző nagypályás focicsapatunk a Péceli SSE otthonában zárja a megye II-es bajnokság idei szezonját. A történetének legjobb eredményét elérő gárda győzelemmel szeretné búcsúztatni az évadot.

Mellszobor Kloppnak?

Mint már megszokhattuk, csömöri kötődésű sportriporterünk, Horti Gábor állandó bloggal jelentkezik oldalunkon, a CsömörSporton. Bejegyzéseiben nemcsak csömöri sporttémákat dolgoz fel, de a nagyvilág sporteseményeiről is szót ejt.

Ugyan az utolsó pillanatban a győzelem meghiúsult a hazai szezonzárón, nagypályás focicsapatunk a Budakalászi MSE elleni döntetlennel története legjobb eredményét érte el a megye II-es bajnokságban: egy körrel a zárás előtt bebiztosította a bronzérmet!

Két meccs van hátra az idei megye II-es bajnokságból, remek formában szereplő nagypályás focicsapatunk négypontos előnyben van a bronzéremért folytatott különcsatában a bagiakkal szemben. Vasárnap bebiztosíthatjuk a dobogós helyünket!

Ismét győzött idegenben nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokságban, ezúttal a PILE-Szántó SE otthonában. A hajrában szerzett találat nagyon fontos három pontot jelentett, sőt, a riválisok botlásai miatt még többet is nyertünk!

Újabb rangadó következik nagypályás focicsapatunk számára a megye II-es bajnokság hajrájában, ráadásul idegenben meccselünk a PILE-Szántó SE együttese ellen. Legutóbb a regnáló bajnokot győzték a fiúk vendégként, egy újabb bravúr sokat érhet.

Ismét remekelt a megye II-es bajnokságban nagypályás focicsapatunk: a Bagi TC '96 elleni hazai rangadón a három rúgott gól három nagyon fontos pontot ért, így a gárda a dobogón készülhet a szezonból hátralévő három fordulóra!

Az idegenbeli bajnokverés után hazai pályán óriási lehetőség előtt áll nagypályás focicsapatunk a dobogóért folyó harcban, hiszen Tóth László tanítványai győzelem esetén megelőzhetik a közvetlen rivális Bagi TC ’96 gárdáját a megye II-es bajnoki tabellán.