A végsőkig kiélezett csatában, a hosszabbításban nyerte meg a Vác-Deákvár SE elleni megye II-es bajnoki mérkőzést nagypályás focicsapatunk, miután kétgólos hátrányból sikerült fordítania. A gárda ezzel felküzdötte magát a dobogóra!

Mint már megszokhattuk, csömöri kötődésű sportriporterünk, Horti Gábor állandó bloggal jelentkezik oldalunkon, a CsömörSporton. Bejegyzéseiben nemcsak csömöri sporttémákat dolgoz fel, de a nagyvilág sporteseményeiről is szót ejt.

Hazai pályán a legjobbak közé tartozik nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokságban, itthon esélyesként várhatjuk a Vác-Deákvár SE elleni rangadót. Nem árt azonban az óvatosság, mert ellenfelünk egy pont lemaradással lohol a nyakunkban a tabellán.

Nagypályás focicsapatunknak a Leányfalu SE otthonában sajnos nem sikerült pontot szereznie a megye II-es bajnokság 19. fordulójában, így tovább folytatódott az augusztus óta tartó nyeretlen idegenbeli sorozatunk a pontvadászatban.

Dobogóra kerülhetünk

Az utóbbi évek összecsapásai mindig hazai győzelemmel szolgáltak nagypályás focicsapatunk és a Leányfalu SE aktuális találkozóján, ezúttal reméljük megszakad a sorozat és sikerrel vesszük az akadályt a Dunakanyarban!

Három pont az esőben

Magabiztosan győzött nagypályás focicsapatunk a Verőce KSE ellen hazai pályán a megye II-es bajnokság 18. fordulójában: a vendégek a csömöri esőben folytatták negatív tavaszi sorozatukat, a mieink pedig zsinórban negyedszer győztek itthon.

Nagypályás focicsapatunk a Verőce KSE együttesét fogadja vasárnap hazai pályán a megye II-es bajnokság 18. fordulójában. A vendégek tavasszal még rúgott gól és szerzett pont nélkül állnak, bízunk benne, hogy ezt a sorozatot hétvégén is folytatják!

Tízgólos dráma

Egészen hihetetlen, fordulatos mérkőzésen játszott tízgólos döntetlent nagypályás focicsapatunk az Isaszegi SE ellen a megye II-es bajnokság 17. fordulójában: négy perccel a rendes játékidő vége előtt még kétgólos hátrányban voltunk...

Nagypályás focicsapatunk a bajnokság augusztusi rajtja óta nem nyert idegenben mérkőzést a megye II-es bajnokságban, ezt a rossz sorozatot szeretné megtörni a gárda az Isaszegi SE elleni hétvégi, gödöllői találkozó alkalmával.

Egy félidő elég volt a télen szerződtetett Dencz Dávidnak csömöri mezben a triplázáshoz - a ragyogó "belépő" után nagypályás focicsapatunk gólzáporos hazai győzelemmel kezdte a megye II-es bajnokság tavaszi szezonját a Pomáz-ICO SE ellen.