A 34. SPAR Budapest Maraton Fesztivált rendezték meg a hétvégén, amelyen ismét kitettek magukért a csömöri iskolások, akik a Kulturális összeesküvés keretében teljesítették a távot. Részvételükkel idén a Poket zsebkönyveket népszerűsítették.

Továbbra is sok szeretettel vár minden régi és új érdeklődőt a Csömör KSK atlétika szakosztálya - a futóspecialista Berendi Antal és a dobó szakág magyar bajnoka, Koczka Anikó! Csatlakozz a csömöri atlétákhoz, íme a 2019-es edzésidőpontok!

Már javában zajlik az előnevezések fogadása az idei Sportnap atlétikai versenyére, csütörtök estig még mindenki megteheti, hogy regisztrálja magát a különböző számokra! Csömöri diákoknak előnevezés esetén ingyenes részvételt biztosítunk!

Hétvégén került sor az I. Csömöri atlétikai dobófesztiválra, amely végig nagyszerű hangulatban és eredményesen zajlott, szakosztályunk vezetőedzője, Berendi Antal és Koczka Anikó szakedző is elégedettségének adott hangot, nem beszélve a számos indulóról.

Magyarország felnőtt és U23-as félmaraton bajnoksága egyben a 34. Wizz Air Budapest Félmaraton is volt, ahol a csömöri atléták is rajthoz álltak: Szoboszlay Tamás a 21. lett, Tóth Magdolna pedig 19. helyen zárt a korosztályában.

A folyamatosan fejlődő csömöri atlétika szakosztály szeptember közepén kedvcsináló jelleggel, a sportágat népszerűsítő dobófesztivált szervez, hogy játékos formában minél többen megismerhessék, kipróbálhassák a különböző számokat!

Jótékonysági futóversenyt szervezett atlétika-szakosztályunk a hétvégi I. Csömöri tófesztiválra, amellyel a helyi tűzkárosultakat kívánták megsegíteni. A tó körüli verseny nevezési díja tetszőleges mértékű adomány volt.

Izgalmasan alakult a 3. atlétikai junior és ifjúsági magyar ligadöntő a fővárosi Lantos Mihály Sportközpontban, ahová versenyszámonként a legjobb nyolc atléta juthatott be. A Csömör KSK színeiben Csák Tamás mindkét számában dobogóra állhatott!

Részletek: ITT!

Időpont: 
szo, 09/14/2019 -
09:00 - 13:00

Újabb példaképtől tanulhatnak atlétáink a salakpályán: a 15-szörös magyar bajnok, Kácser Zita heti rendszerességgel tréningezik Csömörön, ahol szakosztályunk fiatal tehetségeivel egymást segítve készülnek a versenyekre.