Nemcsak a labda pattog rendszeresen a Csömöri Sportcsarnok parkettjén, a Cit-Car Táncsport Egyesület is visszatérő vendége a küzdőtérnek. A kicsiktől a nagyokig számos ügyes pár gyakorol és versenyez a színes forgatagban.

Mocsai Lajos, a TE rektora nyílt levelet intézett a Testnevelési Egyetem közösségéhez, egyben minden magyar fiatalhoz és polgárhoz. A sportszakember a járvány megelőzésének közös felelősségéről és az emberi tartásról osztotta meg a gondolatait.

Csömör Nagyközség Önkormányzata a helyi intézmények, így többek között a sportlétesítmények zárvatartásának júniusig történő meghosszabbításáról döntött a koronavírus-járvány mielőbbi megfékezése érdekében.

Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt a március CsömörSport szemmel. Remekeltek férfi csapataink a bajnokságok felfüggesztéséig, zárva a sportközpont, elhalasztották az olimpiát.

Július 23-án kezdődik és augusztus 8-ig tart majd 2021-ben a tokiói olimpia - közölte a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB), a játékok szervezőbizottsága, Tokió városa és a japán kormány. Az érintett csömöri sportolók ehhez igazíthatják a felkészülésüket.

Ezúttal sem maradhat el a hagyományos csömöri utánpótlásszemle, noha csapataink a világjárvány miatt felfüggesztett bajnokságok menetrendjének csak töredékét teljesíthették a hónap során. Hajrá, fiatalok, hajrá, Csömör!

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság hivatalosan is bejelentette, hogy a világjárvány miatt elhalasztja az idei nyárra tervezett tokiói nyári ötkarikás játékokat. Az érintett csömöri sportolóknak tehát egyelőre várniuk kell álmuk megvalósulására.

Elindult a #maradjotthon kihívás, amelynek lényege, hogy a vállalkozó kedvűek egy rövid videóban megmutathatják, hogy a koronavírus-járvány ideje alatt hogyan sportolnak otthoni körülmények között. Csatlakozzunk minél többen!

Csömör Nagyközség Önkormányzatának döntése értelmében március 16-tól lezárják a községi játszótereket, kültéri kondiparkokat és a Csömöri Szabadtéri Sportközpontot is! A lezárás a sportközpont teljes területére vonatkozik.

A Csömöri Sport és Szabadidő-szervező Nonprofit Kft ügyvezető igazgatójának, Válé Flóriánnak a nyílt levele a koronavírus miatt kialakult helyzettel kapcsolatban, fókuszálva a helyi szinten megvalósítható óvintézkedésekre, teendőkre, lehetőségekre.