Kellemes környezetben, a mogyoródi Open Teniszvölgy jól felkészített pályáin megrendezett felnőtt csapatbajnokságon kellemes meglepetést szerzett a csömöri Jánosi Lucával a soraiban szereplő Budaörsi SC, amely kis híján dobogóra állhatott.

 

A mogyoródi Open Teniszvölgy szép sporttelepe adott otthont az idén a női tenisz Szuperliga Final Four küzdelmeinek. Előbb a két elődöntőt rendezték, a nyertesek az elsőségért mérkőztek, míg a vesztesek ugyanekkor a bronzmérkőzésen csatáztak. A negyedik helyen végzett Budaörsi SC csapatának kapitánya, Komáromi Gábor saját lányainak gratulált, mert úgy gondolja, hogy a negyedik hellyel messze túlteljesítették eredeti célkitűzésüket.

 

− A bentmaradás reményében vágtunk neki az idei Szuperliga küzdelmeinek, ám hatalmas csatában végül a legjobb négy közé kerültünk. Ennek kifejezetten örültünk, és végül a harmadik hely sorsa is nagyon kevésen múlott. De talán nem is ez a legfontosabb. Mi valóban egységes csapatot alkotunk, és erre még a helyezésnél is büszkébb vagyok!

 

A 2021-es esztendő női Szuperliga csapatbajnokság helyezettjeinek Bardóczky Kornél korábbi Davis Kupa-játékos, az MTSZ fejlesztési igazgatója, Nyírő László versenybíró, valamint Hoffmann Károly, az Open Teniszvölgy képviselője adta át a díjakat és az ajándékokat.

 

Szuperliga 2021, női
elődöntő
Fehérvár-Kiskút TK - Budaörsi SC 5-2
Jánosi Luca - Fárbás Réka 6:3, 4:6, 10-8
Fárbás Réka/Dankó Vanessa - Müller Nikoletta/Jánosi Luca 6:2, 6:4
3. helyért
SZTE Sportmánia - Budaörsi SC 4-1

Fenyves Gréta - Jánosi Luca 4:6, 7:6, 10-6

 

Szuperliga 2021, női
végeredmény

1. MTK
2. Fehérvár-Kiskút TK
3. SZTE Sportmánia
4. Budaörsi SC
5. Fortuna SE
6. DEAC

 

Gratulálunk!