Atlétika

Csömöri érmesek: négyből négy

Ha valahol FutaPest terepfutóversenyt rendeznek, ott a Csömör KSK atlétái az érmek nagy részét besöprik. Így történt Vácszentlászlón is, ahol mind a négy indulónk, Komka Zsuzsanna, Lóczy Mária, Mayer Anett és Trnka Zoltán is dobogóra állt.

Idén is a mátyásföldi Ikarus-pálya adott otthont a szenior atlétikai országos bajnokságnak, amely nem kevesebb, mint huszonhárom csömöri dobogós helyezést tartogatott szakosztályunk tagjainak a különböző számokban és korosztályokban.

A Csepel-szigeten található Szigetújfaluban rendezte meg a FutaPest az idei versenysorozat legutóbbi állomását, ahol több csömöri atlétáért is szoríthattunk: Komka Zsuzsanna, Mayer Anett és Szoboszlay Tamás is érdekelt volt az eredményhirdetésen.

Nem először indulnak idén a Feketehegy SE székesfehérvári dobóversenyén a Juhász lányok. A Csömör KSK tehetséges dobóatlétáinak, Juhász Viktóriának és Fanninak elképesztő ütemű fejlődését jól mutatják a hétről hétre javuló eredményeik.

A rendhagyó idei évben a szezon közepén kapták meg a Csömör KSK atlétái az előző év legjobbja elismeréseket: az ünnepélyes díjátadón a szakosztályvezető, Berendi Antal méltatása mellett kerültek jogos tulajdonosaikhoz a trófeák.

Június utolsó hétvégéjén, Debrecenben került megrendezésre a 126. Atlétikai Magyar Bajnokság, ahol a Csömör KSK együttesét Horváth Zsolt gerelyhajító képviselte. Rutinos atlétánk idei legjobbjával zárta a viadalt.

Kétnapos, az U14-es és U16-os korosztály számára kiírt atlétikai bajnokság észak-keleti területének 2. fordulóját rendezték meg Gödöllőn. A Csömör KSK ifjú tehetségei közül a Juhász lányok ezúttal sem találtak legyőzőre kalapácsvetésben.

Nem vesztegetik az idejüket a csömöri atléták, a FutaPest-sorozat szomszédos futamán is elindultak. Mogyoródon a hagyományoknak megfelelően minden versenyzőnk felállhatott a dobogóra a korosztályában!

Brutálisan erős mezőny gyűlt össze a Miskolcon rendezett U23-as atlétika országos bajnokságon, ahol a Csömör KSK hosszútávfutója, Vigh Zoltán fantasztikus teljesítménnyel, 12 másodperccel javította meg egyéni legjobbját 5000 méteren!

Mindenki érmes!

Vácrátót adott otthont a hétvégi FutaPest-versenynek, ahol a Csömör KSK színeiben minden indulónk dobogóra állhatott a korosztályában! Sőt, a tikkasztó melegben rendezett erőpróbán Vigh Zoltán rövid távon abszolútban is nyert!

Nyolcadik alkalommal rendezték meg Veszprémben a Kis-Balaton bajnokságot, ahol a Csömör KSK utánpótlásban szereplő atlétái közül mindenki kitett magáért. Egyetlen kivételtől eltekintve mindenki egyéni csúcsot teljesített!

A Magyar Atlétikai Szövetség Hegyi- és terepfutó Bizottsága az idei évben egy új versenyformával kedveskedett a szakág szerelmeseinek: a hegyi váltófutó magyar bajnokságra Miskolcon került sor, a mieink bronzéremmel tették le a névjegyüket.

Oldalak