Foci

Magabiztosan utazhatunk Szentendrére

Kiélezett rangadóra készülhet nagypályás focicsapatunk szombaton a Szentendre VSE otthonában. Az elmúlt néhány szezont a megye I-ben töltő hazaiak otthonában még gólt sem lőttünk, fontos 90 perc vár tehát Illés Károly együttesére!

A hatalmas küzdelemből paprikás rangadó kerekedett, de nagypályás focicsapatunk hazai pályán legyőzte a Vác-Deákvár SE együttesét a megye II-es bajnokságban! Szanyó korai góljával újabb dobogóst leckéztettünk meg - ezúttal már szurkolóink előtt!

Nagypályás focicsapatunk vasárnap délután hazai pályán ismét szurkolóink előtt fogadhatja a jelenleg ezüstérmes helyen álló Vác-Deákvár SE együttesét a megye II-es bajnokságban. Eltiltottjaink is visszatérhetnek, így kiegyenlített csatára van kilátás.

Két remek formában lévő csapat találkozott a megye II-es bajnokság 22. fordulójának slágermérkőzésén, ahol tartalékos nagypályás focicsapatunk csak egyes periódusokban tudta megnehezíteni a listavezető UFC Gyömrő dolgát a rangadón.

A megye II-es mezőny két legjobb formában lévő együttese csap össze szombaton Gyömrőn: nagypályás focicsapatunk a listavezetőhöz látogat. Mindkét gárda öt győztes találkozóval a háta mögött néz farkasszemet a másikkal. Jöhet a forduló slágermeccse!

A megye II-es bajnokság tavaszi szezonjának felénél nagypályás focicsapatunk vezetőedzője és a Csömör KSK labdarúgó-szakosztályának utánpótlás koordinátora, Illés Károly összegezte az elmúlt, munkával teli, sűrű hónapok tanulságait.

Egy héten belül a harmadik hazai bajnoki mérkőzését is megnyerte nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokságban. A Piliscsaba SE ellen kibrusztolt siker már a tizedik győzelmünk volt az elmúlt 12 bajnoki mérkőzésünkön!

Kiváló sorozatban lévő nagypályás focicsapatunk egy héten belül a harmadik hazai találkozójára és harmadik győzelmére készül a megye II-ben. Vasárnap délután a Piliscsaba SE látogat Csömörre, amely a mezőny legrosszabb formában lévő gárdája.

Újabb látványos, kifejezetten szórakoztató meccset játszott nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokságban: szerda este a 10. fordulóból elhalasztott, Leányfalu SE elleni találkozón gyűjtöttük be bravúrosan a három pontot a dobogós vendégek ellen.

A legstabilabb dobogós együttest, a Leányfalu SE gárdáját fogadja nagypályás focicsapatunk szerda este egy villanyfényes mérkőzésen. A remek formában szereplő mieink előtt a tavasz eddigi legkomolyabb feladata áll.

A szezon eddigi legélvezetesebb félidejével fogadta az Isaszegi SE gárdáját nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokságban. Ekkor még nem találtunk be, a második félidő közepén azonban egy perc alatt eldöntöttük a pontok sorsát.

A közvetlen riválisnak számító Isaszegi SE látogat nagypályás focicsapatunkhoz vasárnap délután a megye II-es bajnokság rangadóján. Illés Károly remek formában lévő együttese úgy készül, hogy visszavágjon az őszi vereségért!

Oldalak