Foci

Pomázon rajtolunk

A csoportok beosztása után az MLSZ Pest Megyei Igazgatósága elkészítette a 2021/2022. évi férfi felnőtt nagypályás Pest megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság őszi sorsolását is. Illés Károly együttese augusztus 14-én Pomázon rajtol.

A nevezések, illetve a hiánypótlások összesítése és a feltöltési procedúra lefolytatása után az MLSZ Pest Megyei Igazgatósága beosztotta, hogy mely egyesületek indulhatnak a 2021/2022. évi Pest megyei nagypályás II. osztályú focibajnokságban.

Lassan kezdünk!

Elkezdte a felkészülést a nagy kánikulában a 2021-22-es bajnoki szezonra nagypályás focicsapatunk. Illés Károly együttese a szabadtéren futóedzésekkel, a teremben pedig egymás közti játékkal hangolt a következő hetekre!

Szakmai nap a labdarúgó Európa-bajnokság negyedik budapesti mérkőzésén! A Puskás Arénában rendezett Hollandia-Csehország nyolcaddöntőn jártak a Csömör KSK fociedzői, ahol értékes tapasztalatokat cserélhettek a lelátón.

Nagypályás focicsapatunk minden ellenfele lejátszotta az összes tétmeccsét, hivatalosan is lezárult a 2020-21-es Pest megyei II. osztályú bajnokság. Fantasztikus tavaszi menetelésünknek köszönhetően csak rosszabb gólkülönbséggel maradtunk le a dobogóról!

A bajnokságok lezárultával a Csömör KSK labdarúgó-szakosztálya is megtartotta hagyományos szezonzáróját, amelyre idén a csömöri horgásztónál került sor. A rendhagyó eseményen az év legjobbjai is megkapták elismeréseiket.

A nagy tavaszi bajnoki menetelést nagypályás focicsapatunk természetesen egy győzelemmel zárta le. Illés Károly negyedik helyen végző együttese Tápiószecsőn nyert, összefoglalónkban megmutatjuk a találkozó góljait és legnagyobb helyzeteit!

Női labdarúgó-válogatottunk néhány napon belül másodszor is összecsapott a szerbekkel. A hétfői felkészülési meccsen a kezdőcsapat tagja volt a csömöri Horti Boglárka, a II. Csömöri utánpótlás labdarúgónapon díjakat átadó Vágó Fanni pedig rekorder lett!

A hajrát ugyan izgalmassá tették a srácok, de végül győzelemmel zárta a megye II-es bajnokságot nagypályás focicsapatunk Tápiószecsőn. A gárda fantasztikus tavaszt produkált, negyedik helye azonban még a riválisok eredményein múlik.

Szezonbeli huszadik és egyben utolsó mérkőzésére készül nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokságban. A Tápiószecső FC otthonában győzelemmel szeretnénk emlékezetessé tenni a zárást és megőrizni esélyünket az éremre!

Döntetlennel ért véget nagypályás focicsapatunk hétközi derbije Mogyoródon, ahol a neonmezes hazaiak góljára egy percen belül válaszoltunk. Az egy megszerzett ponttal - az utolsó meccsünk előtt - felléptünk a dobogóra!

Szerda este Mogyoródon lép pályára nagypályás focicsapatunk a megye II-es bajnokságban. A derbin rengeteg kérdés eldőlhet egy fordulóval a zárás előtt, így kiemelten fontos lesz az összecsapás. Ideális esetben a dobogóra is felléphetünk!

Oldalak