Nagypályás focicsapatunk vasárnap délután hazai pályán ismét szurkolóink előtt fogadhatja a jelenleg ezüstérmes helyen álló Vác-Deákvár SE együttesét a megye II-es bajnokságban. Eltiltottjaink is visszatérhetnek, így kiegyenlített csatára van kilátás.

 

Kiütéses győzelemmel hangolt a csömöri rangadóra a Vác-Deákvár SE gárdája, a sereghajtó Aszód FC elleni hazai meccsen a bajnokság eddigi legnagyobb különbségú győzelmét aratta, az első és az utolsó tíz percben is négyszer zörgették meg Rob Kornél tanítványai az ellenfél hálóját! A mieink a listavezető gyömrőiek otthonában kaptak ki tartalékos összeállításban, az előjelek tehát felemások, ez azonban egy ki-ki meccs előtt nem sokat számít. A Pest Megyei Kupában szeptemberben már találkoztunk egymással Csömörön, akkor a vendégek nyertek. Eltiltottjaink visszatérhetnek, a motivációval biztosan nem lesz gond, a srácok újfent bizonyítanák, hogy remek tavaszi szereplésük nem a véletlen műve. Hazai mérlegünk megsüvegelendő, az utóbbi hetekben sorban nyertük a rangadókat, de most az egyik legnehezebb ellenfél érkezik, így mindenképp bravúr lenne nyerni. A bajnoki örökmérleg: 9 mérkőzésen 2 csömöri győzelem, 2 döntetlen, míg 5 Vác-Deákvár SE-siker. Itthon mi állunk jobban, kétszer szereztünk három pontot, egy döntetlen és egy vereség mellett.

 

A járványvédelmi intézkedések feloldásának újabb lépcsője lehetővé teszi a szurkolóknak a sportmérkőzések látogatását, de jelentős részben érvényes védettségi igazolványhoz kötött. A sportrendezvény rendezéséért felelős sportszervezet köteles annak a nézőnek a beléptetését megtagadni, valamint a belépését megakadályozni, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát e rendeletben meghatározott módon (érvényes védettségi igazolvány – oltási igazolás nem elegendő! –, illetve életkort igazoló okmány felmutatása) nem igazolja. Az érvényes védettségi igazolvány önmagában nem, csak a személyes fényképes okmányok valamelyikének felmutatásával együtt érvényes. A szolgáltatást nyújtó személyzet külön felhívhatja az érintett személyt az igazolványok felmutatására, de a rajtuk látható adatokat nem rögzítheti. További részletek ITT!

 

LABDARÚGÁS, MEGYE II, ÉSZAKI-CSOPORT, 23. FORDULÓ
Csömör KSK – Vác-Deákvár SE
2021. május 2. vasárnap, 16.30
Csömöri Szabadtéri Sportközpont

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!