Döntetlennel ért véget nagypályás focicsapatunk hétközi derbije Mogyoródon, ahol a neonmezes hazaiak góljára egy percen belül válaszoltunk. Az egy megszerzett ponttal - az utolsó meccsünk előtt - felléptünk a dobogóra!

 

Sűrű héttel zárja a megye II-es bajnokságot nagypályás focicsapatunk, hiszen a vasárnapi, Dunabogdányban megvívott és a szombati, Tápiószecsőn lejátszandó mérkőzések közé szerda estére beékelődött egy mogyoródi derbi a helyi zöldekkel. A szűk, műfüves pályán jól kezdtek a csapatok, az első negyedóra végén egy gyors gólváltással: előbb Bereczki szerzett gólt a hazaiak részéről, majd egy pontos bal oldali Bakondi-beadás után Várkonyi precíz fejesével egy percen belül egyenlítettünk. A folytatásban is jobbak voltunk, ezt a fölényt azonban nem tudtuk gólra váltani.

 

A fordulás után a mieink előtt adódtak a nagy(obb) helyzetek, Szanyó legkecsegtetőbb ziccere a kapusban halt el, de később is magunkhoz ragadhattuk volna a vezetést, ha pontosabban célzunk. A hazaiak részéről Aris állt legközelebb a gólhoz, de közeli fejesét Igar óriási bravúrral kapu fölé ütötte. A csereként beállt Ikladi az utolsó percekben megcsinálta magának a helyzetet, de tekerése fölé szállt. A hazaiak lehetnek elégedettebbek a biztonsági egy ponttal, de nekünk is ennyivel kell beérnünk. Ezzel is feljöttünk a dobogóra az utolsó meccsünk előtt, a (zsinórban négyszer) vereséget szenvedő leányfaluiak azonban eggyel többször lépnek még pályára a szezonban.

 

LABDARÚGÁS, MEGYE II, ÉSZAKI-CSOPORT, 30. FORDULÓ
Mogyoród FC – Csömör KSK 1–1 (1–1) - előrehozott mérkőzés
2021. június 9. szerda, 19.00
Mogyoród
Gólszerzők: Bereczki (14.) ill. Várkonyi (15.)

 

 

KÖVETKEZIK:
LABDARÚGÁS, MEGYE II, ÉSZAKI-CSOPORT, 29. FORDULÓ
Tápiószecső FC – Csömör KSK
2021. június 12. szombat, 17.00
Tápiószecső

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!