Kiélezett rangadóra készülhet nagypályás focicsapatunk szombaton a Szentendre VSE otthonában. Az elmúlt néhány szezont a megye I-ben töltő hazaiak otthonában még gólt sem lőttünk, fontos 90 perc vár tehát Illés Károly együttesére!

 

Ősszel hazai pályán bravúros győzelemnek örülhettünk a szentendreiek ellen, akik az idei megye II-es szezonban a középmezőnyben tanyáznak, tíz ponttal előzzük őket úgy, hogy egy meccsel kevesebbet játszottunk. Hétvégi ellenfelünk az elmúlt idényeket a megye I-ben töltötte, most ismét egy osztályban szerepelünk, erre legutóbb a 2016-17-es évadban, illetve egy szezonnal korábban volt példa, igaz nincsenek jó emlékeink, akkor négy meccsből négy vereséget szenvedtünk - idegenben még gólt sem tudtunk lőni.

 

Ezúttal merőben más a helyzet, a hazaiak távol vannak régi fénykoruktól (tavasszal a legutóbbi szentendrei meccsükön nyertek először otthon), míg a Csömör KSK a mezőny egyik legjobb formában lévő csapata. A 15 gólos házi gólkirályra, Szanyó Dánielre nem számíthat a szakmai stáb az előző fordulóban kapott piros lapja miatt, így fontos gólok hiányozhatnak, de a keret erőssége lehetőséget ad a minőségi helyettes megtalálására. Örökmérleg: 5 mérkőzés - 1 Csömör KSK-győzelem, 0 döntetlen, 4 Szentendre VSE-siker. Az összesített gólkülönbség 5-17 ellenfelünk javára.

 

LABDARÚGÁS, MEGYE II, ÉSZAKI-CSOPORT, 24. FORDULÓ
Szentendre VSE – Csömör KSK
2021. május 8. szombat, 16.30
Szentendre

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!