Gőzerővel készül a versenyszezonra a csömöri kajakos, Solti László, aki a spanyolországi edzőtáborból hazatérve a Dunán folytatja az edzéseket. Jelenleg ugyan sok a bizonytalanság az évet illetően, de a munkában minden a tervek szerint halad.

 

Solti László is Spanyolországot választotta a téli edzőtábor helyszínéül, de szerencséjére a terveknek megfelelően már március elején, a korlátozások előtt megérkezett Magyarországra. Azóta itthon tréningezik Demeter István iránymutatása alapján a Dunán, illetve az otthonában is kialakított egy konditermet, így erősítés közben biztosan nem kell tartania a fertőzéstől.

 

- Három hetet töltöttünk Valenciában, azóta itthon lapátolunk - nyugtatott meg mindenkit a csömöri kajakos, Solti László. - Minden a tervek szerint halad a felkészülésemben, sőt, talán mondhatom, hogy jobb a helyzet, mint terveztük. A nemzetközi szövetség minden versenyt törölt május végéig, a hazai egyelőre azt közölte, hogy az olimpia miatt a válogatóversenyeket igyekszik megtartani, de a részletekről még tárgyalnak. Nagyon bízunk benne, hogy mihamarabb vége lesz a járványnak, közben pedig igyekszünk kihasználni, hogy több idő áll rendelkezésünkre a felkészüléshez!