Kézilabda

Kirándulás Solymárra

Nehéz és fárasztó sorozatban lévő férfi kézilabdacsapatunk Solymárra, a Pilisvörösvári KSK otthonába látogat vasárnap délután. A hazaiak a kiesés elől menekülnek, a mieink a dobogóért harcolnak az NB II-ben. Kőkemény csata lesz!

A Magyar Kézilabda Szövetség Szakmai-és Versenybizottsága úgy határozott, hogy a világjárvány hatásainak következtében a 2020-2021. évi valamennyi utánpótlás versenysorozatát befejezetté nyilvánítja, így csömöri csapataink számára is lezárult a bajnokság.

Támadhatott a döntetlenért férfi kézilabdacsapatunk a Pénzügyőr SE elleni hazai bajnokin, de végül elmaradt a csömöri pontszerzés. A dudákkal, dobokkal érkező szurkolóink támogatása mellett Nádasdi 10 gólt lőtt, így átvette a vezetést a góllövőlistán!

Szinte végig emberhátrányban játszotta le a közvetlen riválisnak számító Bugyi SE elleni Pest megyei bajnoki találkozót női kézilabdacsapatunk. Akaraterőből és kitartásból jelesre vizsgázott a fiatal erőkből álló, csekély létszámú csömöri gárda.

Nem bírtuk el a sok hiányzót, így férfi kézilabdacsapatunk kikapott a Budakalászi SC vendégeként az NB II-ben. A rangadó szorosabb is lehetett volna, de a hosszabb cseresorral dolgozó hazaiak kevesebbet hibáztak a hajrában.

Újabb pokolian nehéz ellenfél vár férfi kézilabdacsapatunkra, csütörtökön a Budakalászi SC otthonában lépnek pályára a fiúk az NB II-ben. A dobogóért folytatott harcban a közvetlen riválisunk ellen hatalmas küzdelem várható a pontokért.

Férfi kézilabdacsapatunk az éllovas Salgótarjáni SKC együttesét fogadta az NB II rangadóján. A tartalékos csömöriek teljesen elfáradtak a hajrára, a vendégek kapusa pedig parádés napot fogott ki, így ezúttal elmaradt a drámai fordítás.

Betli idegenben

Negyedóráig tartotta a lépést a gyömrőiekkel a szűk kerettel utazó női kézilabdacsapatunk a Pest megyei bajnokság 18. fordulójában, innentől átvették az irányítást a sokkal agilisabb hazaiak és fölényes győzelmet arattak.

Aranyrangadó!

Férfi kézilabdacsapatunk a tavasz eddigi legkomolyabb feladata előtt áll az NB II-ben, az éllovas Salgótarjáni SKC látogat Csömörre. Hazai siker esetén teljesen nyílttá válhat a hajrá a bajnoki aranyéremért zajló hatalmas csatában!

A Magyar Kézilabda Szövetség Szakmai- és Versenybizottsága meghosszabbította korábbi határozatának időbeli hatályát, így az utánpótlás-bajnokságok a vírushelyzet miatt május 9-ig biztosan nem folytatódnak.

Hathetes kihagyás után tért vissza a Pest megyei bajnokság vérkeringésébe női kézilabdacsapatunk. A Dunavarsányi TE elleni hazai összecsapáson a rengeteg hiányzó ellenére az első félidő végéig tartottuk a lépést a vendégekkel, de végül kikaptunk.

Tükörsima volt

Rácáfolt az előzetes várakozásokra férfi kézilabdacsapatunk és teljesen egyoldalúvá tette a Rákosmenti KSK pályaválasztása mellett zajlott NB II-es összecsapást. Nádasdiék fölényes győzelmet arattak a találkozó végére teljesen elfáradó fővárosiak ellen.

Oldalak