Kézilabda

Strandkézi a kánikulában

A héten is remekül szórakoztak a Csömöri Szabadtéri Sportközpontban zajló nyári táborban a csömöri gyerekek. A tomboló nyárban ezúttal a kézilabdázók érezték magukat nagyszerűen, az edzések mellett értékes élményekkel gazdagodtak.

Összefoglaltuk a Csömör KSK kézilabda-szakosztályának elmúlt szezonját: górcső alá vettük a női és férfi felnőttcsapatunk mellett az utánpótlás eredményeit is és nem hagyhattuk szó nélkül vezetőedzőinket sem. Hajrá, Csömör!

Női kézilabdacsapatunk hagyományos szezonzárójára - a focistákhoz hasonlóan - szintén a csömöri horgásztónál került sor. A rendhagyó eseményen az év legjobbjai is megkapták elismeréseiket: Paulovics Bianka és Gulyás Edina is átvehette díját.

Mindhárom mérkőzését megnyerte, ezzel pedig tornagyőztes lett a hazai pályán rendezett négycsapatos kupán a Csömör KSK serdülő kézilabdacsapata. Rohodi Péter tanítványai a váciakat, a veresegyháziakat és a Hort SE gárdáját is legyőzték!

A hajráig vezetett a Csömör KSK II. kézilabdacsapata a Dunaharasztiban rendezett Final24 Pest megyei kézilabda-fesztivál férfi bronzmérkőzésén, de az utolsó percekben a Solymári SC végül kiénekelte a sajtot a szánkból.

A kézilabdázók utánpótlás-bajnokságai a járvány miatt idő előtt befejeződtek, serdülőcsapatunk azonban majd egy hazai rendezésű torna után megy nyári pihenőre. Június 13-án a Hort SE, a Váci KSE és a Veresegyház VSK látogat Csömörre.

A Csömör KSK II. férfi kézilabdacsapata a Dunaharasztiban rendezendő Final24 Pest megyei kézilabda-fesztivál pénteki napján vívja meg a Solymári SC elleni bronzmérkőzést. A hatvan perc alatt megkoronázhatják a szezont a srácok!

Nagyot küzdött, a szünetben még két góllal is vezetett a Csömör KSK II. kézilabdacsapata a Pest megyei bajnokság elődöntőjének visszavágóján, de végül döntetlent játszott a Bugyi SE otthonában, így nem tudta ledolgozni a háromgólos hátrányát.

Ahogy arról beszámoltunk, ötgólos győzelmet aratott férfi kézilabdacsapatunk a Mikolik Handball School elleni NB II-es szezonzárón. A srácok egy látványos kínai figurát is megvillantottak a széles repertoárból! Íme, a meccs összefoglalója!

A presztízs szempontjából fontos győzelemmel búcsúztatta a meglehetősen kaotikus NB II-es szezont férfi kézilabdacsapatunk a Mikolik Handball School otthonában. Bártfay tíz góllal zárt, így egy hajszállal ugyan, de lemaradt a gólkirályi címről.

A már biztos ötödik Csömör KSK és a már biztos 11. Mikolik Handball School szerda esti összecsapásával zárul az NB II-es szezon. Maradt még hatvan percünk arra, hogy gólkirályt faragjunk Bártfay Andrásból vagy Nádasdi Lászlóból!

A Pest megyei bajnokság elődöntőjének első mérkőzésén hazai pályán fogadta a Csömör KSK II. férfi kézilabdacsapata a Bugyi SE gárdáját. A félidőben még nálunk volt az előny, a második játékrészben azonban háromgólos hátrányt szedtünk össze.

Oldalak