Futsal

Szerezzünk előnyt!

Az RFC Csömör jól kezdte a 2020-as évet, a formába lendült Tigrisek számára pedig máris itt az újabb feladat: a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén hazai pályán szerezhetnek előnyt az NB I sereghajtója, az FC Veszprém ellen.

Győzelemmel kezdte a 2020-as esztendőt az RFC Csömör futsalcsapata, amely nagy csatában gyűjtötte be mind a három bajnoki pontot az Aramis SE elleni NB I-es örökrangadón. A Tigrisek a hajrában egygólos hátrányból fordították meg az összecsapást!

A magyar U19-es futsalválogatott - soraiban az RFC Csömörben szereplő Schiszler Bertalannal - egy ötcsapatos nemzetközi tornán vett részt a horvátországi Porecsben, ahol az erős mezőnyben két győzelem mellett kétszer kikapott.

Újabb korosztályos válogatott játékosára lehet büszke az RFC Csömör futsalcsapata: a januári, horvátországi nemzetközi tornára meghívást kapott a magyar U19-es nemzeti csapat soraiba a Tigrisek U17-es játékosa, Schiszler Bertalan!

Közeledik az év vége, eljött a szilveszteri összegzések ideje - minisorozatunkban foci-, kézi- és futsalcsapatunk 2019-es naptári évét vesszük górcső alá. A futsalosok az NB I 6. helyén zárták az előző szezont, a Magyar Kupában célba vették a Final Fourt!

Kétszer is vezetett az RFC Csömör futsalcsapata a Debreceni EAC elleni hazai évzárón az NB I 14. fordulójában, ennek ellenére egy pontot sem sikerült itthon tartania a gárdának. A tabellán a 10. helyről várhatjuk a januári folytatást!

Pénteken hazai pályán búcsúztatja az esztendőt az RFC Csömör futsalcsapata: az NB I 14. fordulójában a tabella hatodik helyén álló Debreceni EAC látogat Csömörre. Legutóbb májusban jártak itt a cívisvárosiak, akkor a Tigrisek diadalmaskodtak.

A Nyírgyulaj KSE ellen játszotta a 2019-es év utolsó idegenbeli mérkőzését futsalcsapatunk az élvonalbeli bajnokságban. A Tigrisek sajnos pont nélkül utazhatnak haza, miután hatgólos vereséggel zártak a jelenlegi dobogós otthonában.

A futsal NB I 13. fordulójának zárómeccsét az RFC Csömör a Nyírgyulaj KSE otthonában vívja, ahol az elmúlt években nem sok babér termett nekünk, most azonban hatványozottan fontos három pontért szállunk harcba, hogy életben maradjanak felsőházi álmaink.

Óriási küzdelmet hozott az RFC Csömör rendhagyó időpontban megrendezett FC Veszprém elleni csatája az NB I 12. fordulójának zárómeccsén. A Tigrisek kétszer is vezettek, de a bakonyiak kis híján mégis elvitték mindhárom pontot.

Az RFC Csömör futsalcsapata rendhagyó időpontban, kedden este fogadja hazai környezetben az FC Veszprém gárdáját, amelyet ősszel idegenben már legyőzött egyszer az idei NB I-es szezonban. A Tigrisek célja most is csak a három pont lehet!

Az MLSZ székházában elkészítették a futsal Magyar Kupa negyeddöntőinek sorsolását, amelyből kiderül, hogy az RFC Csömör útja az FC Veszprémen keresztül vezet a Final4-ba. A továbbjutás már két mérkőzésen dől majd el.

Oldalak