Futsal

Bebiztosították a felsőházat

Matematikailag is bebiztosította a helyét az NB II felsőházi rájátszásában az RFC Csömör női futsalcsapata, amely a Keleti-csoport második helyezettje, a Szolnok Fanatic SE kiütésével váltotta meg véglegesen a jegyét az április elején rajtoló playoffba.

A héten már harmadszor telt meg a Csömöri Sportcsarnok egy futsalmeccs alkalmával, ezúttal az RFC Csömör fogadta és győzte le hatalmas csatában az NB I középszakaszának 3. fordulójában a Dunaferr DUE Dutrade FC gárdáját!

Ismerősök csatája

Idén már ez lesz két hónapon belül a negyedik: hazai pályán kétszer vívott meg futsalcsapatunk a Dunaferr DUE Dutrade FC együttesével, egyszer pedig idegenben, pénteken tehát mondhatjuk, hogy ismerősök csatáját hozza az NB I középszakaszának 3. fordulója.

Szépen megteltek a lelátók a magyar és a belga U19-es futsalválogatott csömöri felkészülési meccseinek első felvonására, amelyen hazánk fiai háromgólos hátrányból mentették döntetlenre a találkozót. A folytatás szerda délután öt órakor!

Ismét válogatott vendégeket köszönthetünk a Csömöri Sportcsarnokban! A magyar U19-es futsalválogatott kétszer is pályára lép barátságos mérkőzésen a korosztályos belga válogatott ellen. A meccsekre a belépés ingyenes!

Nyolc perccel a találkozó vége előtt a hatalmas küzdelemben még döntetlenre állt futsalcsapatunk az NB I középszakaszának 2. fordulójában az alapszakaszgyőztes és friss MK-aranyérmes MVFC-Berettyóújfalu otthonában, de végül kétgólos vereséggel zártunk.

A remek rajt után pokoli nehéz ellenfél vár futsalosainkra az NB I középszakaszában! Az A-csoport 2. fordulójában a friss Magyar Kupa-győztes MVFC-Berettyóújfalu otthonába látogatunk, ahol eddig szinte mindenki elvérzett a szezon során.

Ezüstös Tigrisek

Ezüstéremmel zárta a 7. Pest Megyei Öregfiú Futsal7vége négyesdöntőjét az RFC Csömör együttese. A Tigrisek a Monor Városi Sportcsarnokban megrendezett eseményen a címvédő Asterix-Érd elleni döntőt 5–2-re veszítették el.

Győzelem a rajton

Nagyszerűen rajtolt futsalcsapatunk az NB I középszakaszában! Az A-csoport 1. fordulójában a Tigrisek hazai pályán győzték le a Szigetszentmiklós Futsal együttesét, ezzel a három ponttal pedig előreléptek a dobogóra!

Kezdődik a rock&roll!

Alighogy véget ért az alapszakasz, máris folytatódik az élvonalbeli futsalbajnokság: az RFC Csömör hazai pályán fogadja a Szigetszentmiklós Futsal együttesét az NB I A-csoportjának 1. fordulójában. A Tigrisek nagy dobásra készülnek!

A Magyar Labdarúgó Szövetségben elkészítették a futsal NB I középszakaszának sorsolását, amely során az alapszakaszban 9. helyen végzett Tigrisek az első, a negyedik, az ötödik és a hetedik csapattal mérkőznek majd meg. Egy bónuszponttal kezdünk.

Az élvonal bajnoki alapszakaszának utolsó fordulójában lépett előre az utolsó helyről futsalcsapatunk, miután idegenben győzte le a BME-BT FC együttesét. Ezzel a sikerrel a szezonban már harmadszor nyertünk tétmeccsen a fővárosiak ellen.

Oldalak