Futsal

2018 11. 10.

Az MLSZ székházában elkészítették a futsal Magyar Kupa harmadik fordulójának sorsolását, amelyből kiderül, hogy az RFC Csömör megint fővárosi ellenfelet kapott, a legjobb nyolc közé jutásért a másodosztályú Airnergy FC otthonában kell nyernünk.

2018 11. 09. Másodszor is kiütés

Megszerezte szezonbeli első győzelmét futsalcsapatunk az NB I-ben! A Tigrisek a héten már másodszor verték meg a BME-BT FC együttesét: a Magyar Kupában való továbbjutás után a bajnokságban hazai pályán ütöttük ki a fővárosiakat!

2018 11. 08. Az első győzelemért!

Futsalcsapatunk három napon belül másodszor csatázik a BME-BT FC együttesével: a pénteki élvonalbeli bajnokit a Tigrisek várhatják jobb hangulatban, hiszen szerda este a Magyar Kupában legyőzték a fővárosiakat és továbbjutottak. A cél, az újabb siker!

2018 11. 07. Továbbjutás a kupában!

A történelem ismételte önmagát: az RFC Csömör futsalcsapata magabiztosan győzött a Magyar Kupa 2. fordulójában a BME-BT FC otthonában, így a Tigrisek a tavalyi évhez hasonlóan ezúttal is a MAFC Sportcsarnokban jutottak tovább!

Érvényesült a papírforma a 100%-os teljesítménnyel listavezető MVFC-Berettyóújfalu otthonában, ahol a futsalcsapatunk számára nem sikerült a bravúr az NB I 8. fordulójában, a BL-induló ellen hatgólos vereséget szenvedett a csömöri gárda.

Nem kisebb feladat vár futsalcsapatunkra az NB I 8. fordulójában, mint bizonyítani a Bajnokok Ligája-induló, az élvonalban eddig 100%-os listavezető MVFC-Berettyóújfalu otthonában. A válogatott szünet után jöhet az egyik legkomolyabb túra!

Négy meccsen négyszer győzött felnőtt futsalválogatottunk a poreci nemzetközi tornán, ahol az RFC Csömör kapusa, Varsányi Áron mellett a szintén a Tigriseket képviselő, most bemutatkozó Józsa Tamás is szerepet vállalt a nemzeti csapat sikerében.

Újabb hatalmas megtiszteltetés érte az RFC Csömör futsalcsapatát: kapusunk, Varsányi Áron mellett Turzó József szövetségi kapitány behívta a felnőtt futsalválogatott keretébe Józsa Tamást is. Gratulálunk a meghívóhoz!

Végig harcban volt szezonbeli első NB I-es győzelméért az RFC Csömör futsalcsapata az élvonalbeli újonc Szigetszentmiklós Futsal-4IG elleni hazai meccsen, de a hajrá a vendégeknek sikerült jobban, így elvitték a pontokat a Tigrisek orra elől.

Újoncok csatája

Rendkívüli ütközet vár futsalosainkra hazai pályán az NB I 7. fordulójában, hiszen pénteken este az újoncok csatájában az idei szezont a bajnok visszalépése miatt az élvonalban kezdő Szigetszentmiklós Futsal-4IG együttesével csapnak össze a Tigrisek.

Oldalak