Futsal

2018 09. 20.

Hatalmas megtiszteltetés érte az RFC Csömör futsalcsapatának remeklő kapusát, Varsányi Áront, akit Turzó József szövetségi kapitány behívott a Visegrádi Négyek Tornájára készülő felnőtt futsalválogatott keretébe. Gratulálunk a meghívóhoz!

2018 09. 17. Életveszélyes veszprémi kontrák

A futsal NB I 3. fordulójában nem sikerült az újabb idegenbeli bravúr az RFC Csömör csapatának, miután az életveszélyes kontrákat vezető Futsal Club Veszprém győzni tudott hazai pályán. Beke révén összejött a szépítés, a veretlen széria azonban véget ért.

2018 09. 14. Újabb bravúrban bízunk

Újabb bombaerős ellenfél otthonába utazik az RFC Csömör futsalcsapata. A Tigrisek az NB I 3. fordulójában a Futsal Club Veszprém csarnokában ismételnék meg a szombathelyi pontszerzés bravúrját az eddig 100%-os mérleggel álló hazaiakkal szemben.

2018 09. 08. A történelem ismétli önmagát

Az MLSZ székházában elkészítették a futsal Magyar Kupa első két fordulójának sorsolását, amelyből kiderül, hogy az RFC Csömör a 2. fordulóban a BME-BT FC otthonában kezdi meg a sorozatot, éppen úgy, ahogy a tavalyi szezonban történt...

Óriásit harcolt az RFC Csömör futsalcsapata az NB I idei szezonjának első hazai bajnoki mérkőzésén a Nyírgyulaj KSE ellen, ahol szurkolóink előtt remek hangulatban ismétlődött meg a hétfői forgatókönyv, fordítottunk, de döntetlennel ért véget a csata.

Hétfőn visszatért kétéves "száműzetése" után az élvonalba az RFC Csömör futsalcsapata. Az idegenbeli rangadó után a Nyírgyulaj KSE ellen hazai pályán is debütálnak a legjobbak között a Tigrisek, és bíznak a szatmáriak elleni bravúrban!

Ragyogó teljesítménnyel tért vissza a futsalélvonalba az RFC Csömör együttese, amely a bronzérmes és kupagyőztes Haladás VSE szombathelyi otthonában ért el értékes idegenbeli döntetlent. A Tigrisek igazi bravúrponttal nyitottak az NB I-ben!

Két éves "száműzetés" után ismét élvonalbeli bajnokira készülhet az RFC Csömör futsalcsapata, ráadásul rögtön egy rangadóval nyitnak a Tigrisek, a tavalyi bronzérmes Haladás VSE szombathelyi otthonába látogatnak, ahova nem nyerni járnak az ellenfelek.

Nemcsak a kispadon, a szakmai vezetésben történt változás a nyáron futsalosainknál, de a keret is mélyült. Több új játékos is csatlakozott az élvonalra készülő RFC Csömör gárdájához annak érdekében, hogy minden meccsen friss opciók álljanak rendelkezésre.

Napi két tréninggel készülnek a futsal NB I-es visszatérésre a csömöri Tigrisek, azaz az RFC Csömör együttesének játékosai. Takó Csaba fiai edzőtáborba vonultak, hogy a lehető legjobb formában várhassák az élvonal szeptember eleji rajtját!

Oldalak