Futsal

Kiharcolták a döntetlent!

Fordulatos meccsen bravúros döntetlent játszott a Dunaferr DUE Dutrade FC otthonában az RFC Csömör futsalcsapata az NB I középszakaszának A-csoportjában. A Tigrisek vezettek, majd kétszer is sikerült egyenlíteniük, így nagyon fontos pontot szereztek.

Irány Dunaújváros!

A hatodik tétmérkőzés következik az RFC Csömör és a Dunaferr DUE Dutrade FC között a bajnoki szezonban! Futsalosaink péntek este ezúttal idegenben csapnak össze a dunaújvárosiakkal az NB I középszakaszának A-csoportjában.

Sokáig nagyszerűen tartotta magát az RFC Csömör a bajnoki listavezető MVFC Berettyóújfalu ellen a futsal NB I középszakaszának 7. fordulójában, de a vendégek néhány perc alatt megszórták magukat és így a két együttes lemásolta a januári végeredményt.

Kétszer csapott össze a héten a magyar futsalválogatott a dánokkal és mindkétszer a mieink ünnepelhettek a találkozó végén. Az első meccsen az RFC Csömör csapatkapitánya, Varsányi Áron kezdett a kapuban - meg is őrizte a csapat kapuját a kapott góltól.

Alighogy véget ért a horvátországi felkészülési torna, a magyar férfi futsalválogatott újabb nemzetközi mérkőzésekkel hangol az őszi vb-selejtezőkre: két barátságos mérkőzés erejéig a dánokat látjuk vendégül Budapesten. Varsányi Áron ismét a keret tagja.

Három mérkőzéséből kettőt is megnyert a magyar futsalválogatott a horvátországi Porecben megrendezett Futsal Week felkészülési tornán - a győztes meccseken ráadásul mindkétszer az RFC Csömör csapatkapitánya, Varsányi Áron kezdett a kapuban.

Varsányi Áronnal a soraiban már Horvátországban készül a magyar futsalválogatott a Porecben megrendezendő ötcsapatos Futsal Week tornára. Az RFC Csömör csapatkapitánya egzotikus ellenfelekkel szemben is bizonyíthat Turzó József szövetségi kapitánynak.

Második meccsét is lejátszotta a héten futsalcsapatunk az NB I középszakaszának A-csoportjában. Ezúttal a Szigetszentmiklós Futsal otthonába látogattak Varsányiék, akik kijavítva a debreceni fiaskót, nagyon fontos három pontot szereztek!

Két hazai győzelem és két idegenbeli vereség után veszi kezdetét a futsal NB I középszakaszának második köre az A-csoportban az RFC Csömör számára. A Szigetszentmiklós Futsal otthonában hatalmas lépést tehetünk a bennmaradás felé.

Ez rossz vicc volt

Borzasztóan sikerült az RFC Csömör debreceni fellépése a futsal NB I középszakaszában: az A-csoport 5. fordulójában a helyiek ellen egy hatgólos pofonba szaladtunk bele. Pénteken javíthatunk, szintén idegenben, Szigetszentmiklóson.

Az NB I A-csoportjának második helyéről várja a rájátszásban eddig minden meccsét elveszítő Debreceni EAC elleni idegenbeli találkozót futsalcsapatunk. A Tigrisek közel egy hónapos szünet után bizonyíthatnak ismét a bajnokságban.

Matematikailag is bebiztosította a helyét az NB II felsőházi rájátszásában az RFC Csömör női futsalcsapata, amely a Keleti-csoport második helyezettje, a Szolnok Fanatic SE kiütésével váltotta meg véglegesen a jegyét az április elején rajtoló playoffba.

Oldalak