Futsal

Jön a veretlen listavezető!

Az NB I alapszakaszában futsalcsapatunk utolsó hazai bajnoki mérkőzése pénteken a veretlen listavezető MVFC-Berettyóújfalu ellen következik, így a Sportbálon az év csapatának választott együttes komoly kihívással néz majd szembe.

Ötgólos hátrányban

Remekül indult futsalcsapatunk Magyar Kupa-negyeddöntőjének első felvonása, a folytatásban azonban a Dunaferr DUE Dutrade FC együttese ötgólos előnyt szerzett a végső dudaszóig a februári visszavágóra, így pokoli nehéz dolgunk lesz idegenben.

Esély a Final Fourra!

Alig néhány hét telt el az évből, de idén már másodszor érkezik Csömörre a Dunaferr DUE Dutrade FC együttese, amely ezúttal a futsal Magyar Kupa negyeddöntőjének első meccsén vizitál a Tigrisbarlangban. Itt az újabb esélyünk a Final Fourra!

A 2019-es év első idegenbeli meccsére utazik hétfő este az újonc Szigetszentmiklós Futsal otthonába az RFC Csömör futsalcsapata az NB I 16. fordulójában. A Tigrisek kizárólag elszánt, harcos fellépéssel csenhetnek pontot Pest megyei riválisunktól.

Nyerni tudott Csömörön futsalcsapatunk ellen a válogatottakkal érkező Haladás VSE az NB I 10. fordulójából elhalasztott élvonalbeli találkozón, ezzel a szombathelyiek revansot vettek a bajnoki rajton történt pontrablásért.

Zsinórban harmadik élvonalbeli bajnokiján lép pályára hazai környezetben futsalcsapatunk néhány napon belül, ezúttal egy komoly ellenféllel néznek farkasszemet a Tigrisek, a válogatott játékosokkal érkező kupagyőztes Haladás VSE látogat Csömörre.

Futsalcsapatunk Debreceni Egyetem AC elleni NB I-es hazai bajnoki mérkőzésén is egyetlen gólon múlt a pontszerzés. Takó Csaba tanítványai a 14. forduló zárómeccsén hétgólos találkozón maradtak alul a hajdúságiakkal szemben.

Futsalosaink sűrű januárja során máris itt a Debreceni Egyetemi AC elleni hazai bajnoki találkozó az NB I 14. fordulójából, ahol a pénteken látott akarattal, elszántsággal és hozzáállással komoly esélyeink lehetnek a pontszerzésre, vagy akár a győzelemre!

Harcos és kemény mérkőzéssel kezdődött a 2019-es év futsalcsapatunknak hazai pályán, hiszen a dobogó alsó fokán álló Dunaferr DUE Dutrade FC látogatott Csömörre. Együttesünk az utolsó pillanatig pontszerzőnek érezhette magát! Hajszálon múlt...

Pikáns találkozóval veszi kezdetét a 2019-es esztendő futsalcsapatunk számára: az NB I 15. fordulójában a bajnoki tabella harmadik helyén tanyázó Dunaferr DUE Dutrade FC érkezik Csömörre, amellyel a hónap során még a Magyar Kupában is összecsapunk.

A FutsalHungary szakportál megszavaztatja a hazai szurkolókat, arra tesz kísérletet, hogy megtalálja minden idők legjobb magyar férfi futsalosát. A szűkített, 12 nevet tartalmazó listán többek között jelenlegi játékosunk és korábbi edzőnk is szerepel!

Nagyszerű hangulatban zajlott idén is az RFC Csömör hagyományos karácsonyi családi napja a Csömöri Sportcsarnokban, ahol nem maradhatott el a számos futsalrangadó mellett az ajándékozás sem, így minden gyereknek fülig ért a szája!

Oldalak