Futsal

Továbbjutottak a Tigrisek!

Nagykanizsán játszotta a Magyar Kupa 1. fordulójának zárómeccsét futsalcsapatunk, amelyen magabiztos győzelmet arattak a Tigrisek a másodosztály egyik élcsapatának otthonában. Nehéz Krisztián triplázott, a csapat hétig jutott.

Magabiztos játékkal nyerte meg a szerbek elleni "tornadöntőt" U17-es futsalválogatottunk a Csömöri Sportcsarnokban megrendezett háromcsapatos nemzetközi viadal zárónapján. Frank Tamás együttese mögött a szerbek, illetve a szlovákok végeztek.

Hidegzuhannyal indult és heroikus pontmentéssel zárult futsalcsapatunk Dunaferr DUE Dutrade FC elleni élvonalbeli találkozója az NB I 9. fordulójának nyitányán. A Tigrisek újra bizonyították, hogy hazai pályán nem ismernek lehetetlent.

Közel egy hónap után szerepel ismét hazai környezetben az RFC Csömör futsalcsapata az NB I-ben, az első kört a Dunaferr DUE Dutrade FC ellen zárjuk. Annak ellenére van mit javítani az egymással szembeni mérlegünkön, hogy legutóbb nyertünk ellenük itthon.

Elmaradtak az izgalmak

A válogatottakkal és légiósokkal felálló MVFC-Berettyóújfalu otthonában lépett pályára az RFC Csömör futsalcsapata. A hazaiak ezúttal hamar dűlőre akarták vinni a három pont sorsát, gyors góljuk után pedig fölényessé tették sikerüket.

Utazunk a bajnokhoz

A válogatott szünet után folytatódik a futsal NB I, amely nem is tartogathatna nehezebb találkozót az RFC Csömör együttese számára egy berettyóújfalui kirándulásnál. A címvédő és veretlen listavezető MVFC otthonában nem mi vagyunk az esélyesek.

Hiába kezdte az angolok elleni győzelemmel, illetve csömöri góllal és gólpasszal a magyar futsalválogatott az olaszországi világbajnoki selejtezőtornát, két vereséget követően végül nem sikerült kiharcolnia a nemzeti csapatnak a továbbjutást az elitkörbe.

A célegyenesben jár futsalválogatottunk felkészülése az olaszországi Eboliban rendezendő világbajnoki selejtezőtornára. A házigazda olaszok mellett az angolok és a fehéroroszok ellen vívhatjuk ki a továbbjutást - három csömöri játékossal a fedélzeten!

Kétgólos hátrányból állt fel hazai pályán az RFC Csömör futsalcsapata a Haladás VSE ellen az NB I 7. fordulójában! A tavalyi ezüstérmessel játszott döntetlennel a Tigrisek első hivatalos pontjukat szerezték meg itthon az idei szezonban.

Az eddigi legnehezebb

Rendhagyó időpontban, csütörtök este fogadja futsalcsapatunk a Haladás VSE együttesét az NB I 7. fordulójában. A Tigrisekre a szezon eddigi legnehezebb feladata vár a formába lendült bajnoki ezüstérmes ellen, hazai pályán is bravúr kell a pontszerzéshez.

Az NB I-es futsalszezon első örökrangadójára Budaörsön, az Aramis SE sportcsarnokában került sor, ahol az RFC Csömör magyar válogatott játékosaival a fedélzeten lépett pályára. A Tigrisek nagy küzdelemben végül alulmaradtak a hajrában.

A futsal NB I 6. fordulójában rendezik meg a szezon első örökrangadóját, az RFC Csömör az Aramis SE budaörsi otthonába utazik. Egy ilyen presztízsmeccs a jelenlegi formáktól és helyezésektől függetlenül mindig abszolút háromesélyes.

Oldalak