Futsal

2018 05. 19.

Az NB II felsőházi rájátszásának utolsó fordulójában futsalcsapatunk Kazincbarcikára látogat, ahol az Ördögök ellen a bajnoki aranyérem a tét! A váratlanul visszakapott esélynek köszönhetően újra a saját kezünkben van a sorsunk!

2018 05. 11. Kicsúszott a kezünkből

Hatalmasat harcolt, de végül kikapott hazai pályán futsalcsapatunk az NB II felsőházi rájátszásának utolsó előtti fordulójában a Kincsem Lovaspark SE elleni aranyrangadón. A bajnoki cím még nem dőlt el, de már nem a saját kezünkben van a sorsunk.

2018 05. 08. Eldönthetjük a versenyfutást

A saját kezünkben van a sorsunk az NB II felsőházi rájátszásában! Futsalcsapatunk az utolsó előtti fordulóban hazai pályán fogadja első számú üldözőjét, a Kincsem Lovaspark SE gárdáját és győzelem esetén bebiztosíthatja az első helyet!

2018 05. 04. Pont nélkül maradtunk

Végig szoros, kiélezett csatára késztette futsalcsapatunk a szomszéd Dunakeszi Kinizsi együttesét az NB II felsőházi rájátszásának 8. fordulójában rendezett derbin, de ahogy decemberben, úgy ezúttal is pont nélkül utazhatunk haza.

Kiemelt derbi

Roppant fontos rangadó vár futsalosainkra péntek este a Dunakeszi Kinizsi otthonában, ahol győzelem esetén egyetlen hajszálra kerülhetünk a bajnoki aranyéremtől. Decemberben kikaptunk a szomszédban, így van is miért visszavágnunk!

A szezon során másodszor is kapott gól nélküli győztes meccset produkált Berettyóújfaluban futsalcsapatunk, amely így jelenleg nyolc ponttal vezeti a bajnoki tabellát az NB II-ben. A Tigrisek villámrajttal kezdtek, ezzel megalapozták magabiztos sikerüket.

Meglóghatunk keleten

Hosszú út vár futsalosainkra az NB II felsőházi rájátszásában, Berettyóújfaluba utazunk (az alapszakaszban öt góllal nyertünk ott), ahol hatalmas lépést tehetünk a bajnoki cím felé, főleg annak tudatában, hogy két üldözőnk majd egymás ellen játszik.

Nagyszerű csömöri futsalsikernek tapsolhattak szurkolóink péntek este a Csenger Futsal elleni összecsapás alkalmával az NB II felsőházi rájátszásában. Mivel üldözőnk is győzött, így továbbra is ötpontos előnnyel vezetünk a tabellán.

Hazai pályán kezdi meg futsalcsapatunk az NB II felsőházi rájátszásának második körét, a "rajton" a Csenger Futsal látogat Csömörre, amely eddig minden mérkőzését elveszítette a playoffban. Ettől függetlenül, vagy éppen ezért kellemetlen ellenfél.

Papírgyűjtő Tigrisek

Újabb jótékonysági kezdeményezést karolt fel az RFC Csömör futsalcsapata: a Tigrisek csömöri Mátyás Király Általános Iskola javára indított papírgyűjtésben vállalnak szerepet, de nemcsak támogatóként, hanem kétkezi munkájukkal is!

Oldalak