Futsal

Váltás a Tigrisek kispadján

Idén nyáron is vezetőedzőt cserél az RFC Csömör NB I-es futsalcsapata: Takó Csaba helyét az együttes korábbi kapitánya, pályaedzője és nagypályás focicsapatunk trénere, Jenei Ottó veszi át a kispadon, így a felkészülést már vele kezdi meg a gárda.

Elhunyt B. Nagy Zoltán

Negyvennyolcadik életévében tragikus hirtelenséggel elhunyt B. Nagy Zoltán sportújságíró, a Nemzeti Sport korábbi munkatársa, az RFC Csömör női futsalcsapatának korábbi vezetőedzője. Emlékét szívünkben őrizzük!

Egy remek hangulatú szezonzárón közös focival, díjátadással és főzéssel zárta az idényt az RFC Csömör futsalcsapata. Kicsik és nagyok, játékosok, szülők és szurkolók is labdába rúgtak, majd elégedetten értékelhették a közelmúltban lezárult NB I-es évadot.

A mindent eldöntő!

A pályán már eldöntötte futsalcsapatunk az NB I ötödik helyének a sorsát, a nyírgyulajiak óvása miatt azonban döntetlenre áll a párharc. A harmadik, mindent eldöntő idegenbeli mérkőzésen a Tigrisek újra bebizonyíthatják, hogy jobbak ellenfelüknél.

Miután a futsal NB I 5. helyéért lejátszott első meccsen aratott csömöri győzelmet egy óvás miatt a nyírgyulajiaknak adták, így hazai pályán az egyenlítésért küzdöttünk. Fischer góljára nem érkezett válasz a vendégek részéről, a harmadik mérkőzés dönt.

Előnyből várhatja a Nyírgyulaj KSE elleni második meccset futsalcsapatunk, miután az NB I 5. helyéért zajló, két nyert meccsig tartó párharcban győzni tudott idegenben. A Tigrisek a szezon utolsó csömöri mérkőzésén lezárhatják a csatát!

Előnyben a Tigrisek!

Elképesztő izgalmak végén idegenben került előnybe az NB I 5. helyéért vívott csatában az RFC Csömör futsalcsapata, miután az első mérkőzésen büntetőkkel győzni tudott a Nyírgyulaj KSE otthonában. A két nyert meccsig tartó párharc Csömörön folytatódik.

A középszakasz lezárultával a futsal NB I 5. helyéért a két csoport harmadik helyezettje, az RFC Csömör és a Nyírgyulaj KSE csap össze. A Tigrisek elsőként idegenbe utaznak, hogy aztán hazai pályán harcolhassák ki az előkelőbb helyezést!

Győzelem a végére

Az RFC Csömör futsalcsapata hazai pályán visszavágott a Debreceni EAC együttesének az NB I középszakaszának zárómeccsén, a győzelemmel pedig eldőlt, hogy harmadik helyen végez az A-csoportban és a nyírgyulajiakkal vívhat az 5. helyért!

Megjött az étvágy!

Az elsődleges célt, a bennmaradást már teljesítette az RFC Csömör futsalcsapata az NB I-ben, de evés közben megjött az étvágy, így a középszakasz zárómeccsének, a Debreceni EAC elleni összecsapásnak is igazán komoly a tétje.

Fordulatos meccsen bravúros döntetlent játszott a Dunaferr DUE Dutrade FC otthonában az RFC Csömör futsalcsapata az NB I középszakaszának A-csoportjában. A Tigrisek vezettek, majd kétszer is sikerült egyenlíteniük, így nagyon fontos pontot szereztek.

Irány Dunaújváros!

A hatodik tétmérkőzés következik az RFC Csömör és a Dunaferr DUE Dutrade FC között a bajnoki szezonban! Futsalosaink péntek este ezúttal idegenben csapnak össze a dunaújvárosiakkal az NB I középszakaszának A-csoportjában.

Oldalak