Az alábbiakban felhívjuk sportolóink és szüleik figyelmét a jelenleg érvényes rendszerre a Csömöri Sport és Szabadidő-szervező Kft. által kezelt Csömör KSK képzési díj (sportolói tagdíj) befizetésével kapcsolatban!

 

A Csömöri Sport és Szabadidő-szervező Nonprofit Kft. (továbbiakban: Sport Kft.) sportolóinak képzési díj és hozzájárulási díj fizetése a következő alapelvek alapján történik:

 

A Sport Kft. sportszakosztályainak igazolt sportolói képzési díjat kötelesek fizetni. A képzési díjat, a tagsági viszony megléte ideje alatt minden hónapban meg kell fizetni. A képzési díj mértéke 2022. október 1-től havonta egységesen 8 000 Ft (azaz nyolcezer forint)/fő.

 

Képzési díj fizetés esetén igénybe vehető testvérkedvezmény, ami az alábbi díjfizetést tartalmazza: 2 testvér esetén a képzési díj egységesen 7000 Ft (azaz hétezer forint)/hó/fő, 3 vagy több testvér esetén a képzési díj egységesen 6000 Ft (azaz hatezer forint)/hó/fő.

 

A képzési díjat KIZÁRÓLAG átutalással lehet teljesíteni az aktuális hónap 10-ik napjáig a Sport Kft. Raiffeisen Bank Zrt.-nél vezetett 12001008-01562343-01400009 számú számlájára (megjegyzésben kötelező feltüntetni a sportoló nevét, sportágát, korosztályát) (pl. Kovács János, férfi kézilabda, U12) A Sport Kft. a befizetést követően, elektronikusan, e-mailben küld számlát a befizetésről.

 

Hajrá, Csömör!