Két távol-keleti kritériumversennyel zárta a 2023-as szezont Valter Attila. A csömöri klasszis előbb Szingapúrban, majd Japánban képviselte holland klubját, a Jumbo-Vismát, most pedig kezdődhet a feltöltődés a fárasztó alapozás előtt!

 

"Szingapúr és Saitama (Tokió) is szuper élmény volt - kezdte élménybeszámolóját a közösségi oldalán Valter Attila. - Rajtam kívül a legtöbb versenyző is a párjával érkezett, a szervezők pedig emlékezetes programokat szerveztek mindannyiunknak a futamok köré. Jó volt ismerkedni az “ellenfelekkel” és családjaikkal, hiszen erre nem sok esély jut az év során.

 

A versenyek is jól alakultak, nekünk is, de leginkább a rendezőknek, hiszen nagy tömegeket vonzottak a futamok. Japánban tízezrek voltak a pálya mentén, amin én is meglepődtem, de nagyon jó látni, hogy az egész világon követik a kerékpársportot!

 

Most pedig kezdődik az igazi nyaralás, bringa nélkül, amit még itt Japánban töltök. Kiotót és Tokiót szeretném bejárni, hiszen az Olimpia során gyakorlatilag semmit sem láttam a leghíresebb városokból."