Összefoglaló sorozatunkban visszapillantunk a magunk mögött hagyott hónapra, és megnézzük, hogy milyen volt a március CsömörSport-szemmel. A felsőházban szerepelnek férfi kéziseink, történelmi győzelmek focistáinktól, ötödik hely a torna ob-ról.

 

Férfi kézilabdázóink az üllőiek elleni hazai sikerrel zárták a küzdelmeket az NB II-es bajnokság G-csoportjában, majd a Dél-keleti csoport felsőházában egy orosházi vereséggel folytatták a harcot a dobogós helyekért! BŐVEBBEN ITT ÉS ITT!

 

Nagypályás focicsapatunk történelmi győzelmeket aratott a mögöttünk hagyott hónap során: Ecseren és Bagon is először nyertünk, de szép emlék a megye I-es váciak elleni Pest Megyei Kupa- mérkőzés is. BŐVEBBEN ITT, ITT, ITT, ITT, ITT ÉS ITT!

 

Női kézilabdacsapatunk két bajnoki siker után kikapott a listavezető Aranyszarvas SE együttesétől az alapszakasz végén, folytatás majd a domonyiak elleni negyeddöntőben következik. BŐVEBBEN ITT, ITT ÉS ITT!

 

Valter Attila csapata kapitányaként vágott neki kedvencének, a Strade Bianche egynapos országúti kerékpáros versenynek, amelyen csömöri büszkeségünk végül a 19. helyezést szerezte meg a holland Visma-Lease a Bike színeiben. BŐVEBBEN ITT!

 

Újabb versenyen bizonyítottak csömöri atlétáink a Kanári-szigeteken, a varázslatos tájakon rendezett sky running viadal 10 kilométeres távja végén Zólyomi Kinga értékes bronzérmet szerzett a hölgyek között. BŐVEBBEN ITT!

 

A csömöri judós, a 90 kilogrammosok között szereplő Tóth Krisztián a másodszor megrendezett ausztriai verseny címvédőjeként érkezett, és végül ötödik helyen zárta a linzi olimpiai kvalifikációs Grand Prix-viadalt. BŐVEBBEN ITT!

 

Ismét a BOK Sportcsarnokra irányult az atlétika-társadalom figyelme, ahol kiváló csömöri eredmények születtek a szenior fedettpályás országos bajnokságon. Lóczy Mária mellett Gonda Tibor, Mihálovits Tamás és Pásztor Attila is aranyérmet nyert! BŐVEBBEN ITT!

 

Valter Tibor vezetőedző szakmai iránymutatása mellett kiemelkedően sikeres tenerifei edzőtábort zárt a Cube-Csömör kerékpárcsapata. A szigeten remek körülmények várták a bringásokat, akiknek csak az edzésmunkára kellett koncentrálniuk. BŐVEBBEN ITT!

 

A tanulságos februári vereségek után két fölényes márciusi győzelemmel folytatódott az év a Pest megyei bajnokság I/C Észak-csoportjában a Csömöri Pingpong SE csapata számára: előbb Őrbottyánban nyertünk, majd itthon győztünk a gödöllőiek ellen. BŐVEBBEN ITT!

 

Nagy érdeklődés mellett zajlott a tornászok Waberer’s felnőtt országos bajnoksága a Központi Tornacsarnokban. A csömöri Péter Sára ismét egyre jobb formában szerepel, egyéni összetettben ötödikként zárt, a csapatával pedig a hatodik helyen végzett. BŐVEBBEN ITT!

 

Ezt nehéz fokozni: óriási sportteljesítményt hajtottak végre a csömöri atléták, akik a 14. Balaton Szupermaraton futóverseny keretében négy nap alatt megkerülték a magyar tengert. Takács Balázs összetettben harmadikként végzett! BŐVEBBEN ITT!

 

Az idei szezonban is folytatjuk hagyományos rovatunkat, havonta szemlézzük a csömöri utánpótlás aktuális eredményeit, hiszen a felnőttek mellett a tehetséges fiatalok is hétről hétre megmérettetnek saját bajnokságukban. Hajrá, fiatalok, hajrá, Csömör! BŐVEBBEN ITT!