Hiába játszottak ellenünk össze a körülmények, nagypályás focicsapatunk így is ponttal vagy pontokkal térhetett volna haza Isaszegről a megye II-es bajnokság 5. fordulójában. Elsősorban magunkat okolhatjuk a találkozó elvesztéséért.

 

Nem volt unalmas délutánja, aki az Isaszegi SE-Csömör KSK megye II-es labdarúgó bajnoki találkozó mellett tette le a voksát, eseményekkel bőven szolgált a 90 perc. Sőt, már az isaszegi mérkőzés előtt maximálisan sportszerűtlenül járt el a játékvezető, amikor az igazolólapján látható folt miatt (!) nem engedte pályára lépni támadónkat, Dencz Dávidot. Nélküle is agilisan és tiszta sárga felszerelésben kezdtünk a dobogós otthonában, de a kapu előtt elfogyott a tudomány, ritkán kerültünk helyzetbe, igaz, a másik oldalon is hasonló volt a szituáció az első félidőben.

 

A szünet után aztán felpörögtek a dolgok: előbb a hazaiak korelnöke tekert be egy szabadrúgást, amivel vezetéshez jutottak, majd Illés Károly vezetőedző kezdett hatalmas erőket mozgósítani az egyenlítés érdekében. Ennek meg is lett az eredménye: egy keresztbeívelt labda után a hosszú oldalon érkező Görömbei pimaszul átfejelte a kifutó kapust, így ismét döntetlenre álltunk. A kétes játékvezetői ítéletek és a hibák mindkét oldalt sújtották, amelynek hatására kissé kicsúszott a sporttárs kezéből a mérkőzés és kezdtek elszabadulni az indulatok. Megfogyatkoztak a hazaiak, majd a mieink is, a két piros lap között pedig egy teljesen felesleges kapu előtti szabálytalanság után büntetőből megszerezték a hazaiak a győztes gólt. Felkavaró hajrá volt. Jövő héten Piliscsabán folytatódik számunkra a pontvadászat.

 

LABDARÚGÁS, MEGYE II, ÉSZAKI-CSOPORT, 5. FORDULÓ
Isaszegi SE – Csömör KSK 2–1 (0–0)
2020. szeptember 20. vasárnap, 16.00
Isaszeg
Gólszerzők: Tvaruska (54.), Kisréti (85.) ill. Görömbei (79.)

 

KÖVETKEZIK:
LABDARÚGÁS, MEGYE II, ÉSZAKI-CSOPORT, 6. FORDULÓ
Piliscsaba SE – Csömör KSK
2020. szeptember 26. szombat, 16.00
Piliscsaba

 

Szurkoljunk együtt csapatainknak!